Αποτελέσματα

55 13 14
                                    

Μια ακόμα δοκιμασία έφτασε στο τέλος της και μπορούμε πλέον να σας ανακοινώσουμε περήφανα τα αποτελέσματά της!

Σε αυτήν την πρόσθετη δοκιμασία είχαμε ως διαγωνιζόμενους τους τρεις καλύτερους καθεμιάς από τις προηγούμενες δοκιμασίες. Γι' αυτό και το θέμα της ήταν πιο απαιτητικό από τα προηγούμενα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως οι κατηγορίες που επιλέξατε να ανήκουν τα βιβλία σας σε αυτήν την δοκιμασία ήταν πολύ διαφορετικές μεταξύ τους! Αυτό έφερε έναν αέρα διαφορετικότητας και ποικιλομορφίας στον διαγωνισμό μας και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για το γεγονός αυτό. Έκανε την βαθμολόγηση των εξωφύλλων σας ακόμη πιο διασκεδαστική!

Να σας ενημερώσουμε πως σε αυτήν την δοκιμασία αλλάξαμε τον τρόπο βαθμολόγησης, ώστε να τον προσαρμόσουμε στα νέα δεδομένα - δηλαδή την τριλογία των βιβλίων που σας ζητήσαμε. Βαθμολογούμε κάθε εξώφυλλο ξεχωριστά με τα κριτήρια των προηγούμενων δοκιμασιών (με σύνολο το 100 ως άριστα σε κάθε εξώφυλλο) κι έπειτα βαθμολογούμε και την τριλογία των εξωφύλλων στο σύνολό της με τα παρακάτω κριτήρια (με σύνολο το 200 ως άριστα) :

- Κατηγορία: Χ/50 (Κατά πόσον και τα τρία εξώφυλλα και η τριλογία τους ως σύνολο αντιπροσωπεύουν την κατηγορία στην οποία ανήκουν τα βιβλία)
- Κοινό στοιχείο: Χ/50 (Αν υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ των εξωφύλλων και αν υπάρχει ένα κοινό στοιχείο στην τριλογία. Κρίνουμε δηλαδή το κατά πόσον αν δούμε ένα από τα βιβλία μόνο του, θα καταλάβουμε σε ποια τριλογία ανήκει)
- Πρωτοτυπία: Χ/25 (Κατά πόσον η τριλογία διαφέρει από όσα έχουμε συνηθίσει)
- Χρώματα: Χ/25 (Κατά πόσον υπάρχει μία σύνδεση και μια αρμονία μεταξύ των χρωμάτων της τριλογίας)
- Γενικό αποτέλεσμα: Χ/50 (Η γενική εικόνα και των τριών εξωφύλλων, πόσο καλά δένουν τα εξώφυλλα μεταξύ τους ως σύνολο)

Οπότε και βγαίνει ένα γενικό σύνολο βαθμολογίας από τον κάθε κριτή με άριστα το 500. Άρα ο μέσος όρος υπολογίζεται προσθέτοντας το γενικό σύνολο και των δύο κριτών. Θα υπάρχει, όμως, και ποσοστό (επί τοις εκατό) για μεγαλύτερη ευκολία στον αναγνώστη.

Πάμε, όμως, να δούμε τα εξώφυλλα;

(Η σειρά εμφάνισης των εξωφύλλων είναι βάσει της αρίθμησης του προηγούμενου κεφαλαίου)

1. Thorpis [Mount Damavard, Mount Denali, Mount Matterhorn - Περιπέτεια]

 Thorpis [Mount Damavard, Mount Denali, Mount Matterhorn - Περιπέτεια]

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Βάλε Φαντασία || Graphic Contest (Open)Where stories live. Discover now