17:00

55 5 0
                                    

Pov. Jin
Vydali sme sa hľadať Taeho a jeho unoscu. Môžu byť kdekoľvek. Bude to ťažké viem to. Pomaly sme sa blíži k miestu. Bolo to veľmi creepy. Určite tam budu niake divne postavy duchovia požierači duši atď.

(miesto kde je unesený Tae a Erika) Išli sme pomaly k tomu domu/hradu či čo to je

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(miesto kde je unesený Tae a Erika)
Išli sme pomaly k tomu domu/hradu či čo to je. Vystúpili sme s auta a pomaly sme sa blížili k tomu domu. Dosť som sa bál a vidím tak aj chalani. " No čo bojíš sa?" Spýtal sa ma posmešne Suga. " Tss ja nie skôr sa bojím o Taeho a vas o seba vôbec." Odpovedal som Sugovi a pomaly išiel za chalanmi ktorý stáli už na schodoch pri dverách. Pozeral som sa na Joona ktorý mal ruku v päsť a vyzdvihol ju pred dvere." Vysvetlíš mi prosím ťa čo akože ideš piči spraviť? "  - Hobi" Zaklopať že by? Slušný ľudia klopú a ja som slušný človek a chcem zaklopať. " Boa ty si jebly" - Zasmial sa Hobi ktorý otvoril dvere ktore boli zamknuté. "No a čil buď múdri ty inteligent."-Joon "Boa čo čil?"  "Šak mame zbrane ne?"  -Jk " Jebe šak to bude počuť."  - Zasmial sa Jimin. "Šak keď tu mudruješ tak ty niečo vymysli nie?" - Suga " Boa vy ste jebly." Povedal som. Trochu som sa rozbehol a vykopol som dvere ktoré padly z rachotom na zem. Pozrel som sa na chalanov ktorý kukali na mňa jak jebly." Nečumte jak koko.."  Ani som to nestihol dopovedat a čosi ma chytilo za ústa a vtiahlo ma dnu. Dvre znova boli na pôvodom mieste. "Tpč do bolo čo akože?" - Suga. "Nwm Bro ale musíme nájsť Jina." - Jimin

PO 100 ROKOCH ČASŤ TROCHU KRATČIA ALE NA NÁVRAT MŇA A TEJTO KNIHY STAČÍ NIE? ČO MYSLÍTE ČO VTIAHLO JINA DO HRADU? MYSLÍTE SI ŽE JIN PREŽIJE? NÁJDU CHALANI TAEHO A JINA?

HORRORIAWhere stories live. Discover now