Deel 3

132 9 0
                                    

Iemand die ik niet wou zien..
Het was mee ex.We hadden twee jaar geleden uit gemaakt.Ik was niet verliefd ofzo maar ik vond hem een beetje leuk.Hij was vaak met andere meisjes en ik betrapte hem met een meisje voor dat hij mijn hand zou vragen.Hij heeft vele keer excuses gedaan en de meisje ook maar ik vergeef hem niet.De laatse paar maanden zag ik hem niet echt meer tot vandaag.En heelaas is zijn moeder nog bevriend met me moeder en komt ze vaak langs.

"Ik ga even naar de toilet ik kom zo"zei hij.ik knikte .Me Ex Kaan kwam."Azra wat doe je hier"zei hij.Boeit jou niet."AsKim"NOEM MIJ NIET Zo! "Azra doe rustig kom op vergeef me, ik loop al twee jaar achter je aan! Als ik niet van je hield waarom zou ik dat doe dan?" Omdat jij psygisch Bent!
Hij lachte."Je bent net zo mooi als altijd"zei hij.Ik keek weg.Het doet me gewoon pijn.Ik kreeg volle ogen.Kaan ga aub weg , ik ben je vergeten! "Kijk ik kan alles geloven maar dit niet , we houden nog van elkaar "zei hij.

"Askim"zei Serkan en kwam naast ne zitten.Me hart ging sneller en keek hem aan.Wat doet hij nou? "Is er een probleem"zei hij en keek me aan en daarna Kaan.Nee hij gaat ook weg nu."Azra wie is dit"zei Kaan.Wat moest ik nou zeggen.Serkan pakte mijn hand vast.Omg al mijn bloed ging naar me wange."Mijn verloofde "zei Serkan.Omg Serkan ."Is dat zo Azra"zei kaan boos.Ik knikte."Waar zijn jullie ringen"zei hij.Ik kon helemaal niks meer zeggen."Boeit jou niet loop weg van me tafel"zei Serkan."Oke Azra voor jou ga ik nu weg, maar ik kom nog terug"Zei kaan en ging weg.

Ik deed me ogen dicht en haalde diepe adem in.Ik had frisse lucht nodig anders kan ik nu hier naast Serkan huilen.Ik laat nooit zijn zwakte punten aan mensen zien maar toch komt het me over.Ik pakte mijn tas en liep naar de uitgang.Ik was buiten en haalde wat adem en droogde mijn tranen.

"Azra wacht waar ga je"zei hij.Naar de ziekenhuis."ik breng wel"zei hij.Uff waarom heb ik nooit me auto bij me als ik nodig heb! Ik liep naar de auto en ging zitten.Toen we aankwamen zei hij niks en gingen we naar zijn kamer.

De hele middag kwamen er patiënten en af en toe moest ik Can helpen.Ik was helemaal kapot.Eindelijk was het weekend.Ik zag derin en Serkan bij een kamer."Serkan me vader wilt hier echt een begin aanmaken, elke keer zeg je af !"zei ze."Derin alles is nog nieuw en ik ben niet zeker helemaal"zei hij."Kom op we kennen elkaar jaren! " zeize."Derin misschien moeten we hier een einde aan maken, ik voel ..niks speciaals, natuurlijk zijn we goeie vrienden"zei hij."Ik wil meer dan een goede vriend en jij kan me dat ook geven"zei ze en drukte haar lippen op die van Serkan.Ik voelde een steek in me hart.Ik liep weg naar de wc.

Ik kreeg volle ogen.Waarom voel ik me zo slecht.Om iemand die ik maar pas ken.Ik hoorde paar mensen naar de wc komen."Zag je niet hoe Derin en Serkan close waren, ze gaan sws verloven binnenkort"zei een meisje."Jaa maar iedereen praat over die ene dokter Azra"zei een ander."hmm ik heb haar maar een keer gezien in de kantine, ze is echt mooi, Serkan verdienr haar wel"zei eentje."Oke azra ofzo is mooi maar derin , Derin is niet lelijk "zei ze."Ja oke derin is niet lelijk maar ze passen meer met azra en we zagen hun vandaag samen weggaan"zei de ene.
"Ik vind azra fake , zo veel make up"zei eentje.

Ik ging uit de wc en keek ze aan.
Schat ik heb alleen mascara op ik wou weggaan en draaide me om.Ohja doe maar de roddels volgende keer in de kantine is niet zo veilig hier fluisterde ik en keek hun rode gezichten aan en liep weg.

Ik ging naar de kamer en zag Serkan opruimen.Ik deed me jas aan en pakte mijn tas.Ik deed de deur open."Waar ga je"zei hij.Naar huis."Ik breng je wel"zei hij.Nee dankjewel."je woont toch tegenover me"zei hij en pakte zijn sleutles.Ik ga wel.Ik deed de deur achter me dicht.

Ik vond de roddels die doorgaan niet zo leuk en al helemaal niet als ze niet waar zijn.Zo te zien heeft Serkan een vriendin en hou ik meer afstand .Ik ging naar de bushalte en wachtte op de bus.Toen ik aankwam ging ik meteen douchen en deed een jurkje aan wat lekker zat.

Ik ging naar beneden.Abi zo vroeg ben je terug?
"Ik ga zo weg "zei hij.ik knikte en liep naar de keuken.Mama heb je niks gemaakt? Zal ik maken anders."Nee heb expres niet gemaakt we gaan bij zeliha met zn alle eten, ze heeft ons uitgenodigd "zei me moeder.Ohh .Maar wacht even serkan is sowieso daarzo.Mama ik heb geen zin , ik ben moe."Geen excuuses ze heeft alles klaar gemaakt speciaal voor ons, en morgen is weekend als je niet komt mag je weekend niet afspreken"zei ze .Ja hoor lekker chanteren.Ze lachte.

Ik ging naar me kamer en deed een broek aan met een vestje boven aan.Ik deed wat glos op en ging naar beneden."pak jij de taart mee dan pak ik de salade"zei me moeder.Isgoed komt me vader ook."nee hij heeft andere werk te doen"zei ze.ik knikte.

We belden aan en Serra deed open.Serra is de dochter van Zeliha dus meteen ook de zusje van Serkan .Ze is even oud als mij."azra ik heb je echt gemist"zei ze en knuffelde.Ik ook serra hoe was je Studentenhuis? "Was echg leuk, nu ik afgestudeerd ben begint ze weer over trouwen"zei ze.Ik lachte en wijzde naar me moeder.Precies zelfde."sshh jullie praten een beetje veel vandaag loop naar binnen"zei me moeder en ik deed me schoenen uit en hangde mijn jas op.

We gingen naar de woonkamer en er was geen serkan gelukkig.Ik stond op en liep naar de keuken.Zeliha abla is er hulp nodig."ja schat neem deze naar de tafel mee".Ik ging wat helpen en daaran gingen we aan tafel zitten."Serra maak je broer wakker"zei zeliha abla."Heeft Serkan nog niemand"vroeg me moeder ."eigenlijk wel hoe heet ze ookalweer..Derya of nee deniz was het denk ik"zei zeliha.Ik moest lachen.Derin bedoel je ."Jaaa derin hoe weet jij"zei ze lachend.Omg waarom kon ik me mond niet houden.Ze keken mij allebij aan.ik..

"Azra en ik werken op het zelfde ziekenhuis".

Hoe vinden jullie het boek gaan?

Liefde overwint allesssWhere stories live. Discover now