3 - ,,Vreau să fac sex cu tine"

198 5 7
                                    

Needitat

-Scuze că nu te pot însoți, eu unul nu mi-am terminat toată treaba. Cred că nu ar trebuie să mai las lucrurile într-un colț încât să se facă un amalgam de lucruri la un loc până să exagerez.

- Chiar nu-i nimic, îmi voi lua mașina.

-Da, înțeleg dar ai nevoie de cineva să te ajute să le cari , doar ai zis că faci cumpărături cât China! -încearcă fratele ei sa o convingă exagerând.

- Cred că mă voi descurca, probabil -spune ultima parte șoptit cât să nu o audă Andrew, dar eu o aud.

Andrew se întoarce cu fața către mine si mă privește .

-Iustin, mergi tu cu ea te rog. Tu ți-ai terminat treaba, iar idea de a lasa-o singură nu îmi place prea mult.

-O , haide! Mă țin bine pe picioare și singură , câteodată sunt chiar mai responsabilă decât tine.

-Îl ai pe Ken aici cu tine, Zoe , in majoritatea timpului și e normal că nimeni nu se atinge de tine . Dar înțelege cât azi sunt aici te vreau în siguranță, iar eu sunt ocupat și nu pot veni, așa că îmi rog prietenul - și se uită cu ochi măriți la mine , vorbind printre dinți- să te însoțească, vreau să înțelegi. Sunt fratele tău mai mare , iar cu cât negi știi foarte bine că eu insist, două lucruri la care tu și eu ne pricepem de minune. Vrei sa continuăm așa sau alegi calea cea scurtă ?

-Băga-mi-aș -șoptește printre dinți- bine , fie! -spune în timp ce își da ochi peste cap.

-Ămmm, -intervin eu - eu nu am spus că sunt de acord.

Zoe respira cu ușurare, și își drege vocea .

- Vezi ! El nu a spus nimic , așa că mă descurc foarte bine si singură.

- Nu, știu foarte bine că Ken te ajută la cumpărături datorită problemelor tale de sănătate, să nu mă crezi prost Zoelanda -spune apăsat ultimele cuvinte- iar tu , continuă el în timp ce se întoarce spre mine și se apropie de urechea mea în timp ce începe să-mi șopteasca, vrei sa te las infertil și nu știi cum să mi-o zici, pentru că jur că dacă pățește ceva am să îți distrug bijuteriile și frumoasa idee de a avea copii vreodată. Am să te pun să stai doar pe lângă niște gay să te simți atacat, așa cum se simt femeile când li se alarmează frica fata de un bărbat. -se îndepărtează de urechea mea, și incepe a-și regla vocea- îmi pasa de ea Iustin, e sora mea mai mică și are probleme de sănătate , ar trebui să înțelegi!

-Bine, măgarule. -spun ultima parte in minte, asfel ma-și trezi cu un pumn in meclă.

-Bine , atunci distracție maximă porumbeilor- spune ultima parte, se învârte pe vârfuri și pleacă spre living.

Îi fac semn lui Zoe să o ia in fața căci o urmez, și dă ochi peste cap caci nu a scăpat încă de mine.

Înțeleg bine reacția asta, ma incită foarte mult, atunci când îi văd fundul ăla în timp ce merge cu spatele la mine. Încep să măresc pasul, fiind lângă ea, încercând sa-mi scot din cap imaginea de ai-o trage-o chiar aici, pe scări în drum spre lift.

Aș putea jura la câte filme am cu ea în cap pot să fac un serial .

Peste cateva minute

Are o listă în mână pe care scrie tot ce are nevoie să cumpere și gestul acesta  îmi aduce aminte de mama mea, ea face la fel de când o știu, pentru a nu uita ceva sau în caz că îmi doream ceva de la magazin nota acolo pentru orice siguranță .

Ea nu seamănă cu mama mea din nici un punct de vedere fizic, dar are anumite gesturi care îmi aduc aminte de ea. Zoe are miros de vanilie, un miros pe care l-am simțit în mașina până am ajuns la supermarket, iar mama are mirosul copilăriei, lavandă.

Ascunși de sentimente 🔞Where stories live. Discover now