Part 12.

183 24 34
                                    

Jungkook pov

Next day

Oli iltapäivä ja hoitajat pääsitivät minut pois sairaalasta. Junghyun toi minulle uudet vaatteet ja antoi kyydin hotellille sillä rakas poikaystäväni ei ole laittanut viestiä eilisen jälkeen.

"Pakotan sut koht asuu mun luona jos Taehyung ei osaa huolehtii susta" Junghyun sanoi.
Huokaisin vain ja nojasin kämmeneeni katsoen ikkunasta ulos. "Järkytyin ku näin sut ilman paitaa Kook. Sun vartalo on paskas kunnos" Tuo sanoi.
"Tiiän. Mut voin jo paremmin. Eikä se ollu Taehyungin vika et mulle kävi noin" Sanoin.
"Sanoit sille tietyn ajan millon meet takas kotiin ja se ei kattonu kelloa? Siinä vasta poikaystävä"
"Älä" Tuhahdin. "Anteeks, en tykkää siitä et sun poikaystävä ei osaa huolehtii susta. Oot alaikänen vielä joten mul olis oikeus ottaa sut mun luokse" Tuo sanoi.
"Tsk ei kiitos. Kyttäisit mua koko ajan" Sanoin. Tuo ajoi hotellin eteen ja astuin ulos autosta. "Nähään" Sanoin.
"Soita jos käy jotain" Tuo sanoi ja ajoi pois. Huokaisin ja kävelin sisälle hotellin aulaan.
.

.

Kävelin olohuoneeseen huomaten Taehyungin sohvalla. Pyöräytin silmiäni ja kävelin makuuhuoneeseen.
Katsoin kasvojani peilistä, naarmuja ja mustelmia. Huoh..

"Oot kotona?" Taehyung kysyi kävellen huoneeseen.
"Luuletko et olisin halunnu jäädä sairaalaan?" Kysyin.
"No-"
"Älä vastaa. Mua ei kiinnosta" Sanoin ja kävelin tuon ohitse kylpyhuoneeseen ja kun yritin laittaa oven kiinni Taehyungin jalka pamahti oven väliin.
"Miks kiukuttelet" Tuo kysyi. "Miks? No koska sä jätit mut yksin sairaalaan, et tullu aamul sinne, etkä voinu ees tuoda mulle uusii vaatteita? Ja viel luulet et välttelen sua koska en haluu harrastaa seksiä joka helvetin päivä?! Taehyung kasva aikuiseks.." Huudahdin.
Taehyung räpäytti silmiään ja avasi oven kokonaan. Peruutin ja tuo oli avaamassa suutaan mutta keskeytin tuon "Aijotko sanoo et oot pahoillas? Niiku aina ku meil on riita. Se anteeks pyyntö ei ain riitä Kim" Sanoin.
"Mä tiedän. Olin idiootti et jätin sut sinne yksin, ei kukaan täys järkinen ja kunnollinen poikaystävä tekis niin" Tuo sanoi. "Ei niin. KUKAAN ei jätä omaa poikaystävää joka on just pahoinpidelty yksin sairaalaan riidan jälkeen eihän" Tuhahdin.
"En haluu et oot vihanen mulle Kook" Tuo huokaisi.
"Puhuit musta vitun epäkunnioittavasti eilen. Väitätkö et oon oikeesti sellanen poikaystävä joka ajattelis sust sellasii asioita mitä sanoit eilen. Luuletko et välttelen sua? Luuletko et oot mun mielest paska poikaystävä? Luuletko et ajattelen et se pahoinpitely oli sun vika? Luuletko et pelkään et raiskaisit mut? Tajuutko...kuinka paskaa toi on" Tuhahdin.

Taehyung laski katseensa alas ja pysyi hiljaa.
"Annoin sulle anteeks ku suutelit Jiminiä, annoin anteeks ku panit Jiminiä, annoin anteeks joka ikisen riidan, annoin anteeks et kohtelit mua ku lasta, annoin anteeks ku veit mut laitokseen. Annoin anteeks niin monta kertaa, etkä vieläkään tajuu kuinka tärkee oot mulle? Mitä mun pitää tehä et tajuut sen" Kysyin mutta en saanut vanhemmalta vastausta.
"Unohda. Jos et puhu nii lähen" Sanoin ja kävelin vanhemman ohi.

"Mitä haluut et sanon? Haluutko et sanon et oon vitun idiootti, vitun mulkku, paska poikaystävä? Vai haluutko et sanon et oon helvetin pahoillani siitä mitä sanoin eilen. Jos et muista nii en ottanu lääkkeitä eilen ja siks kävin ylikierroksilla. Mun piti lähtee koska olin varma et teen sulle jotain. Tiiät etten vois ikin satuttaa sua" Tuo sanoi. Pysähdyin ja katsoin toiseen "Olisit silti voinu tulla aamulla sairaalalle selvittää asiat. Oli aika tyhjä olo ku oma poikaystävä ei ollukkaa siellä ku herään. Luulin et joudun kävellä alasti kotiin mut onneks Junghyun tuli" Sanoin kädet puuskassa.

"Oon pahoillani. Mut must tuntuu et unohat mitä kaikkee mäki oon tehny sun eteen Kook. Et oo ainoo joka on antanu miljoona kertaa anteeks" "Petit mua ekana Jiminin kanssa ja annoin anteeks, Annoin anteeks ku sanoit et mun pitäs mennä laitokseen koska tarviin hoitoo, annoin anteeks ku toit Yugyeomin ja Bamin juomaan alkoholia meijän asuntoon, annoin anteeks ku karkasit kotoo, annoin anteeks ku löit mua kasvoille ja menit homobaariin. Otanko mukaan myös ne kerrat et kuinka monta kertaa oon pelastanu sun nahkan?" Tuo sanoi. "Oot vitun itsekäs" Sanoin ja katsoimme toisiamme silmiin hetken aikaa.
Lipoin huuliani "En jaksa sua Taehyung" sanoin ja tunsin itkun kurkussani mutta pidin sen sisälläni.
Taehyung hengitti syvään ja katsoi minua silmiin "Lähe sit" Tuo sanoi. Pidätin itkuani ja tuupaten kävelin tuon ohi makuuhuoneeseen pakkaamaan kamani.

....

Kun sain ne pakattua menin eteiseen ja Taehyung seisoi olohuoneessa kädet puuskassa. En vilkaissut häntä, laitoin kengät jalkaan ja juuri ennenkuin lähdin Taehyung käveli eteeni, tuo otti sormuksensa pois sormestaan ja minä myös. "Hyvästi" Sanoin ja kävelin ovelle poistuen asunnosta.

Kyynel putosi poskelleni ja tunsin sydämeni särkyvän tuhansiksi sirpaleiksi.

________

THIS BITCH IS BLONDE?! damn🧍🏻‍♀️

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

THIS BITCH IS BLONDE?! damn🧍🏻‍♀️

Love makes Toxicity 2| vkookWo Geschichten leben. Entdecke jetzt