Thor

3.1K 190 41
                                    

Çeviri
Olay: bir kız sevgilinle flört etmeye çalışıyor ve sevgilin hiçbir şey yapmayınca sinirlendin.
kelime sayısı: 572
Cr-Tumblr: as-far-as-life-gets

Çeneni sıkarak karşındaki görüntüyü izledin, bir kadın erkek arkadaşının göğsüne hafifçe dokundu, açıkça onunla flört etti. Yakışıklı olduğunu biliyordun, bunu çok iyi biliyordun, belliydi, ama seni rahatsız eden şey ona izin vermesiydi. Bazen çok nazik oluyor ve sen bundan hoşlanmadın.

"Onları aklında tekrar tekrar öldürecek misin yoksa bu konuda bir şeyler mi yapacaksın?" Natasha içkisinden bir yudum alırken sordu. Thor'la Asgard'a gitmeden önce tony'nin düzenlediği bir partideydiniz.

"Haklısın." Dedin ve bir seferde viskinizin geri kalanını içtiğinde sırıttı ve ikisine gitmeden önce oturdu, onlara yaklaştığında sahte bir gülümseme patlattın.

"Oh-oh, birinin başı dertte." Tony, Nat'in yanına yaklaşarak yorum yaptı, ikisi de senin sahiplenici tarafının ortaya çıkmasını beklerken izlediler.

Thor'un yanına yaklaştın ve kolunu pazısına koydun, kasların gömleğinin altında hareket ettiğini hissettin. "Merhaba, ben Thor'un kız arkadaşıyım." Sen dedin ve sağ elini sıkması için uzattın.

"Ben uh (r/n)." Gergin bir şekilde söyledi ve ona sahte bir gülümseme verdin, o kadar sahteydi ki kız büzüldü. Sonra gülümsemen parıldıyordu ve onun korktuğunu gördün.

"Tanıştığımızdan beri neden erkek arkadaşımı yalnız bırakmıyorsun?" Ona tatlı bir şekilde sordun, başını salladı ve bir yenilmezi kızdırmak istemiyordu. Eğlendirilmiş bir Thor'a bakmak için döndün, dudaklarını büzdün ve ona tek bir kelime etmeden ondan uzaklaştın.

"Hadi (y/n), bana kıskandığını söyleme?" Thor dedi ve bu, ona bakmak için yavaşça dönmeden önce yerinde durmanı sağladı.

"Sonunda bir şeyler oluyor." Sam, Nat'ın yanına geldiğinde, ikinizi de izlediğinde, hepsi bir TV şovu ya da film izliyormuş gibi davrandılar.

"Kıskanmak mı? Hayır kıskanç değilim! Birinin benim olana dokunmasından hoşlanmıyorum." Kollarımı önünde bağlarken söyledin, Thor'un gözleri aşağı elbisenin ön tarafına hızlı bir şekilde fark etmediğini umuduyla gitti ama çok geç, fark ettin. "İnanılmazsın! Şu anda ciddi bir konuşma yapıyoruz ve sen göğsüme mi baktın?"

"Kendimi tutamadım." Dedi ve kelimeler ağzından çıktıktan sonra büzüldü.

"Yanlış kelime seçimi, dostum." Steve, arkadaşının ve takım arkadaşının söylediklerini duyduğunda, şimdi Sam'in yanında dururken söyledi.

"Çeneni tutamadın, değil mi? Nesin sen ergen mi?" Sinirle sordun

"Yanlışlıkla ağzımdan kaçtı." Thor dedi.

"Lanet olsun yanlışlıkla çıktı." Bir kaşını kaldırdığında söylemişti.

"Ve neden bu kızın sana böyle dokunmasına ve seninle flört etmesine izin verdiğini sorabilir miyim?"

"Yani kıskandın." Thor kendini beğenmiş şekilde dedi.

"Şimdi yaptı." Bruce gruba katıldığında söyledi.

"Thor! Kıskanmadım, tamam mı?" Öfkeyle, izleyen herkesi görmezden geldin. "Bu gece dikkat çekmek için yalvaracak olan sensin, ben değil."

"Ooooh." Clint içkisinden bir yudum aldığında söyledi.

"Hadi ama, hiçbir şey değildi." Thor aniden endişe ile söyledi.

"Hiçbir şey, bu yüzden benimle flört ederken göğsüme dokunan bir adam olursa sorun olmaz mı?" Ona cesurca sordun.

"Bu sadece iyi bir nokta." Wanda, Nat'ın onunla aynı fikirde olduğunu söyledi.

"Bu farklı." Thor açıkça hoşuna gitmeyeceği için yorum Yaptı.

"Şimdi mi?" Meydan okudun.

"Evet! Tamam derdini anlattın." Thor dedi, ikinizin yaşadığı küçük tartışmalara son vermek istedi.

"Bununla hala iyi değilim." Dedin ve ayrılmak için tekrar döndün.

"Bu gece kanepede uyuyacak." Vision, Wanda'nın yanına onun için bir içki ile katıldığında söyledi.
"Bu gece kanepede uyuyacaksın." Dedin ve herkes kendinden memnun görünen Vision'a bakmak için döndü.

"(y/n), (y/n) şaka yapıyorsun, değil mi?" Thor biraz korkmuş şekilde sordu. "Sana bunu mu demek istedin? Beni görmezden geldiğinde çok seksi görünüyorsun."

Ona orta parmak çektin ve kendine bir içki almak için bara gittin ama başka bir şey söylemedin. Thor, ona bir içki veren Tony tarafından katılmadan önce ağzını açıp seni takip etmek üzereydi.

"Kapa çeneni Thor, yoksa Asgard'a yalnız gideceksin." Tony dedi ve Thor söylendiği gibi yaptı.

"Kadınlar."

"Evet, bana bundan bahset."

Êgêrie // Marvel ImagineHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin