11/ Jsme v...

84 7 0
                                    

Když mě Harry probudil dravými polibky, nevěděl jsem co se stalo. Za prvé... PRÁVĚ MĚ ZBUDIL
Za druhé...Byl celý zpocený a z očí mu přímo sálal strach.
A za třetí...Jsem neváhal a silně si ho přesunul do objetí.
Než jsem se nadal, Harry mi už vzlykal do hrudi.
Lou ho snažil utěšovat, ale Hazza měl tak veliké vzlyky, že se Lou bál, že se udusí. Když ho tedy utěšoval, tak mu šeptal uklidňující slovíčka a říkal mu, aby zhluboka dýchá.

Po hodině se už vyšší ze dvou uklidnil, ale ne tak, jak by si přál. Pořád ho užíral ten fakt, že ho klidně mohl Lou podvést a ani mu o tom neřeknout. Nad touhle myšlenkou přemýšlel do oběda, dokuď se neozval jeho mobil.
"Ano, tady Styles", řekl Harry udiveně do telefonu. "Dobrý den, slavnostně vám oznamujeme, že vás zveme na castig sedmé řady x-faktoru. První kolo bude 28.3, tak se prosím dostavte. Děkuji a nashledanou", dokončila neznáma paní hovor a típla. Harry nestačil nic říct. Nechápavě čučel do mobilu v ruce, div, že se nerozpulil vejpůl.
"TTTYYYVVOOOOOLLLLEEEEE!!!", zakřičel Harold přes celý dům. Až všichni přítomní v domě vykulili oči a přiběhli do obýváku. "Co se stalo?", řekla Harryho matka. "M-mami, jdu na castig x-faktoru", řekl kudrnáč s pár slzami na tváři. "Cc-oože? To si děláš prdel?", řekla překvapeně Ann. To už se Jay musel smát na celé kolo, protože Ann nikdy nemluví sprostě. Všichni se radovali, dokud se neozvalo z kuchyně Louiho hlas: "Prosim, tady Tomlinson. Co si přejete?", odpověděl otráveně modrooký. "Dobrý den, oznamuji vám ...", dokončil svůj monolog pan na druhé straně. Lou ťípl hovor a položil mobil na linku. V obýváku na něj čekala netrpělivě jeho máma, Jay a jeho kluk. "No, jak já to mám říct...", pronikl Lou tichým hlasem. "Zlato, to nevadí", řekla smutně Jay. "ONI MĚ VZALI TAKY! JDEME SPOLU LÁSKO", zakřičel Lou pomalu přes celou Anglii. V tu ránu všichni tři na Louiho nevěřícně koukali, ani jeden nevěděl co říct nebo udělat. "Ty parchante!", řekla Jay a obejmula Louiho a když se odtáhla dala mu ještě pusu na čelo. Najednou se na něj vrhnul Harry, tak, že málem ho srazil na zem. Ale superman Lou to docela ustál. To už Harry byl přisátý na Louisových růžových rtech, kterých se nikdy nemůže dost nabažit, takže začala dost vášnivá líbačka. To už se Jay s Ann radši vypařily do jejich ložnice nahoře.

"Harrrrraaaaaaaaaeeeeeey", křičí menší hnědovlásek přes celý dům.
"Anoooo?", pronikl chraplavý hlas skrz sádrokartonové zdi z obýváku. "Pojď sem nahoru", zakřičel Loui ze svého pokoje. To už Harry běžel k menšímu do pokoje, kde malý hnědovlasý klučina seděl na posteli a něco si prohlížel. "Nepůjdeme na něco do kina?", vznesl opět modroočko. Harry jen přikývl a přisedl si k němu. "A na co by jsi chtěl boobear?", optal se Harry.
"Nooo, mně se líbilo tohle", odpověděl a ukázal na program filmů, co dávají v kině. A přesněji na film 'Modrá a Zelená'. "Je to prý nějaký romantický film s lgbt tématikou", rozzářil se Lou nad tímto filmem.
Jak dobře víme, Harry nemá v oblibě romantické filmy a ani se... dění v kině. Ano, přesně v kině, tak to bude. Určitě v kině, jo, přesně tak. Ale když se otočil hlavu na hnědovlasého andílka, tak nedokázal říct ne, takové nevinné malé dušičce nedokážete říct ne. A když se na vás podívá těma nádherně modrýma očima, jako obloha po jarním osvěžujícím dešti. Takovéhle osůbce nejde říct obyčejné ne. Na čem se Harry zmohl bylo jen tiché "ano". Tato částice vykouzlila menšímu neuvěřitelný úsměv na tváři.

Teď jsme oba dva stali před onou budovou. Ozařoval nás gigantický nápis 'KINO'. V rukou v ruce jsme se vydali k pokladnám, kde jsme si koupili lístky. "Dva lístky na Modrá a Zelená, prosím", řekl Harry směrem k blond klučinovi. Onen klučina ťuká n ěco do obrazovky a následně nám podal lístky  a popřál nám hezkou zábavu. Opět jsme vyšli v ruku v ruce. Než jsme potkali Taylor s El.
"A kurva, tohle je snad zlej sen", řekl jsem směrem k Harrymu, tak aby to slyšel jen on. Jen co jsem to řekl, Taylor už na nás vyzubeně mávala a rozešla se k nám s El, která byla zmalovaná jak selská bedna. Taylor nebyla na tom o moc lépe. To si musíme přiznat. "Nazdar vy dvě hrdličky", ozvala se po chvíli El. A jakým způsobem řekla "hrdličky", pfff to ani nechtějte vědět. "Čau princezny", vychrlil majinko nasraný Harry. Chvíli jsme si rádoby povídali, dokud nám nezačal náš film. Nějak jsme se rozloučili a utíkali rychle do sálu, kde jsme se usadili. Když jsem se rozhlédl, viděl jsem několik lesbiček a geyů. Jak roztomilé. A samozřejmě toho nejvíce hot kudrnatého kluka, jsme měl vedle sebe.

Louiho pohled
Film je už nějak v půlce. Na svém pravém stehně ucítím někoho velkou dlaň, poprvé jsem se lekl, že mě tady osaváhá nějaký týpek, ale naštěstí to byl jenom Harlod. Svou ruku pomalu posouval k mému kamarádovi. Lehce mě zmáčkl přes moje jeany a podíval se na mě vrrr kukučem, nad jeho ušklebkem jsem si jenom něco probrblal a dál sledoval film. Ale ne, lehce 'nadrženej' Harold mě vzal za bradu a pomaličku jí otočil k jeho užasně řezaným rysům, nádherně malinový srdíčkovým rtům, nepopsatelně krasnýma zelenýma očima, jako smrkový les. Moje modré oči se vpíjel do těch jeho užasně zelených. Oba jsme se automaticky začali k sobě přibližovat. První krok vždy dělá Harry, takže jsem cítil, že je správný čas, ho políbit první. Naše rty se spojili v jednu část. Pocítil jsem břiše hejno motýlů, kteří se chtěli rozletět do všech světových stran. Nevím jak byl na tom Hazz, ale myslím si, že je na tom stejně.

Harryho pohled
Chtěl jsem Louie nějak nabudit, protože já sám o sobě jsem byl nabuděný až až. Takže jsem položil ruku na jeho stehno a pomaličkýma šourama jsem docestoval až k jeho pokladu, který jsem něžně zmáčkl v dlani. Cítil jsem jak se Lou malinko napnul a těžce vydechl. V tu chvíli jsem byl docela solidně nadrženej, ale nechtěl jsem to znát na sobě. Takže jsem se jen svůdně usmál. Už jsem to nevydržel, popadl jsem Louiho za bradu a otočil ho k mému obličeji. Kdyby jste viděli ty jeho něžné, ale i tak ostré rysy, nebo jeho studánkově modré oči a to nejlepší na závěr jeho rty, které jsou zbarvené do jahodové barvy, krásně uzké, ale plné.
Než jsem se nadal Lou už byl přilepený na mých rtech. Tohle jsem nečekal. S velikým překvapením jsem se do líbání usmál a chytl modroočko za tvář, tak abych měl větší kontakt. Naše rty se synfonicky doplňovali. Ty jeho hezky padly do těch mých. Prostě padnou jako prdel na hrnec. Cítil jsem v břiše malé šimrání, které nebylo zas tak intenzivní, ale když mě lehce zmáčkl za zadek, tak se motýlci rozletěli jak ohňostroj na silvestra. Chtěl jsem jeho ještě obdarovávat polibky, ale to ten zkurvený film nesměl skončit. Abych byl upřímný, hovno si z toho filmu pamatuju, takže doufám, že se mě ten malej skřet nebude na něco ptát nebo tak. Takže jsem se oba dva otráveně zvedli a odkráčeli si to směr východ. Strašně mě bolely nohy, jak jsem byl šprajclej mezi těma miniaturníma uličkama. Takže jsem chodil trošku jako kdybych byl připosranej. Ale snad to nikomu nevadí.

Nasedli jsme do busu, který nás zavezl domů. Tam jsme se rychle navačeřili, umyli a zalehli do hajan. Co poslední před spánkem slyším je malé 'dobrou noc miláčku', které taky zopakuju. Poté jsme oba upadli do říše snů.

- Háááj, strašně se omlouvám, že jsem minulý týden nepublikovala, ale měla jsem problém něco vymyslet. Teď mám trochu spisovatelskou krizi, takže mi to moc nejde. Ale snažím se zase dostat do toho hypeu jako na začátku psaní. Takžeee ja se tady rozloučim a zase u další kapitoly...
All the love - S.

- Když tohle píši (19.12.2020), tak dneska byl prodej lístku na Louiho. Takže se chci zeptat koho tam uvidím...
A taky jsem sehnala lístky pro sebe a kámošku 💙😭.

-More then friends- Larry Stylinson CZECH FFWhere stories live. Discover now