ᴀʟʟ ɪ ᴡᴀɴᴛ ꜰᴏʀ ᴄʜʀɪꜱᴛᴍᴀꜱ ɪꜱ ʏᴏᴜ

2.5K 286 109
                                    

I just want you for my own
More than you could ever know
Make my wish come true
All I want for Christmas is you


Cody (18 dní do Vánoc)

◼▪◼

Cody zůstal zaraženě stát.

Před ním bylo několik desítek umělých penisů různých délek a velikostí a on se cítil opravdu nekomfortně. Nasucho polkl, to už asi potřetí za sebou.

"A co tenhle? Pleťovým nic nezkazíš!" řekla s nadšením Jade a natáhla se po pleťovém umělém penisu. Začala ho podávat Codymu.

"Uhm. Můžeme odejít, prosím?" zeptal se nervózně. Jade se na něj zmateně podívala.

"A co dárek pro Jaye? Nebo bereš tenhle?" zeptala se a ukázala na tu věc v její ruce.

"Vážně tohle chce? Jsi si jistá?"

Jade chvíli mlčela. Nervózně si prohrábla vlasy. "Já se ho vlastně neptala, co chce. Ale co bys mohl zkazit dildem?"

Cody zakňučel. "Tak co tady ještě děláme? Nebudu mu kupovat dildo, jestliže si o něj neřekne, proboha. A kdyby si řekl, tak by si ho musel koupit sám. Prosím, pojďme pryč." Cítil se, jako by si každou chvíli měl dřepnout na zem a začít brečet jak malé dítě. Protože si přišel jako dítě v nesprávném obchodě.

"Znáš Jaye už dva a půl roku, minimálně rok z toho s ním bydlíš, jste zasnoubení a ty jsi stále nervózní ze sex shopů? Nechápu. To tě Jayson sem nebere, když jsou slevy, aby nemusel jít sám? Protože po mně to chtěl naposledy snad před dvěma lety a to je co říct."

Cody popadl Jade za ruku a začal ji táhnout ven. Ještě stále v ruce držela jeden z umělých penisů, a tak ho musela odhodit do koše s... Cody raději ani nechtěl vědět, co to bylo.

"Ne, slevy v sex shopech už nevyhledává, takže jsem v takovém obchodě ještě nikdy nebyl," vysvětlil, když vyšli ven. Přišlo mu, že se mohl zhluboka nadechnout poprvé za posledních patnáct minut.

"A jiný nápad máš?" zeptala se Jade dotíravě.

Cody si povzdechl. "Já prostě nevím, co mu mám dát. Nestačí mu moje nekonečná láska?"

Právě procházeli kolem dětského koutku, kde seděl Santa a děti mu chodily říkat svá přání. Pousmál se. Hned mu na mysli vyskočil obraz toho, jak s Jayem a jejich dítkem budou chodit k Santovi, jejich dítě si navymýšlí dárků, že by museli vykrást banku, aby se doplatili a-

"Je to Jay, který je do tebe blázen, takže ano, pravděpodobně by mu to stačilo, ale on ti stoprocentně něco dá, takže by ses cítil blbě, kdybys mu nic nedal," podotkla Jade a Cody okamžitě věděl, že má pravdu.

Unaveně sledoval každou výlohu, kolem které prošli, ale nic se mu nepozdávalo. Do Vánoc sice zbývaly ještě necelé tři týdny, ale Cody se i přes to bál, že ho žádný pěkný a originální dárek nenapadne, a tak skončí u vánočních ponožek a škaredých svetrů. Které by Jayson stejně nenosil. Protože je to Jayson.

"Pojďme domů," vydechl nakonec, když se s Jade vrátili na místo, kde jejich nákupy začaly. "Musím si to více promyslet. A Jay už určitě bude doma."

"To dildo je náhodou dobrý nápad a vaše hrátky mohly nabrat nových rozměrů," zamumlala, ale i přesto se vydala ven z nákupního centra.

Million Reasons to Love |Vánoční speciál|Where stories live. Discover now