Deel 1

378 13 3
                                    

"Azra ik kan nog steeds niet geloven dat we ons dromen volgen en dokters gaan worden!"zei Ayse enthousiast. Jaa aysee maar daar voor moeten we ons stage's afmaken.Ik wil geen problemen meer horen en je gaat aardig doen tegen patiënten ."Ik beloof het "zei ze lachend.Ik lachte terug en we stapten uit mijn auto.We liepen naar de ingang en zagen een ballie.

Hallo wij komen van **** voor ons stage.
"Oh ja jullie moeten in kamer 011 verzamelen geef gelijk door aan jullie andere medestudenten" zei ze.
Isgoed dankuwel.We liepen naar de kamer toe."ik heb in de groep gezegd"zei Ayse.Toen we de kamer binnen gingen zagen we allemaal nieuwe gezichten.

We namen plaats en gingen wachten tot iedereen er was .Nadat een paar ziek hadden gemeld gingen we beginnen.We kregen uitleg over ons stage.We worden ieder uitgedeeld om dokters te assisteren.

Iedereen kreeg een kaartje."Ik heb meneer
Serkan Demir , wie heb jij "zei Ayse.Ik keek en las Can polat."Oke dames en heren achter op jullie blaadjes staan de kamer succes"zei een vrouw en ging weg.

Ayse en ik gingen met de trap naar boven.Volgens mij moeten we die kant op ? Ik had me kamer gevonden.Naast mij stond Ayse."Die van mij is gelijk naast je hahah"zei ze.Ja we kunnen straks hier afspreken en samen terug naar huis.Ze knikte en ging naar binnen.

Ik ging ook naar binnen en zag een man rond mijn leeftijd, ik had een oude dotker verwacht.hallo ik ga u assisteren deze periode."Hallo azra kom zitten"zei hij.Hij wist meteen me naam.Hij ging wat rommelen in zijn la en ging verder met typen."Mijn volgende patiënt komt over tien minuten, kan je die overnemen voor mij"zei hij.Uhh ja natuurlijk.

"ohja trouwens in ben Can, noem me maar gewoon bij me naam.Ik denk niet dat we van leeftijd verschillen."zei hij.Ja dacht ik ook al."Ik ben getrouwd en mijn vrouw voelt zich niet zo goed vandaag dus ga ik even naar haar toe"zei hij terwijl hij opstond en ging zijn jas aan doen.Hopelijk niks ergs? Hij kwam een beetje naar voren en fluisterde."hevige menstruatie".

Oepss.Hahaha neemt u wat chocola voor haar mee."echt zal ik dat doen"zei hij vragend.Ja zeker ze gaat meer van u houden"Ik vertrouw op je azra"zei hij. Ik lachte."Ik ga weg succes , ik kom binnen twee uur terug , oh en me nummer staat op de tafel".Isgoed succes.Hij ging weg en ging op zijn stoel zitten.

Ik keek op zijn tafel.Haha hij had gewoon een spiegel op zijn tafel.Ik keek in de spiegel en keek naar mezelf.Ik heb licht bruine lange haren.Grijze ogen wat soms echt als blauw overkomt.Doordat ik vroeg wakker was had ik een beetje van die wallen maar had het gedekt met make up.ik deed de spiegel weg.

De assistent kwam en zei dat de patiënt naar binnen komt.De patiënt kwam en ging op de stoel zitten.
Hallo meneer.. ik keek op de scherm.Fatih keser.Wat was uw klachten? "Ik heb al dagenlang keelpijn, ik kan moeilijk slikken.Volgens mij is het een beetje opgezwollen"zei hij.Oke gaan we eens daar naar kijken.Wilt u op de behandelbed gaan zitten..

Twee uren later kwam Can."Dankjewel Azra ze werd heel erg blij"zei hij.Geen dank can.Ik ga even pauze houden.Ik zag Ayse naar beneden gaan.Ik riep haar en ze keek me aan.Heb je ook pauze? Ze knikte.
We liepen naar de kantine en namen wat koffie.

"En hoe gaat het met je Dokter " goed we zijn evenoud denk ik.Hij is best aardig."Oh jaa mijne is ook evenoud denk ik.Hij is wel heel erg knap maar voor mij is Ali de knapste.Hij is ook een beetje agressief volgens mij "zei ze lachend.
Ali is mijn broer en is verloofd Met Ayse.
Nou veel succes ."dankje jij ook" ik stond op en liep naar de lift die ik niet vaak gebruik door me claustrofobie.Maar het moest wel omdat ik niet zo veel tredes om wou gaan.

Liefde overwint allesssWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu