XXXVIII.

29.5K 1.4K 1K
                                    

Biraz daha aydınlatıcı bir bölüm ile geldimm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Biraz daha aydınlatıcı bir bölüm ile geldimm. Uzatmayacağım zaten uzun oldu ahsjsjdjdj

(DÜZENLENDİ)

İyi okumalarr 💙💜

**

Anıl,döner kapıdan içeriye adım attığında Türkiyedeki ilk işini yapacağı için heyecanlı biraz da gergindi. Yurt dışındaki düzenini bırakıp buraya geldiklerinde biraz çöküş yaşamış gibi hissetmişti. Yinede iyi bir eğitimle geldiği konumda adını duyurduğu için boş kalmayacığını da biliyordu. Küçük adımları geride bırakalı çok olmuştu o yüzden büyük fırsatları kovalıyordu ve içeriye girdiği şirket bunlardan biri olabilirdi.

Danışmaya yaklaştığında kravatını düzeltti. Kendisini gören sekreter saygıyla gülümsedi.

"Nasıl yardımcı olabilirim Efendim?"

"Ömer Çınar ile görüşmem vardı."

"Bir saniye bekleteceğim...kimin geldiğini söylememi istersiniz? "

Şüpheli bakan kadına anlayış gösterdi. Son zamanlarda bu durumun suistimal edildiğini duymuştu.

"Avukat Anıl Koç diyebilirsiniz. "

Kartvizitini aralarındaki masaya doğru uzattığında kadından utangaç bir gülümseme aldı. Ardından telefona sarılıp bekletmeden ilk müşterisi olarak adlandırdığı adamı aradı. Olumlu bir onay almış olacak ki eliyle uzun koridoru işaret etti

"Buyurun lütfen bu taraftan. "

Kafasıyla onay verip gösterdiği yoldan kadının arkasından ilerledi. Etrafı inceleyen gözleri tam da eğlence şirketi havası aldığı kanaatine vardı. Çekilen dizi ve programlar renkli bloklar halinde duvarlara afiş edilmiş, lobide büyük ekranda oyuncuların ve modellerin yaptıkları işler sergilenmişti. Kalite akıyordu.

Asansörde çıktıkları beşinci katın sonundaki odanın önüne geldiklerinde kadına teşekkür edip kapıyı çaldı. İçeriye girdiğinde tableti ile ilgilenen adamın bakışları kendisine döndü. Yüzüne saygılı bir gülümse oturtan adamın yüz hatları tanıdık geliyordu. Çıkartmasa da sanki daha önce karşılaşmışlar gibi bir hisse kapılmıştı. Ayağa kalkan adama doğru yürüdü.

"Avukat Anıl Koç. Sizinle tanışmak gerçekten onur verici. "

"Sizinle de öyle Ömer Çınar. Adınızı çokça duydum. "

"Estağfurullah. Kendi çapımda işler yapıyorum işte."

Birbirlerini tanıtıp el şıkışmalarının ardından karşılıklı olarak deri koltuklara oturdular. Anıl, açıkcası böyle mütevazi bir adam beklemiyordu karşısında.

"Benimle görüşmek istediğiniz konu nedir? Size nasıl yardımcı olabilirim. Yani...özellikle beni aradığınızdan dolayı biraz gerginim. "

Yaşıyoruz İnadına | GAYWhere stories live. Discover now