🖇️|"BAYIM BEN SEVİLMEYECEK BİRİ MİYİM?"

540 35 7
                                    

Siz gideli tam 1 ay oldu bayım. Yavaş yavaş ölüme yaklaşıyorum lâkin siz yoksunuz hâlâ bir kez yüzünüzü görmeden ölmek istemiyorum. Çok canım yanıyor hiç yanmadığı kadar yanıyor seni çok özledim Taehyung ...

Bana küçük adam diye seslenmeni, en ufak şeyde bana kızmanı eve jimin gelince çocukca davranıyorum diye kızmanı çok özledim TaeTae. Bak sana saygısızca sesleniyorum gelip kızsana. 

Canımı çok yaktınız, hepiniz canımı çok yaktınız. Bu kadar mı değersizdim sizin gözünüzde? Hiç mi sevmediniz ? Bayım... Ben...Sevilmeyecek biri miyim?

Neden bütün sevdiklerim beni bırakıyor. Annem sırf başka adam için bıraktı, babam beni umursamadı bile... Sizde hastalığımı öğrendiğiniz zaman terk et-

Genç adam ıslandığı için dağılan yazıya gezdirdi ellerini. Canı yandı genç adamın hiç ağlamzdı ki jungkook hiç canım yandı demezdi ki bunları ilk Taehyung'a anlattığı zaman bile ağlamamıştı.
Bir kaç defa yasladığı duvara vurdu kafasını.

"Aptalın tekiyim ben... Bencilin tekiyim ben... Korkağım... Özür dilerim... Özür dilerim çok özür dilerim..."

Ağlamaktan gözleri acımaya başladı genç adamın ama okuması lazımdı hızlıca gözünü silip okumaya başladı.

Seni çok  özledim Taehyung ...

Sana ihtiyacım var...

Gülüşünü özledim...

Bana kızmanı özledim...

Ağrılarım çoğalmaya başladı artık ayağa bile kalkamıyorum kalktığım an başım dönüyor. Hiç ölüme bu kadar yakın hissetmemiştim bayım. Doktor biraz daha parayı bulamazsam en geç 4 aya ölürsün dedi. Ne kadar kolay söylüyorlar bu kelimeyi 'ölüyorsun veyahut öleceksin' korkuyorum Taehyung kimseye belli etmiyorum lâkin çok korkuyorum elimi tutar mısın?
4 ay içinde tekrar gelir misin? Ölmeden önce seni görmek istiyorum yaşarken yalnızdım lütfen yaşarken yalnız bırakmayın beni .

...

Kendimi kandırıyorum değil mi?
Hiç gelmeyeceksiniz, annem ve babam gibi sizde gelmeyeceksiniz. Sizde sevmediniz beni...

Ölmeden önce bir dilek hakkım olsaydı yanımda olmanızı isterdim...

Şimdi gitmem gerek bayım ilaçlarımı içip uyuyacağım. Her zaman ki gibi sizi düşüneceğim belki rüyama girersiniz diye.

Bayım lütfen rüyama girin özlemimi rüyamda gidermek istiyorum.

Taehyung merak duygusuyla anında diyer sayfaya geçti.

Sizi göremedim bayım...
Artık boğuluyormuş gibi hissediyorum.  Sizle beraberken yaşıyordum ben, nefes alıyordum bayım lâkin şimdi... Ölüyorum ben. Hastalık değil sizin yokluğunuz beni öldürüyor lütfen geri dönün nefesimi geri verin bana yaşamama izin verin. Lütfen bayım...

Lütfen..

'amore sbagliatoWhere stories live. Discover now