Πως Να Κρατήσεις Την Σχέση Στην Καραντίνα Όταν Είστε Χωριστά?

29 2 0
                                    

Καλημέρα, καλημέρα! 🌅🌅

Τι μου κάνετε; 

Εγώ είμαι μια χαρά...

Κάθε μέρα μάθημα! Τι να κάνουμε; δεν υπάρχει άλλη λύση.. Φαίνεται

Πώς Διατηρείς Μια Σχέση Κατά Τη Διάρκεια Της Καραντίνας

Σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύουμε λόγω της πανδημίας, οι σχέσεις δοκιμάζονται, καθώς αναγκαζόμαστε για να προστατεύσουμε την υγεία μας να μπούμε σε καραντίνα.

Εκεί που δεν το περιμένεις καλείσαι να διαχειριστείς μια καινούρια κατάσταση, η οποία κανείς δεν γνωρίζει για πόσο θα διαρκέσει.

Πρέπει όμως να κρατήσεις ζωντανή τη σχέση σου, η οποία μέσα σε μια μέρα μετατράπηκε σε σχέση εξ αποστάσεως, κάτι που αλλάζει άρδην τις συνήθειες σου και τον τρόπο που έβλεπες έως τώρα την σχέση.

Πάμε να δούμε μερικές συμβουλές που θα συντελέσουν στην διατήρηση της σχέσης κάτω από συνθήκες κοινωνικής απομόνωσης:

⏺️Ειλικρίνεια για όλα

Είναι οκ να νιώθεις φόβο, μοναξιά και απαισιοδοξία. Δεν θα σε βοηθήσει το να υποκρίνεσαι ότι όλα είναι τέλεια και δεν πέφτεις ψυχολογικά. Η ειλικρίνεια εξάλλου φέρνει τα ζευγάρια ακόμα πιο κοντά, ακόμα και εκείνα που δεν είναι στο ίδιο δωμάτιο. Και η καραντίνα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δεθείτε ακόμα περισσότερο και να βάλετε γερά θεμέλια στη σχέση.

⏺️Μικροί διαγωνισμοί

Από σειρές και βιβλία, μέχρι ποιος μπορεί να κάνει την πιο όμορφη πίτσα (γιατί από γεύση δεν θα μάθεις). Αυτό σε βοηθά σε ατομικό επίπεδο, γιατί σου δίνει νέες προκλήσεις. Αλλά είναι και ένα ευχάριστο παιχνίδι μεταξύ σας.

⏺️Να μιλάτε με Video Calls

⏺️Να μιλάτε με Video Calls

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝙂𝙞𝙧𝙡𝙮 𝙏𝙞𝙢𝙚 🌺Where stories live. Discover now