Συμβουλές Από Τους Λάθος Άντρες

34 3 0
                                    

Υπάρχει ένα εκνευριστικό κλισέ ρητό που ισχυρίζεται πως << πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας >>. Σύμφωνοι, αλλά τι ακριβώς είναι αυτό που πρέπει να μάθουμε από μια λάθος σχέση; Πως να μην πληγωνόμαστε; Πως να σκίζουμε στρατηγικά τις φωτογραφίες στις οποίες εκείνος φαίνεται ωραίος κι εμείς ευτυχισμένη;

Εν προκειμένω, μέσα από μια θητεία σε σχέσεις που δεν ήταν για εσάς, μπορείτε να συλλέξετε μερικά πολύτιμα διδάγματα που θα σας κάνουν να αξιολογήσετε καλύτερα τα πράγματα, την επόμενη φορά.

Για να δούμε παρακάτω τις συμβουλές που σας δίνουν οι λάθος σχέσεις!

Για να δούμε παρακάτω τις συμβουλές που σας δίνουν οι λάθος σχέσεις!

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Πρέπει να έχετε έστω, μερικά κοινά

Αν εσείς βλέπετε ρομαντικές ταινίες κι εκείνος θρίλερ με ζόμπι, δεν είναι τραγικό. Μπορείτε να βλέπετε μαζί κωμωδίες ή αστυνομικά. Αν όμως εσείς είστε μανιώδης σινεφίλ και εκείνος δεν βρίσκει νόημα σου να παρακολουθεί τις ιστορίες των άλλων, τα πράγματα δυσκολεύουν λίγο. Αν εσείς είστε ζωόφιλη κι εκείνος έχει αλλεργία στα ζώα, αν γενικώς δεν έχετε μερικές κοινές αγαπημένες δραστηριότητες πάνω τις οποίες να " χτίσετε " την καθημερινότητα σας.

Στο κρεβάτι, μιλήστε τώρα ( ή σωπάστε για πάντα )

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.

Στο κρεβάτι, μιλήστε τώρα ( ή σωπάστε για πάντα )

Θυμάστε εκείνο το εξαιρετικό παιδί που σας έφερνε λουλούδια σε κάθε επέτειο και δεν βαριόταν να βγαίνετε με τις φίλες σας; Εκείνον τον γλυκύτατο νεαρό που, όμως, κάθε φορά που καταλήγατε μαζί στο κρεβάτι, πιάνατε τον εαυτό σας μέσα στα πρώτα 5 λεπτά να αναπολεί τις επαναλήψεις του gossip girl; Εκείνον που παρατήσατε για τη φανταστική αγκαλιά ενός άλλου; Ε, λοιπόν, είναι τώρα παντρεμένος. Φυσικά ό,τι για μια γυναίκα είναι αιτία αναπαραγωγής του είδους, μπορούμε να είναι major turn off για μια άλλη. Παρ' όλα αυτά, αν δεν δείξετε στον εκάστοτε σύντροφο σας τι ακριβώς σας αρέσει και τι όχι, δεν θα μάθετε ποτέ αν θα μπορούσε να εξελιχθεί στον πρωταγωνιστή της δικής σας ζωής.....

Μην αγνοείτε τα σημάδια

Αν το τηλέφωνο είναι πάντα στο αθόρυβο για να μην τον ενοχλούν όταν είναι μαζί σας, αν δεν σας τηλεφωνεί ποτέ, ενώ είχε πει ότι θα το κάνει, αν υπάρχουν αρκετά βραδιά που δεν έχετε ιδέα τι κάνει, αν αποφεύγει να ανεβάσει κοινές σας φωτογραφίες στο Facebook... Μεταξύ μας τώρα δεν τι είχατε δει; Το είχατε!

Κανείς δεν αγαπάει το κορόιδο

Μην πληρώνετε συνέχεια στα ραντεβού σας, μην του κάνετε πανάκριβα δώρα, μην του συγχωρείτε τα πάντα και εύκολα. Δεν είπα να γίνετε συναισθηματικά τσιγκούνα στον επόμενο --- απλώς να μη γίνεστε διαρκώς το... πατέ που απλώνει στο ψωμί του.

(....)

Halo halo κόσμε!

Συγκεκριμένα κορίτσια μου!

Πως είστε, τι κάνετε;

Ετοιμαστήκατε για το αγαπημένο σχολείο; (😁)
Πήρατε καινούριο ξυπνητήρι;
Γιατί το παλιό σας ίσως "καταλάθος" να χάλασε!
Εκτός κι αν είναι το κινητό σας ή η μητέρα σας. 📣

Τέλος πάντων!!!

ΤΑ ΛΈΜΕ!

ΜΈΧΡΙ ΤΌΤΕ HAVE FUN 💋

𝙂𝙞𝙧𝙡𝙮 𝙏𝙞𝙢𝙚 🌺Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα