7. BÖLÜM

650 214 36
                                    

Birbirine sarılan Demir ile Esra  Çocuklar içeri  girince   hızla ayrıldı. Birbirine gülümsediler Nimet hanımda Esra kızım bu afacanlar acıkmış değip mutfağa geçti Doğukan baba diye Demir'e koşunca arkasından Hakan geldi hopaa gelin benim yakışıklılarım değip kucağına aldı. Onlara gülerek baktı onlara Esra, mutfağa geçip Nimet hanımla yemek hazırlamaya  koyuldu. Demir Hakan ve Doğukan ' la.

 Oynuyor bir taraftan da eve bakıyordu ev rahat kullanışlı sıcak sade ve çok fazla eşya yoktu ferah geniş alan daha çoktu. Çocukların rahatı için düzenlenmiş renkler birbirine uygundu aydınlıktı evin geniş bahçesi ve güvenlikli bir sitedeydi herkesin evi kendine özel çitlerle çevreli mahreme güveliğe önem verilmiş istersen komşuları görürsün istemesen görmesin bahçede köpek sesi gelince çocuklar '' Babajım töpekler uyaydılar'' değip bahçeye koştular Demir'de onlarla çıkınca bahçede ikiz golden ırkı yavru  köpekleri görünce şaşırdı çocuklar neşeyle köpeklerle oynuyor köpekleri seviyorlardı Demir ne olduğunu anlamaya çalışıyordu Esra yanlarına gelip Demir'in koluna girip iç den bakıp ''Sevdam'' değip gülümsedi'' İsimlerini koymak için seni bekledik''  Demir çocuklarının mutluluğuna bakıp Esra'ya dönüp'' İsimlerini sen koy kalbim'' dedi Esra gözleri dolu dolu gözlerle bakınca Demir Esra'ya bakıp ''Ne oldu? ''değip yanağını okşadı Esra ''Uyandığında bizi hatırlamadığını söyleyince çok kortum bana aşkını itiraf etiğinden bu yana bana ismimle değil de kalbim diyordun bugün Esra değince kortum sevdam yine'' deyip sustu Demir yine kendine kızdı Esra'nın kalbini nasıl kırdığını onun sevgisini ruhunu ona olan sabrını nasıl hırpaladığını anlayıp Esra'nın gözlerindeki burukluğu görüp kendine lanet eti Esra'yı kendisine çekip tek kolunun altına alıp sarıldı çocuklarının gülüşlerini izleyip Esra'nın kulağına eğilip ''Özür dilerim akşam konuşalım "deyip saçlarının koklayıp  öptü...

 Çocukların rahatı için düzenlenmiş renkler birbirine uygundu aydınlıktı evin geniş bahçesi ve güvenlikli bir sitedeydi herkesin evi kendine özel çitlerle çevreli mahreme güveliğe önem verilmiş istersen komşuları görürsün istemesen görmesin bahçed...

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

                                                                             KAHVE VE KÖPÜK

 Köpeklerin birinin adını kahve diğerini   köpük koydular Nimet hanım bahçeye yemeği hazırlayıp neşeyle yemeklerini yediler Nimet hanımda onlarla yiyordu tatlı nezaketli sakin bir kadındı güven veren bir yapısı vardı 1 65 boyunda balık etli 45 yaşında görmüş geçirmiş bir hanımdı Esra'ya yardımcı oluyordu yanlarında çalışmaya başlayalı iki yıl olmuştu bu güzel çifti evlatları gibi seviyor onların daha da mutlu olması için dua ediyordu.

Akşam Esra çocukları yatırıp televizyon izleyen Demir'in yanına gelip ''Bugün çok yorulduk ben yatıyorum'' deyip kalktı Demir'de Esra'yla konuşmak için ''Bende geliyorum .Çocuklara bakıp'' Hakan'la Doğukan'ı öpüp odasına gelip gördüğü manzara karşısında dondu. Esra kırmızı seksi geceliğini giymiş kocasını beklerken. Demir bu güzellik karşısında. Sert bir şekilde yutkundu Esra'ya doğru ilerledi Esra Demirin yutkunmasıyla gülümsedi .Demir'in gözlerine baktığında o gözlerde tutkuyu aşkı ve şehvetin ateşini gördü Demir Esra'nın önünde durup yüzünü izledi. Ezberler gibi hafızasına kazır gibi ani bir hareketle Esra'yı duvarla arasına aldı kollarını Esra'nın iki yanına koydu aralarındaki boy farkından dolayı hafifçe eğilip Esra'ya iyice yaklaşıp" Kalbim çok güzelsin "diyerek dudaklarını birleştirdi Esra Demir'e ayak uydurup elini Demirin ensesine atıp Demiri kendine daha çok çekiyordu Demir yavaş yavaş ve narin hareketlerle ile öperek Esra'yı yatağa doğru yönlendirdi Demir'in hareketleri o kadar özenliydi ki Esra kendini bulutların üzerinde gibi hissediyordu..

GözyaşıTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon