Batalia de le Hogwarts

1.6K 46 15
                                    

Harry se intoarce spre Devoratorii Mortii. Acestia amutesc de uimire.

-Unde este Harry, spune Lupin, este si Ordinul Phoenix!

Si isi scoate bagheta. Ceilalti fac la fel.

-Ingenios, Remus, zice Plesneala, dar ce sanse aveti impotriva noastra? Mai ales dupa moartea dragului Dumbledore!

-Expelliarmus! striga Harry si lui Plesneala ii sare bagheta.

Devoratorii Mortii rad.

-Si voi ce stati, tantalailor? striga Plesneala mergand dupa bagheta. Luptati!

Devoratorii isi scot baghetele si incep sa atace. Dolohov cade de la fereastra dupa ce Lupin il blesteama. Fenrir se napusteste asupra oamenilor Ordinului, ucigand vreo doi. Bill il impietreste. Charlie o ataca pe Bellatrix, care insa il dezarmeaza. Dementorii mai iau sufletul altor 2 vrajitori. Unul din Dementori se apropie de Harry. Se pregateste sa ii dea Sarutul cand un Patronus in forma de cal il distruge. Era Patronusul lui Ginny. Ea isi face aparitia, alaturi de Ron, Hermione,Neville, Luna, Dean, Seamus, Michael Corner si altii.

-Scuze ca am intarziat, ii zice ea lui Harry, dar le-am scris mamei si tatei sa vina cu intariri!

Dintr-o data, Fenrir o ataca. Harry foloseste vraja Levicorpus pe Fenrir.

Plesneala se lupta cu Lupin, pe care il impietreste. Tonks e atacata de Bellatrix, care insa e lovita de Blestemul Gogorita al lui Ginny. Charlie striga:

-Mai vin Devoratori!

Intr-adevar, vreo 20 de Devoratori se indreptau spre locul luptei, printre care erau Avery, Lestrange (sotul lui Bellatrix), Dolohov, care parea ca nou, si altii.

De partea Ordinului vin Hagrid, Sybill Trelawney, centaurul Firenze, cu arcul lui cu sageti, profesoara Lastar si alti profesori, in timp ce fantomele Castelului, in frunte cu Peeves strigoiul, ii ataca pe Devoratori.

Harry il ataca pe Plesneala, care ii respinge toate loviturile, Ginny incearca sa il dezarmeze pe Dolohov, Hagrid ii ucide pe Devoratori cu ghioaga sa uriasa, Neville il dezarmeaza pe Avery, in timp ce Luna il ucide pe alt Devorator. Lucius Reacredinta si fiul lui ucid 2-3 membrii ai Ordinului, in timp ce ceilalti Viperini li se alatura Devoratorilor. Vincert Crabbe il ucide pe Michael Corner, iar Goyle foloseste Sectumsempra pe Dean Thomas. Madame Pomfrey incearca sa ia trupul lui Dean ca sa il oblojeasca, dar Draco ii taie calea, atacand-o.

Harry si Ginny inearca sa le vina de hac parintilor lui Crabbe si Goyle, iar tatal primului e ucis de Harry, iar Goyle-tatal e ranit grav la ureche de Ginny.

-Nu ar trebui sa iesim afara sa luptam in camp deschis? il intreaba Harry pe Lupin.

-Nu, raspunde acesta, Devoratorii sunt mai multi ca noi si ne vor inconjura.

Mudugunus Fletcher fuge afara, cu 5 Devoratori in urma lui.

-Adica sa nu faci ca el, continua Lupin.

Mudugunus se intoarce victorios, alaturi de...sotii Weasley si de gemenii Weasley, impreuna cu elevi care deja au absolvit Scoala de Magie: Cho Chang, prietena ei Marietta, Angelina Johnson, Katie Bell, Oliver Baston si parintii lor.

-Atatea gatlejuri proaspete de sfartecat..! zice fericit Fenrir.

-Nici gand, maniac obsedat de copii! striga Harry. Crucio!

Fenrir cade la pamant, sub efectul blestemului. Lucius Reacredinta il ataca pe Harry, dar Ginny intervine cu blestemul Gogorita, alungandu-l pe Lucius. Draco o ataca pe Ginny, turbat de manie:

Harry Potter si Ginny WeasleyUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum