🖇️|"BUNA HAKKIM VAR DEMİ?"

400 32 0
                                    

2 ay bayım 2 ay oldu siz gideli yazacak gücüm bile kalmadı artık.

Çok zayıfladım yemek yemediğim için kızardınız bana keşke tekrardan kızsanız bana "ne bu halin küçük adam?" Diyin bana zorla yemek yedirin olmaz mı?

Çok canım yanıyor, ölmeyi düşünmeyen ben artık ölmeyi düşünüyorum keşke diyorum daha fazla acı çekmeden bir an önce gitsem bu dünyadan. Bayım ben... ben... Pes ediyorum olmuyor artık mutlu olamıyorum ben. Hak etmiyorum mutluluğu.

Ah bu aralar çoğu şeyi unutmaya başladım sona diyeceğim şeyi başa diyorum. Hastanede kalıyorum ben, durumum çok kötülendiği için Jin hyung ve Jimin beni hastaneye yatırdılar. Onlarda biliyor hastalığımı. Beni iyileştirmeye çalışıyorlar lâkin bilmiyorlar ki siz gelmediğiniz sürece benim iyileşemiyeceğimi.

Bedenim hasta olduğu gibi artık ruhumda hasta ve bunun tek tedavisi sizsiniz bayım.

***

2 hafta daha geçti sizsiz, buraya pek yazamıyorum tedaviden dolayı.

Sizsizliğe alışmaya başladım bayım en kötüsüde ruhum yavaş yavaş sizsizliğe alıştı belkide acı çekmeye alışmıştır kim bilir.

Alışmak en kötüsü bayım alıştım lâkin alıştığım için daha da üzülüyorum bana kızmazsınız değil mi? Lütfen bana kızmayın.

Taehyung Jimin sana çok kızıyor ona her şeyi anlattım bana anlamıştım dedi oda "sana karşı bir şeyler hissediyordu" dedi. Bana karşı bir şeyler hissediyorsanız neden terk ettin beni? Herkes sana çok kızgın taehyung ama ben değilim. Sana karşı her duyguyu hissediyorum lâkin kızgınlık yok. Seni haklı buluyorum, ben olsam bende terk ederdim kendimi ondan kızmıyorum sana.

Yatmam lazım kendimde güç bulamıyorum tekrar geleceğim.

Dikkat et kendine her nerde isen çok mutlu olun. Sen mutlu olmayı hak ediyorsun

Mutlaka geri döneceğim Taehyung ...

***
1 ay daha geçti. Üzgünüm Kim Taehyung ama ne annemi ne seni asla affetmeyeceğim. 'Ne oldu da kararın değişti?' diye sorarsan gücüm bitti. En dipteyim ben ne kadar hak ettim desem bile bu... Bu yaptıklarınız çok ağırdı canımı çok yaktın 1 kerede ben bencilce davranmak istiyorum buna hakkım var değil mi? Üzüldüğüm için kendime yaptığım zararlar için seni affetmeyeceğim.

Üzgünüm ne kadar da aptalmışım sana inandığım için.

Benim sana hissettiğim  hisleri sende bana hissediyorsun sanıyordum lâkin yanılmışım gene kandırıldım ama bu çok ağırdı...

Hoşçakal Taehyung bir daha görüşeceğimizi sanmıyorum.

ve artık küçük adam değilim senin yokluğun büyümeme yardımcı oldu...

Terk ettiğin
JEON JUNGKOOK

'amore sbagliatoजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें