5 Tips Για Να Φαίνεσαι Ωραία Σε Video Calls!

71 4 0
                                    

Hola hola!

Que están haciendo mis amigos?

Όλα καλά; Στο σπίτι καλά; 

Πάμε τότε....

Όλες αυτήν την περίοδο βιώνουμε μια κατάσταση ασυνήθιστη, αλλά πλέον μέρος της ζωής μας! Κάθε μέρα ζούμε έναν αγώνα επιβίωσης.. Έχουν αλλάξει τώρα όλα στην καθημερινότητα μας! Δεν πάμε σχολείο, αλλά #stayinghome, δεν έχουμε την ελευθερία να βγαίνουμε έξω! Όμως don't give up, καινούριες μέρες θα έρθουν πάλι.

Αφού πλέον κάνουμε μάθημα από το σπίτι μέσω του Webex, απαιτείται σε μερικά σχολεία οι κάμερες να είναι ανοιχτές! Προσωπικά, στο σχολείο μας δεν χρειάζεται αυτό αφού το να ακούνε την φωνή μας, μόνο, φτάνει!
Ωστόσο αν χρειάζεται να είναι ανοικτή η κάμερα; Αφενός εσύ χτενίζεσαι, αφετέρου όμως κάποιες λεπτομέρειες αν τις κάνεις θα έχεις φτάσει στην κορυφή μιας τέλειας βιντεοκλήσης!

Πάμε να δούμε μαζί 5 συμβουλές που θα συντελέσουν σε αυτό

1st Φοράς μια ωραία μπλούζα. Πετάς την πρόχειρη μπλούζα του ύπνου με τα Minions και βάζεις μια που να σε κολακεύει τόσο σε στιλ αλλά και σε χρώμα. Αν είσαι σίγουρη πως δε θα χρειαστεί να σηκωθείς, από κάτω φόρα ό,τι θες - δεν πρόκειται να το δει ο τύπος εξάλλου. ( αυτό κάνω και εγώ μια ζακέτα και από μέσα η πιτζάμα )

 ( αυτό κάνω και εγώ μια ζακέτα και από μέσα η πιτζάμα )

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
𝙂𝙞𝙧𝙡𝙮 𝙏𝙞𝙢𝙚 🌺Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα