Επειδή καψουρεύτηκες ξανά δεν σημαίνει ότι έσβησες τα παλιά....🔙🔙

22 2 0
                                    

Καλημέρα σε όλες!!

Ελπίζω να σας βρίσκω και σήμερα καλά.

Το θέμα του κεφαλαίου σήμερα λίγο διαφορετικό από τα άλλα αλλά μιας και το είδα και μου άρεσε είπα να το κάνω. Και γενικότερα να εντάξω στο στυλ που γράφω θέματα εφηβικά περισσότερο...

Άρα είστε έτοιμες να δούμε τι μας κρύβει και αυτό το κεφάλαιο;

Πάμε να το ανακαλύψουμε μαζί!!

Γνωστό άσμα έχει πει όπως και γενικότερα ο λαός συνηθίζει να λέει πως ο έρωτας με έρωτα περνάει. Πως μπορείς να βρεις ένα νέο πρόσωπο σε ένα νέο χαμόγελο σε μία νέα μυρωδιά όσα από το προηγούμενο άτομο έχασες. Πως μπορείς να χτίσεις πάνω σε παρελθοντικές στιγμές νέες που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις και να διαγράψεις ότι έχει προηγηθεί στο παρελθόν σου. Το <<ουδείς αναντικατάστατος>> υπάρχει αλλά υπάρχει κάπου μακριά από το πλάνο των ερωτευμένων, των κολλημένων.

Ο άνθρωπος που έχει ερωτευτεί δεν αντικαθιστά έτσι απλά. Πώς μπορεί ο έρωτας με έρωτα περνάει; Όσο συγκρίνεις κουβαλάς και τοποθετείς δύο πράγματα ανόμοια στο ίδιο καλούπι το πρόβλημα επεκτείνεται. Κουβαλάς τα απωθημένα του παλιού έρωτα στο καινούργιο παίρνεις μαζί σου τις αναμνήσεις, τα βλέμματα, τα αρώματα τα γέλια και τις χάρες τις λύπες και τις μεταφέρετε σε μία σχέση ευελπιστώντας εσύ ο ίδιος να πατήσεις και να χτίσεις πάνω σε αυτά για να προχωρήσεις.

Παίρνοντας μαζί απωθημένα μυστικά και σκέψεις από το παρελθόν και τοποθετώντας τα στο μέλλον και στο παρόν όχι μόνο σε τραβάς πίσω αλλά και δε σε εξελίξεις. Είναι άδικο να το κάνεις αυτό και στον εαυτό σου αλλά και στο μέλλον σου. Και γιατί αυτό; Πρώτα από όλα δεν σε αφήνεις να ξεχάσεις. Θες να πάρεις μαζί σου στις αποσκευές από ένα πλοίο που βουλιάζει αλλά αυτές οι αποσκευές είναι ήδη βρεγμένες κατακρεουργημένες και παντελώς άχρηστες πια γιατί έχουν φθαρεί. Έχουν φθαρεί τόσο πολύ που και επιδιόρθωση να τους κάνεις τίποτα δεν θα είναι όπως πριν.

Στον μελλοντικό σου σύντροφο από την άλλη, αυτόν που εσύ έθεσε στη θέση του νέο έρωτα για να ξεχάσεις τον παλιό φέρεσαι τουλάχιστον με αδικία, απαξίωση και ασέβεια. Είσαι μαζί του για τους λόγους που εσύ ξέρεις και χωρίς αυτοί να αναιρούν το γεγονός ότι τον θες, επιζητείς με τη βοήθεια του να ξεχάσεις τον παλιό σου έρωτα. Βοήθεια πονάω σύντροφος σοφός δεν ξέρει ότι σου προσφέρει γιατί ζει στην άγνοια του. Εχεις έρθει σε ένα παιχνίδι μνήμης και λήθης, την αρχή τη δικιά σας και του τέλους της προηγούμενης σχέσης

Διεκδίκησε αυτό που θες, διεκδίκησέ το με όποιον τρόπο μπορείς, αν δεν μπορείς να το έχεις πόνεσε, ξέσπασε σε κλάματα και κάνε ό,τι θα σε βοηθήσει για να εξιλεωθείς. Κι αν πάλι ο χρόνος και ο τρόπος δεν σε βοηθάνε να ξεχάσεις ζήτα βοήθεια. Η βοήθεια ειδικού δεν είναι ταμπού. Οι ειδικοί ψυχικής υγείας έχουν εκπαιδευτεί πάνω σε θέματα απώλειας. αυτός ξέρει να σε καθοδηγήσει στο να αποδεχτείς ότι νιώθεις και να σου δώσει εναλλακτικές στο πώς να βρεις τη δύναμη να το ξεπεράσεις.

Όμως μη χρησιμοποιήσεις άλλο άτομο. Ο καθένας που θα είναι εκεί έξω και που θα σε προσεγγίσει δεν σε ξέρει. Δεν ξέρω τι έχεις περάσει πώς νιώθεις και ποια είναι τα απωθημένα σου. Σε γνωρίζει τώρα και σε γνωρίζει γιατί θέλει να είναι μαζί σου. Είναι προτιμότερο να προσεγγίσεις ένα άτομο και να είσαι καθαρός από το παρελθόν σου παρά να λερώνεις και τον ίδιο. έτσι μόνο θα μπορούσες να χτίσεις κάτι νέο ένα νέο έρωτα ουσιαστικό και βαθύ. Όταν πια θα έχεις απαλλαχτεί από το φορτίο που τόσο καιρό κουβαλούσες θεωρώντας αφελώς πως ένας άλλος άνθρωπος θα το σηκώσει.

Πηγή: pillowfights.gr

...................................

I hope you really liked this chapter.....

It's a different way to write you want to feel but at the same time you can't. Is there something behind it? Nobody knows.... Just you! So, being with him that really you want to be, no with someone just to forget someone else.

I remember it!!!

Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε όσο πιο καλά μπορείτε....

𝙂𝙞𝙧𝙡𝙮 𝙏𝙞𝙢𝙚 🌺Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα