1 - ,,Străinul"

219 6 0
                                    

Needitat
Părul meu negru îmi îngreunează din vedere atunci când deschide ochii, după ce aud soneria de la ușa apartamentului.
Fără prea multă tragere de suflet, mă ridic și-mi croiesc drum până la ușă .
Când să deschid ușa fratele meu era în fața mea, murind de frig , cu un alt băiat în spatele lui. Tot ce pot ținti prima dată la el sunt ochi lui negrii ca abanosul, și simt cum dintr-odata mi se face piele de găină , are niște ochi mult mai expresivi, ca ai mei deasemenea.

-Ce zi e azi? întreb, fără a ține cont de numărul de zile trecut de când ma sunat să mă întrebe dacă poate sta la mine.
-O zi frumoasă și la fel de friguroasă de joi , scumpa mea soră somnoroasă.
-Aha! mormăi fără vre-o tragere de inimă.
-Normal că ai uitat că o să vin , acum poți să ne primești și pe noi inauntru , nu de alta dar ne îngheață până și hainele pe noi.

Mă dau un pas în spate și le permit accesul în casă .
Eu una sunt încă în pijamale, oarecum, port doar un tricou banal alb și niște pantaloni scurți , aproape să mi se vadă fundul ,dar nu mă interesează prea mult , am fost sculată din somnul meu de frumusețe care a început la oara 05:00 dimineața după ce am terminat câteva proiecte la arhitectură.

-Cât este ceasul? intreb în urma băieților după ce închid ușa apartamentului.
-Ah ce pesimistă, cred că m-am chinuit zdravăn la soneria aia să te trezesc , având in vedere că am murit de frig 5 minute datorită ție. spune sarcastic, dar eu îmi dau mai degrabă ochi peste cap în fața lui , cât să mă vadă și el, îi îndrum spre living încercând să nu-i bag in seama cuvintele.
-E 8:47.
-Super ! șoptesc cât pentru mine.

Somnul meu a fost spectaculos din ce se pare , încă de puțin timp mai aveam nevoie, doar 3-4 ore și eram perfectă de ziua ce urmează azi, dar cred că sigur o sa-mi cadă ochi in gura in marea porțiune a zilei. Ajunși în living le arăt băieților canapeaua care se întinde si pe colț , unde pot să stea .

-Simțiți-vă comozi , făceți-vă treaba în liniște, nu o să vă deranjeze nimeni. În curând o să se trezească și Ken.

Spun în timp ce merg spre biroul din încăpere , ma așez comod și-mi așez și celălant picior pe scaunul alăturat lăsândul pe celălant jos.
Imi apuc telefonul de la încărcat și încep să-mi fac de lucru pe el , intimp ce ei iși instalează lucrurile pentru lucru.

-Mai târziu noi doi o să plecăm în oraș sa ne terminăm treaba . mă anunță fratele meu Adrew. E foarte frig aici la voi în oraș , nu mă așteptam la asta , parcă și în încăpere e puțin răcoare, dar cred ca am înghețat eu afară de la atâta frig, posibil că și imbătrânesc. încearacă să facă o glumă banală , care ma everează la culme , dar prefer să rămân neutră dar cu sarcasmul prietenă.
-Ei bine mă scuzi ca nu ți-am cumpărat o sobă de teracotă pe durata de 2 zile cât vei sta aici moșule.
-Da, eu față de tine nu m-am născut cu frigu-n oase, ai mare noroc ce să-ți zic surioară. el este născut vara, în toiul călduri care mocnea , în timp ce eu m-am născut când ningea și ploua în același timp.

În timp ce frigul intra în corp oamenilor eu mă nășteam, cred că frigul e mai bun decât căldura , de acea nu suport hainele lipite de pielea mea .

In majoritatea timpului prefer să dorm goala sau în haine scurte , fie cald sau frig.
Adrew e mai mare cu patru ani decât mine , obișnuiam să-l enervez foarte mult când eram mică spunându-i mojneag dupa poveste pe care mi-a citit-o, cu fata babei și fata moșului, dar am ajuns sa râdem amândoi pe seama asta , având o conexiune strânsă privind diferența de vârstă , de oră și viața , suntem tot aceași, am locuit în aceași casa și am mâncat din aceași farfurie și când a fost nevoie am împărțit, ne-am obișnuit unul cu altul , dar a fost mai complicat perioada când am vrut să-mi fac vre-un iubit in perioada liceului, toți fugeau de mine datorită frici pe care o băga frate-miu în ei . Până când a venit momentul să merg la facultate și să-mi continui in totalitate viața.

-Apropo, el este prietenul meu și colegul meu de afaceri ...
-Iustin! nu apucă să își termine frază căci ochi ăștia tulburători de sexy o ia înaintea lui , prezentându-se.

Vine spre mine și îmi întinde mâna făcându-mă să-mi iau privirea din telefon.
Când dau cu ochi de privirea lui , înțepenesc și nu știu cum o poate face dar ma simt topită . Are ochi liniștitori , expresivi care strălucesc și un zâmbet firav pe buze.
Imi revin , și îi întind mâna el cuprindzându-mio delicat. Avea o mână fină , puțin caldă și nuanața pieli lui era de un rozaliu-lăptos .

-Nu cred ca trebuie să mă prezint in totalitate, cred ca Andrew ți-a spus deja tot ce trebuie ! spun și-mi înclin capul să-l zăresc pe fratele meu .

El își mută privirea din laptop pe mine si își dă ochi peste cap prefăcându-se că se simte ofensat.

-Stai liniștită , nu te-am făcut de râs . -ridic o sprânceană în sus și asta îl face să continue: știe doar unde locuiești și care îți e numele , nu am deschis gura mai mult decât trebuie stai liniștită, nu mă mai bântui cu privirea aia și sarcasmul tău de toate zilele . Fir-ar daca am văzut pe cineva mai rău ca tine .
-Ce să spun ,mulțumesc înzeci , așa m-am născut! spun și îmi aștern un zâmbet ștrengar pe față când dintr-o dată Iustin ochi negri din fața mea incepe sa râdă de noi in timp ce ma privește cu un zambet pervers pe chip.
-Da, știu cum te cheamă Zoe. -și îmi strânge mâna pe care încă o ține in a lui .

Ascunși de sentimente 🔞Место, где живут истории. Откройте их для себя