4/ Budeš můj přítel? ✅

261 16 0
                                    

Chvilku jsem na Harryho koukal, do těch jeho zelených smaragdů, které se na mě vždy hezky usmějou.

V duchu jsem si musel dát facku, abych se probudil z toho zírání do reality. Ze sebe jsem jenom vydal nějáký kvík.

Odvážil jsem na Harryho promluvit a tak jsem začal: "Fajn, víš jak se stal ten indident s tím co jsem ti řek?". Harry jenom kývne a oddychne si. Zase jsem pokračoval: "Nooo, jjj-á jsem to m-myslel dopravdy". Harry na mě teď kouká s otevřenou pusou do kořán. Já se mezitím otočím na posteli a zachumlám se do svého sněhově bílého povlečení.

Dobrých pět minut se od Harryho nic nedostalo, ale pak si odkašlal a vydal: "Ehmmm, Loui. Chápu, že jsem neodolatelně sexy a prostě užasný". Nad touhle větou jsem se musel zasmát a Harry se přidal, tak jsme se nad tím oba dva po dlouhé době zasmáli. Harry ale dál pokračoval s rudým oblyčejem: "Takže, ehmmm...mmmmm.....noooo, já.....no....víš....j-já se ti musím s něčím přiznat". Leknutím jsem shodil Harryho na zem z postele a zasmál jsem se tomu, ale Harrymu moc do smíchu nebylo, tak jsem se snažil uklidnit a omluvil jsem se mu.

Harry se zved ze země a posadil se radši do prostřed postele, tedy blíže ke mně. Harry začal: "Nooo..já-já, už nechci být "kamarád" s výhodama, ale prostě, chci být...mmh..ehm...nooo a taky se mi no ty víš.....". Nahodím na Harryho paranormální pohled s otevřenou pusou a s vykulenýma očima a čučim na něho, co to právě řek. Se zaskočeným výrazem se zeptám: "Harry?, cOžE?..Takže teď se mě ptáš jestli nechci být tvým přítelem?".
Harry se na mě nervozně podívá a kývne. Z ničeho nic se zvednul a odkráčel si to do svého pokoje a řek: seď, ani se nehni, za chvilku jsem zpět".

Z pohledu Harryho
Zvedl jsem se z té pohdlné postele a zamířil jsem si to do svého pokoje, Louimu jsem řek, ať na mě počká v pokoji.
Došel jsem do pokoje ke své velké dřevěné bílé skříňi, otevřel jsem nejvyšší šuplík a tam vyhrabal malou červenou sametovou krabičku.

 Došel jsem do pokoje ke své velké dřevěné bílé skříňi, otevřel jsem nejvyšší šuplík a tam vyhrabal malou červenou sametovou krabičku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Koukl jsem se do ní jestli ta věc tam pořád je a byla. Zavřel jsem šuplík a dveře od skříně a šel jsem za Louim.
Ten tam chudák nervozně seděl a hrál si s vlasy. Když slyšel jak přicházím, zvedl hlavu a pozoroval mě, jak se k němu pomalu přibližuju a sedám si k němu.

Z kapsy jsem vytákl sametovou malou krabičku. Podal jsem mu krabičku, kterou následně otevřel. Podíval se na mě se slzama v očích. A vydal ze sebe: "Takže Harry Edward Styles se mě ptá jestli nebudu jeho přítel?". Já už jsem měl taky slzy v očích a řekl jsem: "Ano, Loui Willieme Tomlinsone, budeš můj přítel?".

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
-More then friends- Larry Stylinson CZECH FFWhere stories live. Discover now