1 partea a2a

1.5K 81 41
                                    


Jeon Jungkook.Recunoscut ca și un bun model și un conducator a unei firme mari.Avea orice femeie dorea la picioare,in fiecare seara avea câte o partida.

-Merg la dus,când ma întorc nu mai vreau sa te mai vad aici,ai banii pe masa.

Fata aproba,își lua banii și pleca.Băiatul era un zeu in pat,nimeni nu putea sa îl refuze.

Jungkook era la o ședința foto.Ii plăcea sa pozeze și sa fie in centrul atenției.Fotograful lui,Taehyung,ii făcea ochi dulci de fiecare data dar acesta îl ignorase de fiecare data.

Încă o zi obositoare.

Acasă o blonda,cu forme bine definite,bineînțeles făcute fin plastic,îl aștepta in camera de oaspeți.Jungkook a spus ca doar viitoarea lui iubire va dormi in adevăratul lui pat.

    Jungkook se dezbracă fiind urcat peste fata.Nici nu o pregătise știind deja cât de larga putea fi curva de sub el.Și a dat drumul greu din cauză ca nu era satisfăcut foarte bine.Ii dădu banii și pleca spre baie.

       Apa rece ii relaxa Mușchii  bine definiții .Bărbatul avea 24 de ani,avea in jur de 1,85 și avea un corp de invidiat.Avea o atitudine dura,speriind i pe cei din jur câteodată.

      Avea o firma,moștenită de la tatăl sau.Avea multe contracte ,cu o ferma și multe alte firme.Faptul ca singura ferma pe care o avea in contract avea multe datorii.Trebuia sa meargă dimineata pentru a rezolva.

  

~234 de cuvinte~
Nu o sa postez la fel de des,cred ca un capitol sau doua pe săptămâna.

Doua lumi~jikookWhere stories live. Discover now