XXV.

37.3K 2.6K 1.1K
                                    

İnanın beynimin içi tamamen boş başlıyorum

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İnanın beynimin içi tamamen boş başlıyorum. Ne çıkacak bilmiyorum ahsjdjdjdjdk hadi hayırlısı. İyi okumalar🌸 BU ARADA 10K OLMUŞUZ YAV NE ARAA SİZ CANSINIZZ 💕

(DÜZENLENDİ.)

****

"GİTTT! "

"ÇİRKEFE BAK! "

"O BENİM BIRAK!! "

"ARTIK BENİM BÜCÜR! "

"İKİNİZDE KOLUMU BIRAKIN!"

Bağırdığımda Işık dudak büzerken, Bars dilini yanağına bastırdı. Işık'ı sığınağa getirdiğime bin pişman olmuştum. Barsın çocukla çocuk olacağını tahmin etmemiştim. Son zamanlarda ufakta olsa sırnaşmalarını Işık buradayken yapamıyordu. Boynuma yapışan kardeşime öyle sinirle bakması normal değildi zaten.

Bars, Işık'ın saçını hafifçe çekince Işık ona dil çıkardı. Onun yüzünden oluşan gülümsemeyi tanıyordum. Umut gibi onu sinirlendirmek hoşuna gitmiş olmalıydı. İçim garip bir sevinçle kavruldu.

Koynuma yerleşen Işık'ın saçını öptüğümde Barsın bakışları bana döndü. Elini çenesine yaslayıp bana bu kadar derin bakması yanaklarımın kızarması için yeterdi. Güzel bakan adamları severdim. Güzel bakan adamlar güzel severdi. Barsta güzel bakıyordu. Ama sevgiyle bakmasını sağlayacak kişi ben değildim. O her kimse çok şanslıydı. Bu düşünce iç çekmeme sebep oldu.

Laptoptan takip ettiğim sisteme meraklı bakışlar atan Işık bir süre sonra gözlerini ovuşturup göğsüme yaslandı.

"Şövalye bir daha kumsala gider miyiz? "

"Kumsala mı gitmek istiyorsun? "

"Evet. Kumlara şekiller çizmek istiyorum. Hem sende çok seviyorsun gidelim mi? "

Bars'a baktım. Dikkatlice dinliyordu. O  hayatımda olmasaydı bile onlara zaman ayıramayacaktım. Yaşam ihtiyaçlarımızı karşılamak zordu.

"Yasemin ablan hafta sonu köye gidecekmiş. Onunla gitmek ister misin? "

"I-ı seninle gitmek istiyorum. "

"Ama çalışıyorum birtanem. "

Kafasını kaldırıp patronum olduğunu bildiği Bars'a kötü kötü bakınca kahkaha attım. Benim gülmemle Barsta gülerken çocuklara karşı daha sabırlı olması hoşuma gitmişti.

"O bakış ne öyle Savaşcı? Kimden öğreniyorsun bunları. "

"Umut abim kolunu ısırdığımda böyle bakıyor. "

Kaşlarını çatıp Umutun taklidini yaparken gülerek yanaklarını sıktım. Çok seviyordum. Kapı açılıp içeriye Hakan girerken ardından Kerem de içeriye girdi. Yaklaşıkça hayretle ağzı açılıyordu.

Yaşıyoruz İnadına | GAYWhere stories live. Discover now