Deel 2

127 9 1
                                    

Ik keek hem helemaal van boven naar beneden aan en hij mij ook.Hij had een zwarte short en en zwarte t shirt aan.Zn haren waren nat dus hij was vast net uit de douch.Ik keek naar me zelf ik zag er gewoon goed uit."Serkan wie is het"zei zeilha abla komend naar de deur."ohh mijn mooie dochter Is er"zei ze.
Ik lachte .Me moeder heeft wat gemaakt voor u."Zeg maar dankjewel"zei ze.Geen dank."Zeg kom eens binnen "zei ze.Nee dankjewel zeliha abla ik hen dingen te doen.Op dat moment ging me telefoon af.Ik zwaaide haar uit en die Serkan keek me nog aan.

Ik liep naar huis en ging aan tafel zitten.
"Hoe was je eerste dag"zei me moeder.
Jaa was leuk zei ik .Ze mochten niks weten want anders gaan ze helemaal in paniek."Nog knappe dokterss gezien"zei me moeder knipogend."Selma!"zei me vader tegen me moeder."ik maak me zorgen hoor , ze is al bijna 25"zei me moeder.Mama ik wil eerst me school afmaken."Je school is al af je moet alleen deze stage voldoen deze periode "zei ze.Ze had gelijk maar nkg steeds ben ik niet klaar voor een relatie.Ik zit vol zei ik en stond op om te slapen

Volgende dag

Ik werd wakker en ging meteen doucen.Daarna deed ik mijn zwarte jeans aan met een witte trui waaebij de bovenkant iets open is .Ik deed me zwarte lange laarzen aan en deed me make up.Toen ik klaar was ging ik naar beneden.Iedereen was nog aan het slapen omdat het heel vroeg was .Ik pakte mijn autosleutels en ging uit huis.

Ik draaide om en zag Serkan ook uit huis komen.Ik ging naar in mijn auto instappen en probeerde de auto te laten starten maar hij gaf raare geluiden.Kom opp vandaag niet , ga werken! Ufff ik ging de sleutel terug draaien en uitstappen.Ik keek om en zag Serkan naast me stoppen met zijn zwarte range rover."Ik hoorde dat je auto niet deed.Als je wilt kan je instappen"zei hij.Ik dacht even na.De taxi zal deze tijd niet rijden en de bus en metro is ook ver.Oke Serkan.

Ik stapte achterin."Voorin" Wat? "Ga voorin zitten"zei hij.Nee waarom? "Denk je dat ik je privé chauffeur ben dat je achter gaat zitten"zei hij."je moet al dankbaar zijn , je zou laat komen"zei hij.Ik rolde mijn ogen en ging voorin zitten.Nu Blij?!
"Heel erg".Je mag hopen dat er geen taxi is anders zou ik nooit in je auto instappen! ."Zal wel"zei hij kortaf.Ik ga deze jongen echt slaaannn!

Ik deed de radio aan.Hij deed uit.Oh dus meneertje is nog saaier dan ik dacht ."Ik ben niet in mijn mood"zei hij.Wanneer wel? Nooit he."klopt".Ik wil echf uitstappen maar hij mag hopen dat dit allemaal voor me stage is! Ik pakte mijn telefoon en zag berichten van vrienden uit een groepschat

Esra: deze weekend zijn we bij Burak
Ayse: yess en dit keer kom je wel Azra!!!
Selim: Ja azra heb je gemist
Ozan:boys kom haar ontvoeren!!
Kemal:goed idee maar haar dikke ass zal niet passen in me auto!

Ik moest gewoon lachen door hun.Ik was gewoon een dun meisje .Maar dan had ik gevormde kont en borsten.

Ik:Als ik niet in Kemal's auto mag kom ik niet 🙁.

Ik lachte automatisch en keek naar Serkan.Hij keek me aan.Ik keek weg en keek uit de raam.Was het warm? Midden in de winter? Ja .Ik deed de raam wat open en ademde wat frisse lucht.Daarna deed hij de raam dicht.Ik zweer je bent net een kleine kind die - "je kan ziek worden het is koud"zei hij.Sinds wanneer is hij zo lief en denkt hij überhaupt aan mij? Ach nee zoals hij eerder zij als was het een ander hij zou gewoon het zelfde doen.

We waren aangekomen en ik stapte uit.Een paar mensen van de ziekenhuis zag ons samen.Ik keek hem aan .hij mij ook.Wanneer hij mij aan kijkt krijg ik het gevoel alsof ik alles ben vergeten en niks kan zeggen .I-ik wil je bedanken.Ik stoterde weer !
"Geen dank" zei hij en daarna "azra" en lachte.ik lachte ook en liep weg naar de kamer van Can.

Hey Can."haii alles goed" jaa met jou."ook goed ik heb niet zo veel patiënten vandaag en Serkan's assistent heeft afspraak , kan je voor haar invallen?"zie hij.ufff heb ik niet genoeg zijn hoofd gezien.Oke Cna.

Ik ging uit de kamer en belde snel ayse."Voordat je gaat vragen ik moest met me broer mee om haar vriendin te vragen, we zijn onderweg met zn alle"zei ze.ohja totaal vergeten.Succes schat."dankje".

Ik deed de deur open en zag Serkan met een patiënt."Kom azra , wil je bloed afnemen van mevrouw Hayat"zei hij.Ja hoor.Ik zette ondertussen mijn spullen klaar."Meneer serkan ik wil door u geprikt worden"zei ze.Wtf alsof het wat uit maakte.Ik keek haar van boven naar beneden aan.Ze had een korte topje aan waarbij je haar borsten bijna zag.Ze had een korte rokje aan.En rode lipstick naar de dokter.We weten ondertussen al wat ze van plan is.

"Mevrouw hayat ik ben nu bezig met uw dossier dokter Azra gaat het afnemen"zei hij.Ze ging moeilijk knikken.Mevrouw hayat neemt u hier plaats.Ze ging zitten.Ik deed de naal erin en vulde de buis met bloed.Daarna maakte ik schoon met deppers en zette een pleister.Zo klaar .
Ze ging terug zitten op haar plek en ik maakte het hier schoon.

Serkan .Hij keek me diep aan.Ik was bijna vergeten wat ik wou zeggen.Eeh ik ga naar de kantine wilt je thee of koffie? "Koffie"zei hij.Ik knikte en liep uit de kamer.Ik ging naar de kantine en botste perongeluk tegen een man aan.Sorry."geeft niet"zei hij en keek me aan."wauw " zei hij.ik keek hem aan."sorry uhm ik ben Mert"zei hij.Hij was zo te zien een dokter.Ik gaf me hand.Azra "Mooie naam" dankje.Ik liep weg en nam twee koffies en liep naar de kamer van Serkan.

Ik zag daf de patiënt weg was."dankjewel" eerste keer .Geen dank.Ik ging op de stoel voor zijn tafel zitten.Hij was wat aan het typen en keek een paar keer naar mij."Ga je daar blijven zitten"zei hij.Ja waarom niet? "Ik kan niet concentreren"zei hij.hmm
"Ik werk alleen beter dat bedoel ik"zei hij verbetered.Oke maar daar kan ik niks aan doen, vandaag ben ik hier."ja heelaas".Ik rolde mijn ogen."Als je je ogen zo door gaat rollen gaan ze zo blijven "zei hij.Hahaha weetje zeker dat je een dokter bent."helemaal zeker " hij lachte breed en ik keek naar zijn lippen .Ik moest ook automatisch lachen.

Opeens ging de deur open."Serkan kom goed maken"zei ze.ze keek ons aan en ze keek boos."Derin wat doe jij hier"zei hij."Mag ik je niet bezoeken" zei ze en ging zitten."Ik had voor je koffie gebracht zei ze"en zag de koffie in zijn handen."Heb al gekregen"zei hij.Ze stond op en gooide de beker in de prullenbak."Oke dan spreek ik je na werk af"zei ze en ging weg.

Hij deed zijn laptop uit en keek me aan.Ik schudde mijn hoofd of er wat was.Is er wat? "Ik heb honger" Had je niet ontbeten? "jawel".hij was opzich wel gespierd voor iemand die vaak eet.Eerlijk gezegd heb ik nog niet ontbeten.Hij stond op en deed zijn witte jasje uit en deed zijn eigen jas aan en pakte zijn sleutels en liep naar de deur."kom je nog"zei hij.Naar waar? "Eten "zei hij.ik eehh."snell" ik deed me jasje ook uit en deed me eigen jas aan.Ik pakte mijn tas en deed me haren los.

Eerst ging ik uit de kamer en daarna hij.Ik zag een paar mensen deze kant op kijken.Hij merkte dat ook."Zullen we de trappen nemen"zei hij.ik knikte.Ik ging dit keer naast hem zitten in de auto.Waar gaan we eten? "Vertrouw mij ik weet een goed plek"zei hij.Oke ik hoop dat je me niet vergiftigd.Hij lachte en zijn kuiltjes kwamen te voorschijn.

Toen we er waren gingen we meteen bestellen.Ons eten kwam en ik begon met eten.Ik keek naar hem en hij staarde mij aan.Ga eten, waar staar je? "Ik vraag me af hoe je niet aankomt , je eet zo snel"zei hij.Ik lachte dit keer was mijn kuiltjes zichtbaar.En dat is mijn geheim zei ik en knipoogde.Hadi eet je eten verder.Hij ging verder eten.Eigenlijk was hij veel anders dan ik dacht dat hij was.Hij verandert steeds van moods en is de ene keer boos en de andere keer aardig zo ver ik ken.

Opeens kwam iemand de restaurant binnen.
iemand die ik een lange tijd niet wou zien...

Liefde overwint allesssOù les histoires vivent. Découvrez maintenant