Prológus

589 34 2
                                    

Anglia fővárosában egy Little Star nevű utcában egy átlagosnak tünő család épp az autóval áll ki a parkolóból . A klinikára tartanak .A mai napig néha néha még előkerül az Augusztus 31i Nemzetközi Tornászversenyen történt tragédia ......
Tara Blau tornászlány tragédiájának története ...

Tara Blaut kérnénk a matracra - szólt a hangosbemondó . Tara kifestve ,dressze ragyog akárcsak a 16 éves kislány .Tara elkezdte ,de a záró ugrásnál fura közérzete volt . De nekivágott . Szaltó ,ugrás ,átfordulás és elesett .A lába eltört műteni kellet .Az orvosok azt mondták,soha nem fog lábra állni .

Megint itt vannak a klinikán . Apja kiszedi a csomagtartóból a tolókocsit majd beleülteti lányát .
A lány teljesen hétköznapinak tünik befonott gesztenyebarna haj ,ragyogó kék szem és elszánt tekintet . Felgurul a feljáratra majd átengedi testvérének az irányítást . A testvére Will barátságosan elvezeti a lifthez . A fiú nyáron még Angliában tartózkodik de ahogy vége a nyárnak ,elmegy Magyarországra .
A naptár szeptember 22 mutat de a fiú még mindig itthon van a testvére mellet a helye .

Most talán jobb lesz reménykedik a Blau család,bár Mr Blau kezdi elveszíteni a hitét de gyermekeinek és feleségének nem árulja el .
Egyedül Tara mehet be a doktornőhöz . Felfektetik az ágyra majd a doktornő megnézi .Levezeti ujját a gerincen egészen a talpáig . Egy kiss rezgés a talpnál .
A doktornő elmosolyodik . Hiába ,hogy csak pár hét telet el a baleset óta a lány sok változáson ment keresztül
Kivül is és belül is . Izmaiból rengeteget veszített de ez most hasznára válik . Nem mehetett még terápiára de hamarosan eljön az a pillanat is .
De a tornát nem választhatja túl megerőltető neki .
----------------------------------------------
Kint a váróteremben .....
-Mr és Mis Balu ,a lányuk jó útón halad .-jelenti ki a doktornő .
A hölgy személyesen ajánlotta ,hogy sportgimnáziumba menjen Tara hisz ott más sportot is kipróbálhat na meg ott van terápia is ........
-----------------------------------------------
Az utazás napján a szülők elkísérték Tarat és testvérét az a repülőtérre. Alig 8 óra míg odaérnek de máris a lány irtó izgatott volt. Csak nézte a felhők suhanását ,ahogy a gép egyre magasabban száll és elhagyják a tengert.
-----------------------------------------------
Az iskolában .....
Szerencsére volt lift is a suliban így hát testvérének nem kellett fel cipelni a lányt a tolószékkel együtt a harmadik emeletre .A kastély kihalt volt hosszú lépcsősoron kígyóznak felfele az emeletre. De hála a 21. Századnak liftet is használhatnak a tanulók.
Tökéletesre súrolt márványpadló, tágas ablakok, olyan volt mint egy igazi kastély de nem csak belülről .De nemcsak belül volt ilyen hanem kint ,ahogy megálltál a kapuba egy iskolának tűnt egy normális iskolának.

☆Remélem ez a kis betekintő elnyeri a kedves olvasó tetszését☆

Út a boldogsághoz Where stories live. Discover now