ᴜɴᴅᴇʀɴᴇᴀᴛʜ ᴛʜᴇ ᴛʀᴇᴇ

1.5K 218 48
                                    

Tonight I'm gonna hold you close
Make sure that you know
I was lost before you
Christmas was cold and grey
Another holiday alone to celebrate
But then one day everything changed
You're all I need
Underneath the tree


Jayson (den do Vánoc)

◼▪◼

Jayson opatrně našlapoval, aby nestoupl na žádné kabely nebo neshodil nějaké kamery či drahé zařízení za miliony.

Měl v plánu Codyho pěkně napomenout. Málem ho do studia, kde Cody pracoval, nepustili. Cody začal asi před dvěma měsíci pracovat ve stanici, která je mnohem sledovanější než ta, kde pracoval dříve. Tam si Jayson chodil, kdy chtěl, seznámil se s pár kameramany a povídal si s nimi, dokud Cody neskončil s natáčením, aby ho mohl odvézt domů.

Teď ho málem žena u recepce nepustila dovnitř, jelikož studio je soukromé a jak může dokázat, že je Codyho partner, jelikož Cody se nikdy o žádném příteli nezmínil a to je zvláštní, jelikož si s Codym hodně povídá a nikdy se o něm nezmínil. Nakonec Jayson ukázal zásnubní prsten. Žena za přepážkou si opravdu šla zkontrolovat, jestli má Cody na ruce ten samý.

Chtěl překvapit Codyho, vyzvednout ho z práce, vzít ho na kafe a projít se po vánočně ozdobeném městě. Teď bylo jeho překvapení pokaženo, protože si nějaká ženská musela jít zkontrolovat Codyho prsten, čímž mu dala vědět, že Jay přišel.

Když se vyšel z bludiště rekvizit, kabelů a kamer, zahlédl konečně Codyho před obří obrazovkou, na které byla mapa celého státu a teploty v určitých oblastech. Jayson si stoupl vedle jednoho z kameramanů a s úsměvem sledoval Codyho povídání o počasí, zatímco ignoroval zmatené pohledy ostatních.

Cody měl do minuty dotočeno. Jakmile někdo zakřičel hotovo, Cody se uvolnil a poděkoval lidem okolo sebe. Netrvalo dlouho, než si Jaysona všiml.

"Co tady děláš?" zeptal se Cody, když se širokým úsměvem došel k Jaysonovi. Ruka mu automaticky vklouzla na Jayův pas a natáhl se pro polibek.

Jayson se přehnaně zamračil a odtáhl se, než Codyho rty ucítil na svých.

Cody se zamračil.

"Nechtěli mě sem skoro pustit, že nevědí o tom, že bys měl nějakýho přítele. A nejen, že jsem tvůj snoubenec, já jsem normálně uražen, že se mnou nechválíš na potkání," prohodil Jay.

Cody se rozesmál. "Jsem tady chvíli. Nepřijde mi nejlepší začátek konverzace to, že bych se chválil svým snoubencem."

"Jsi tady dva měsíce. To už by ti všichni lidi tady měli být pozváni na naši svatbu," odfrkl si Jayson. Cody jen protočil očima (což dělal v Jayově přítomnosti až moc často) a vydobyl si pusu na přivítanou i tak.

Pár lidí se na ně otočilo, ale Jay nezaznamenal žádnou negativní reakci. Proto si v duchu řekl, že tuhle práci Codymu schvaluje.

Do deseti minut už byli na cestě do nejbližší kavárny (ta Jadeina byla bohužel daleko), ruku v ruce šli skoro liduprázdným městem. Bavili se o všem možném, Jayson se opět pokoušel z Codyho vytáhnout, co mu koupil na Vánoce, ovšem opět neúspěšně.

Jakmile došli do kavárny, Jayson si objednal nějakou vánoční příchuť latté, zatímco Cody se snažil nadiktovat všechny požadavky na svou kávu, které už Jade u sebe v kavárně znala nazpaměť. Proto taky Cody tiše nadával, když došel po objednávce k Jayovi, protože platil mnohem víc, než by platil u Jade. Všechno kvůli jeho speciálním požadavkům.

Million Reasons to Love |Vánoční speciál|Where stories live. Discover now