16

1.5K 112 67
                                    

Biraz geç kalkmıştım. Saat 9.45'ti. Kalkıp yüzümü yıkadım. Aynadan kendime baktım. Kötü görünüyordum. Mutlu değildim. Odama geçip Draco'ya mektup yazmaya başladım.

Draco gerçekten çok özür dilerim, çok özür dilerim. Ama sarhoştum ve hiç bişey hatırlamıyorum bile lütfen böyle yapma lütfen..

Y/N Lewis

Mektubu yazıp göndermesi için baykuşa verdim. Odadan çıkıp harry'i aramaya başladım. Koridorda karşılaştık.

Harry: ah bende seni arıyordum. Yemek yemeye gidelim hadi

Y/N: benim hiç iştahım yok

Harry: olmaz açlıktan bayılırsın bikaç lokma bişey ye en azından hadi

Başımla onayladım. Beraber yemekhaneye gittik. Sadece bir sandviç almıştım. 5 dakika içinde bitirdim. Harryle birlikte ormanda dolaştık ve yine bir şekilde akşam olmuştu. Odama geldiğimde baykuşun geldiğini fakat not getirmediğini gördüm. Üzülmüştüm. Tekrar yazdım.

Çok aptalım! Merlin lanet olsun! Çok üzgünüm..

Y/N Lewis

Mektubu yazıp gönderdim.
.
.
.
2 hafta sonunda geçmişti. Pek doğru düzgün yemiyordum. O mektuptan sonra bikaç tane daha atmıştım fakat cevap vermeyince bi daha atmamıştım. Ne kadar kendimi unuttum diye kandırsamda unutamamıştım. Nasıl unutabilirdim ki o gözleri? Bugün herkes hogwarts'a geri dönüyordu. Doğum günüm 1 hafta önceydi. Hermonie, pansy falan hepsi mektupla kutladılar. Ama draco kutlamadı. Pansy ve diğerlerini karşımda görünce koşarak sarıldım. Çok özlemiştim. Ve sonra onu gördüm. Draco.. onu o kadar çok özlemiştim ki. Koşup sarılmak istedim ama yapamadım. Diğerleriyle ortak salona gittik. Dumbledore konuşma yaptı. Yemekler yendi. Tam masadan kalkacakken draco kolumdan tuttu ve boş bir koridora kadar sürükledi resmen.

Y/N: ne yapıyorsun malfoy?

Draco: malfoy? Ne ara böyle olduk?

Y/N: 2 hafta önce sana 8 kere mektup gönderdiğim fakat cevap vermediğin zaman

Şaşkınlıkla ve sinirli bir yüz ifadesiyle konuştu

Draco: mektup falan gelmedi bana

Y/N: emin misin

Draco: gerçekten! Ayrıca bende sana mektup gönderdim?

Y/N: gelmedi

Draco: nasıl!? Doğum gününü kutladım, özür diledim ve hiç biri sana ulaşmadı mı!?

Hayır anlamında başımı salladım. Elini yumruk yapıp sıktı.

Draco: ben gerçekten çok özür dilerim çok büyüttüm olayı sana ulaşmaya çalıştım fakat mektuplara cevap vermedin. Babam hogwarts'a göndermedi beni. Çok ısrar ettim ama ikna edemedim. Çok üzgünüm

Draco Malfoy-Hayal et 2Where stories live. Discover now