13:00

66 5 8
                                    

TAEHYUNGIE
Zobudil som sa v nejakej miestnosti. Nevedel som kde som. Vôbec si nepamätám ako som sa sem dostal. Pamätám si len to ako som išiel do svojej izby a potom už tma. Počul som ako niekto otvoril dvere. Do miestnosti niekto vošiel. Neznámi:" Ale ale kto sa nám tu prebral?"  " Kto ste a čo tu robím?!"  "Ale no tak Taehyungie nebudeš tu predsa kričať však?"  " Ja si budem kričať koľko chcem počkajte keď príde Kook a moji bratia oni a hlavne Jungkook vám ukážú lebo Jungkook vie ovládať taekwondo!" " Kurva povedal som aby si tu po mne nevrieskal!" Zahučal a vrazil mi tak silno až mi piskalo v ušiach a nič som nevnímal a upadol som do bezvedomia.
Medzitým doma u chalanov.
Pov Jin
" Tak za 1.Čo tu robila Erika ako sa opovážila po dvoch rokoch sa ukázať 2.Kde je kurva Tae."  Začal som tu panikariť lebo som sa bál o Taeho aby mu ten debil neublížil a bál som sa aj o Jungkooka aby mu zas hentá neublížila ako pred dvoma rokmi.
(dururm) prišla mi správa. Odomkol som si mobil a pozrel som sa kto mi píše. Bolo to neznáme číslo.  " ČO TO DO PIČE!" Zakričal som nahlas až všetkých miklo.
" Jin hyung? Čo sa stalo?" “ Čo sa stalo?! Ja ti piče ukážem čo sa stalo!  Tento hajzel ublížil Taemu!" Povedal  som a ukázal som im fotku. Čo mi poslalo to neznáme číslo.

"  Preboha!" Povedal Jimin a začal plakať

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"  Preboha!" Povedal Jimin a začal plakať." Nie ten hajzel mi nezbil brata že nie môjho soulmate! Môj soulmate môj braček Tae! " Kričal celý zlomený Jimin. Chápal som ho on a Tae sa poznajú od strednej sú soulmate na život  a na smrť. " Musíme Taeho nájsť pretože táto hra o prežitie je horšie než tá pojebaná Horroria." " Keď už o nej hovoríš tak sa pozri na toto. " " ČO TO KURVA! " (PT2)-Hobi
Náš Tae je uveznený v tej hre. (dururm) správa.“ Zachrániť Taeho alebo ho nechať zabiť mnou"  "ČO TO KURVA! (pt3) Nikoho ty nebudeš zabíjať rozumieš?! Lebo ťa zabijem ja osobne!" Suga

UPS 🙂🤫😉😏

HORRORIAKde žijí příběhy. Začni objevovat