14. BÖLÜM

408 20 30
                                    

Selaam ben en sonunda gelebildim :) çok güzel bir bölüm ile geldiim. size ara tatilde bölüm atamadım çünkü moral olarak çok düşüktüm öyle olunca kendimi feci şekilde derse verdim. ama geri geldim özlediniz dimi beni ;) hadi bölüme geçelim madem ( bodrum şarkısını koydum medyaya ama kendim de bölüm yazarken ayça özefeden dinlediğim için medyaya da onu koydum)


Sabah uyandığımda o kadar dinlenmiş hissediyordum ki bütün yüklerimden arınmış gibiydim. Tüm yorgunluklarım kuş olup uçmuştu sanki. Yatağımdan kalktım ve asla toplamadığım o yatağı topladım uzun zaman sonra. Uzun zaman sonra evimde kalmıştım zaten. Mutfağa doğru ilerledim ve kahve makineme kahvemi koydum ve olmasını bekledim. Tüm yorgunluğum yok olmuştu ama hala üzgündüm. Ne yapacaktım ben cedi beni bir daha asla affetmeyecek diyen ses çıkmıyordu kulaklarımın içinden kahve makinesinden gelen tiz ses ile kahvemi aldım. Kahvaltı adetim hiç yoktu sevmezdim yapmayı da . içeri geçtim ve kafamı dağıtacak bir şey aradım. Süslemek için alıp duvara astığım yarısını papatyalar ile kapladığım bisikleti gördüm. Kafa dağıtmak için birebirdi bu şu an. Önüne bıraktığım tabureye oturdum ve silikon tabancasını fişe taktım. Bir yandan kahvemi içerken diğer yandan da bisiklet ile uğraşıyordum.

Aradan ne kadar zaman geçti bilmiyorum ama bisikleti bitirmiştim. Saate baktım 9 da uyanmıştım saat 12 olmuştu. 3 saattir burada mı oturuyordum ben. Şaheserime son bir kez daha baktım mükemmeldi. Sıcak slikonu fişten çektim ve balkona götürüp dolaba koydum hava sıcacıktı. İçeriye geri döndüm. Bisikleti kaldırıp onun için astığım kancalara yerleştirdim. Çok güzel durmuştu. Bardağımı yerden alıp mutfağa gittim ve orada şarjda takılı olan telefonuma ilişti gözüm. Telefonu elime aldım. 28 cevapsız arama 256 mesaj.

-E yuh ama 256 mesajı kim attı yaa

Mutfak tezgahına oturdum ve telefonun kilidini açtım. Önce aramalara baktım. Meryem aramıştı 4 kere. Ağbim 2 kere aramıştı. Geri kalan 22 aramada cedi'nin adını görünce içim kıpır kıpır olmuş gözlerim dolmuştu. İçimdeki sese seslendim. Bak dedim gördün mü? Hani affetmezdi ne oldu da bu kadar aradı? Aldın mı cevabını? Mesajlara girdim hepsi cedi'den gelmişti. Görüldümü kapattım hemen ve mesajlara girdim. Tek tek okudum hepsini teker teker ağlaya ağlaya okudum. Nasıl üzülmüş benden sonra. Dilan demiş sen benim için her şeysin ben bir öküzlük yaptım affet lütfen bu mesajları görünce lütfen ara beni demiş. Aramalımıydım. Aramalıydım. Onu daha fazla zorlamamalıydım. Ona bunu yapamazdım. Hemen cedi'nin aramalarına tıkladım. Ve telefonu kulağıma koydum. Daha çalmadan açtı telefonu titreyen kısılmış sesini duydum.

-D...Dilan.

-Cedi

-Çok özür dilerim çok. Sana böyle yapmamalıydım. Gözüm dönmüştü. Sinir olmuştum hırsımı senden çıkardım lütfen affet beni lütfen

-Bana gelebilir misin?

-Zaten sendeyim

-Na..Nasıl?

-Kapıyı açar mısın?

-Sen ciddi misin?

-Güzelim lütfen.

Güzelim dediği an kalbim pır pır oldu uçtu gitti sanki.

-A..Açıyorum

Koşarak kapıya geldim ve kapıyı yavaşça açtım. Gözleri şişmiş elinde kocaman bir buket çiçek kapının önünde oturuyordu.

-S..sen ne zamandan beri buradasın?

-Akşamdan beri.

-Cedii. Ya neden zile basmadın?

New   AssistantHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin