2/ X-Factor? ✅

478 21 2
                                    

O PĚT LET POZDĚJI
"Loui pojď se už koukat na ten x-faktor, už to bude začínat". Louis mezitím přišel s podezřelím úsměvem a popcornem v ruce. Harry ho chvíly nevnímal, protože byl jaksi zabraný do televize.

Jelikož Louis měl tak modré pronikavé oči, Harrymu to nedalo a otočil se na něho. Louis začal mluvit: "Hazz? Nepřihlásíme se? Za měsíc už nebude možnost se přihlásit". A Harry na to: " Lou, kolikrát ti musím říkat, že já z toho pekařství nemůžu odejít, pak bych neměl žádný peníze. Bůh ví jestli bychom vyhráli". 

Harry jedovatě vyprskl a dal si ruce do kříže na hruď a s naštvaným úšklebem koukal na televizi. Louis jen celou dobu nevěřícně koukal a nevěděl co vůbec tomu Haroldovi má říct. Ale jedno věděl, nějak tak tušil, že má Harry pro něho slabost.

Dal svoje menší ruce na Harryho kolena a povídá: " Zlato, když se nám to ani jednomu nepovede, tak si najdeme někde společnou práci a bude to jako dřív." Louis pomalu posunoval ruce směrem dolu. Zastavil se těsně u Harryho kamaráda. Harry se rychlostí napnul a jeho kamarád šel jaksi naproti. Harry v tu chvíly koukl na Louiho a řekl: "Co to děláš? Já myslel, že jsi s tou "ÚŽASNOU" Eleanor a plus, že jsi jednoduše hetero". Louis pobaveně na Harryho vyprskl a řek: " Zlato, Eleanor je jenom kvůli mámě". Šibalsky se na Harryho podíval.

Nekontrolovaně Louis chytl Harryho pod krkem a šeptem mu sdělil: "Stojíš o to se mnou?... Já vím, že mě chceš. Jestli o to stojíš, za pět minut nahoře". Pustil Harryho a sám odkráčel z obýváku nahoru.

Harry se rychlostí blesku zvedl a utekl rychle svým vílovským během do dolní koupelny. Přiběhl k umyvadlu, opláchl si obličej a kounul se do zrcadla. Jeho kudrnaté prstýnky mu padali do obličeje.
V duchu si říkal: "Měl bych? Co když to zničí naše přátelství?". 

Harry se opíral o umyvadlo. Snažil se to rozdýchat, ale marně. V hlavě mu přelétla myšlenka, "teď a nebo nikdy".
Se svou sebevědomou myšlenkou se rádoby zmužil a odkráčel z koupelny nahoru.

Louis se proklínal v pokoji a v hlavě mu proběhlo:  "Fuckkkk, neměl jsem mu to nabízet. Do psí prdele, já jsem kretén, proč já všechno dělám v tommo way?Kurvaaa, já jsem takovej kokot".

Tahle se tam Lou chvilku proklínal a dlaždil zároveň. Z jeho klení se otevřeli dveře a v nich byl v celé své kráse Harry. Opřený o dřevěné dveře. Byla to taková ta typická dramatická scéna, která je v každém filmu, ale šikovný Harry spadl na zem. Louis to jen pobaveně sledoval.

Harry se trapně zvedl a stydlivě se usmál. Lou na něho ukázal ukazováčkem a přimněl aby přišel blíž k němu. Oba stáli uprostřed pokoje naproti sobě. Jako první krok udělal překvapivě Harry.

Vzal Louiho za ruce a trochu s něma zahoupal. Lou opět chytl Harryho za krk a kousnul ho něžně do ušního lalůčku. Pak ho začal dravě líbat na krk. Harry nezkušeně zakňoural: "Lou? Já jsem se ale nikdy nelíbal, natož něco víc". Lou se na někoho chápavě podíval a začal ho něžně obdarovávat něžnýma polibkama.

Harry z ničeho nic vyjekl na celý dům: " Loui? Ještě něco, já jsem taky, no ehmmmm...ahhh....mmmmhh...ehmmmm... ty víš co...". A Lou na to: " Haroldíku, to přece nevadí". Pohladil ho po jeho kudrnatých vlasech.

V jednom momentu vzal Louis Harryho za ruku a odtáhl ho do velké nově povlečené postele.
Louis začal Harryho dravě líbat, Harry mu opětoval vášnivé mokré stopy v podobě polibků.

-More then friends- Larry Stylinson CZECH FFWhere stories live. Discover now