Bölüm 20 (nefret ve aşk)

5.4K 148 64
                                    

Kına akşamının olduğu akşam gitmesi gerekenler evlerine gitti, kalanlar ise yorgunluğun etkisiyle kendilerini uykuya bıraktılar. 

8.30

Yine aynı gürültü, koşuşturmayla herkes uyandı. Bugün Selin için büyük gündü.. Önce üzerine rahat bir şeyler giyindi. Sonrasında Selin, ilk adımını atarak karışıklıktan faydalanıp evin içinden müştemilata indi.  Kimseye görünmedi ve bir kaç parça kıyafet aldı, bunları giyindiği zaman insanlar onu zor tanıyacaktı ve zaten onun olduğuna ihtimal vermeyecekti. 

Bu kıyafetleri odasında bir yere sakladı. Tam arkasını dönmüş aşağıya inecekken Erdem karşısına çıktı, fakat görmemişti anlamamıştı.

''Günaydın'' dedi gülümseyerek ve Selinin yanağını okşadı. ''Günaydın''

''Bugün büyük gün, heyecanlı mısın?'' diye sordu Erdem.

''Çok heyecanlıyım''

''Biliyor musun, bende heyecanlıyım. Bugün ikimiz için de dönüm noktası'' diyerek göz kırptı Erdem. ''Hadi kahvaltıya inelim'' diye ekleyip Selin'in elinden tuttu ve aşağıya kahvaltıya indiler.

Demet hanım, Aslı, Berker, Serkan, Seda kahvaltı masasına geçmiş başlamışlardı bile.

Erdemle Selinde yerlerine oturup başladı. Onlar kahvaltılarını yaparken bahçe organizatörler tarafından hazırlanıyordu. Berker Selin'i süzdü, sonra da elini uzattı. ''Berker ben, duymuşsundur mutlaka.'' dedi pişkince.

''Evet, memnun oldum'' diyerek elini sıktı Berker'in. 

Erdem ise bu esnada kaşlarını çatmış onları izliyordu. Selinle el sıkışması Erdemin canını çok sıkmıştı.

''Ee Selin, öğretmenmişsin. Çalışmayı düşünmüyor musun'' diye sordu Berker.

Selin, tam cevap verecekken Erdem araya girdi. ''Hayır, çalışmayacak'' diye cevap verdi.

''Senin  bu geri kafalılığına hayranım Erdem, bak ben ne kadar medeni biri insanım. İleride eşim isterse çalışır, okumuş sonuçta'' 

''Belki kafamda projeler var, nereden biliyorsun?''

Berker ''Ooo, Erdem kesin seni açacakları kolejin başına hoca olarak koyacak. Bak benden söylemesi, görürsün. Aksi taktirde zaten hayatta çalıştırmaz'' dedi Selin'e dönerek.

Selin, cevap vermeye tenezzül etmedi çünkü kaçmasına saatler kalmıştı. Erdem ''Kes sesini'' diye çıkışınca, Berker daha fazla cevap vermedi. 

Tatsız kahvaltının ardından Erdem, Serkan ve Berker toplanıp berbere gittiler. Evdekiler ise hazırlanmaya başladılar.

Gelinimiz Selin, terziyle birlikte odaya geçti. Önce iç çamaşırlarını giyindi. Sonra şahane gelinliğini yardımla birlikte giyindi. Aynadan kendisine baktı ve resmen kendisine aşık oldu. Gelinlik Selin'e o kadar yakışmıştı ki.. 

Seda ve Demet hanımda Seline bakmaya geçtiler, ikisi de Seline bayılıp övgü dolu sözcükler yağdırdı.

Daha sonra kuaför ve makyözün olduğu odaya geçildi. Selin'e çok güzel bir makyaj yapıldı, kirpikler takıldı, beyaz ojesi sürüldü.. Bu işlemler uzun sürüyordu ve nikahın başlamasına iki saat kalmıştı. 

Saat on ikiydi..

Selin iki de beyaz kulübeye gidecek, Yiğitin onu almasını bekleyececekti. O yüzden gözleri sürekli saatteydi. 

Saçları yapıldıktan sonra ayakkabıları giydirildi, duvağı takıldı, tacı takıldı, gelin çiçeği de eline verildi. Kaşla göz arasında fotoğrafçı fotoğraflarını bile çekti.

Bebeğimin babası Mafya!Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin