Steve

5.1K 202 5
                                    

Çeviri
Olay: Tony'nin alaycı olan kız kardeşisin. Nat ve Bucky, Steve'i seni bir randevuya çağırmak için zorluyor. Okuyucu kaçırılıyor ve Avengers onu sevmeye başladıkları için onu kurtarmaya gidiyor.
kelime sayısı: 2071
Cr: https://littlesliceofmarvel.tumblr.com/

"Beni tanıyorsun, gerçekten o kadar süslemene gerek yok, Nat." Gözlerini, kardeşinin rezil Stark partilerinden biri için, makyajını yapmak için elinden gelenin en iyisini yapan kızıl saçlı en iyi arkadaşına yuvarladın. Mümkün olan her şekilde kardeşinin tam tersiydin. Terimin her anlamında dışa dönüktü ve sürekli olarak mümkün olduğunca çok insanın yanında olmak için bir bahane arıyordu. Öte yandan, kanepede oturmaktan, ekranda iyi bir filmden ve seni sıcak tutan bir battaniyeden başka bir şey sevmiyordun. Kardeşini sonsuza kadar seviyorsun, ama bazen çok abartı olabiliyordu.

"Demek istediğim, doğal olarak muhteşemsin, ama bunu yapmama izin ver." Diye sırıttı, yanaklarına biraz allık sürdü, yüzünde yaptığı işten bariz gurur duyuyordu.

"Gitmek bile istemiyorum." Diye bağırdın, omuzlarını hafifçe indirdin.

Natasha sana sırıttı. "Hadi, sıkıcı olma, sana kanat kadınım olarak ihtiyacım var."

Güldün, onunla yüz yüze döndün. "Eğer seninle ilgilendiğini biliyorsan kanatlı bir kadına ihtiyacın yok." Yormunua karşılık kızardı. Nat ve Bruce son zamanlarda yakınlaşıyorlardı ve sert bir dış görünüşü olan kadına ne kadar olumlu geldiğini gördün. O anda onun etrafında duygusal ve sevimli oluyordu, ve bu yüzden en iyi arkadaşını bu şekilde görmek seni mutlu ediyordu.

"Her neyse, Hadi gidelim." Sırıtıp, ayağa kalktı, Gümüş diz boyu elbisesini ayarladı, ayağa kalkmadan önce buklelerini hafifçe yukarı doğru itti, aynada kendini kontrol etti. Saçlarını düzleştirmişti ve giydiğin siyah elbise, görünüşünü normal kot pantolon ve tişört görünümünden çıkarıp baya değiştirmişti.

İkiniz binanın en üst katına çıktınız, zaten gittiğiniz her yerde yüksek sesle müzik ve etrafınızdaki insanların sayısı ile biraz bunaldın.

"Hey, kıçını spor pantolonundan çıkarmaya ve insanların etrafında olmaya karar verdin." Tony'nin sesi arkandan geliyordu, etrafında döndün ve kardeşinle yüz yüze geldin.

"Hey, tekrar bir narsist olmaya karar verdin ve insanları kendin hakkında daha iyi düşünmelerini sağlamak için davet ettin." Deyip sırıttın, içeride olduğunuz halde güneş gözlüklerini düşürerek biraz şaşırmış görünüyordu. Hem de geceydi.

"Partimde zorbalığa ihtiyacım yok, (y/n)." Tony omuz silkti, gözlerini yuvarlarken uzaklaştı, yanında bir kıkırdama duydun. Arkanı döndün ve yüzünde bir gülümseme olan Steve ile yüz yüze geldin.

"Biliyorsun, Tony başa çıkmak için çok fazla olmaya başladığında, etrafımızda sana daha fazla ihtiyacımız olacak, onu devirebilecek tek kişi senmişsin gibi gözüküyor." Diye sırıttı ve  sana hafifçe kıkırdadı.

"Arada sırada egosunu söndürmek için etrafta olmayı çok isterdim." omzunun üzerinden çok sevdiğin kardeşine baktın, ama onunla olan küçük çekişme yarışmalarını seviyordun.

"Seni bu partilerden birinde ilk kez görüyorum, bu sefer gelme fikrini ne değiştirdi?" Steve sordu, gözleri yüzünü tarıyor. Dürüst olmak gerekirse, seni biraz gerdi. Kötü bir şekilde değil, ama çok muhteşem ve biraz korkutucu olduğu için. Gözleri mavinin en güzel tonuydu ve seninle konuştuğunda gerçekten senin gözlerini deliyordu.

"Ben Nat'ın kanat kadınıyım, ama kapılara girer girmez ortadan kayboldu, bu yüzden işe yaramazım." diye omuz silktin ve Steve güldü, gözlerin kırmızı kafa için odayı taradı.

Êgêrie // Marvel ImagineHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin