hoofdstuk 2

17 2 0
                                    

POV derek

Ik ben bij Scott thuis met Scott, Stilles, Lydia, Malia, Liam, Melissa McCall en Chris Argent. Om een plan te bedenken om Monroe te verslaan met haar aanhangers. En dan op eens hoor ik een brul maar het komt me heel bekend voor maar kan het niet plaatsen. En ik zeg tegen de pack:" Kom we gaan het gebrul achter volgen." Waar op Scott reageert en zegt:" Is goed Derek." En ze achter volgen het. "En we komen steeds dichter bij. Ik kan de geur ruiken.": zegt Derek.

POV Jules

Het is een paar minuten en ik hoor stemmen en het komt steeds dichterbij.
Er  komt een groep mensen op me af.
En Scott zegt:" Hey, hoe heet je?" En ik zeg:" mijn naam is Jules." En Scott zegt:" Ik ben Scott. En dit zijn Stilles, Lydia, Malia, Liam, melissa McCall aka mijn moeder" Melissa komt naar me toe en kijkt of ik al heel en stelt me gerust. Ze zegt:" Je heelt mooi. En me ogen beginnen geel te gloeien. Peter Hale en Chris Argent komen er aan. en Chris zegt:" sorry dat ik te laat ben. Peter wou perse me." En Chris kijkt me aan en zegt:" Jules, OMG ben jij dat." En ik zeg:" OMG pap." En de ander kijken verbaast en melissa vraagt aan Chris:" Waarom heb je me niet verteld dat je nog een dochter hebt." Daar op reageert  Chris:" Sorry, maar het is nog gecompliceerder dan je denkt."

Ik zeg tegen me vader:" Mam is gisteren vermoord en de jagers zitten achter me aan. Maar voor dat mam dood ging vertelde ze dat ik naar Beacon Hills moest gaan en dat ik jouw moest vinden. En dat is me gelukt." Pap zegt:" ow..... sorry ik ben er even stil van. Heeft ze nog wat verteld?" Ja, ze zei dat ik nog meer familie had hier van haar kant en ze wou dat ik het hen vertel dat ik haar dochter ben."
Pap is even stil en zegt dan:" is goed. doe dat maar. Want ik heb het hen nog niet verteld want dat wou je moeder niet hebben."

My life is so complicated || Teen WolfWhere stories live. Discover now