6/ Matky. ✅

218 12 0
                                    

Z pohledu Harryho
Ten malej sráč tam už ležel. Myslel jsem, že se jen z toho pohled udělám.

Přišel jsem k Louimu a řek: "Do naha". Co jsem řek, provedl.

Teď Lou seděl na posteli úplně nahý. Už jsem měl těsno v kalhotách, až tak, že mě moje boxerky a skinny škrtili jak nikdy.

Po nějaký době co jsem stál před náhým Louiem jak přibitej, jsem se uráčil jít k němu, ten už jen podle jeho nadobíčka byl dávno přípravný.

Přišel jsem k němu ještě blíže a sedl si vedle něho. Dal jsem mu jemný polibek na krk, následně jsem se přesunul k jeho uchu a vzkázal: "Teď tě tak ohnu, že budeš rád, že se vůbec postavíš". A s dominantní tváří jsem se odsunul a svlékl se jen do Hugo Boss boxerek a vrátil jsem se k němu.

Pohled obou kluků
Když se ke mně vrátil, myslel jsem, že bouchnu. Bylo vidět, že to Harry na mě viděl, protože jsem se už svíjel na posteli bolestí.

"Ale aleeee, kdo pak nám to tady ale zlobí?", řekl Harry laškovným pohledem.

Já jsem se na Harryho jen ironicky podíval. Pak se tedy Harry ke mě sehnul a vzal moje nádobíčko a jemně ho promnul, následně silně stlačil. Já jsem jen zavrčel a Harry se usmál. Poté si ho vsunul do dutiny ústní a ladně ho obkroužil jazykem. Snažil se mi něco říct s mým ptákem v hubě, ale moc jsem mu nerozuměl. Jen jsem pochytil: "hestli he uheháš hív než há, tak si me neprej", to co mi řekl, jsem dodržel, ale jen tak tak.

Pokračoval v činnosti, co dělal.

Na chvilku jsem se zamyslel. V hlavě mi proběhla myšlenka: "Proč je ten kluk tak v kouření dobrej? Co když byl v minulém životě nějaká prostitutka?". Já vím, že je to blbá myšlenka, ale kdyby jste to cítili jak je úžasnej.

Uchopil jsem Harryho za krk tak, že jsme se překulili tak, že jsem byl teď já nahoře a on dole. Mám radši když jsem top já, protože mám nad mým miláčkem kontrolu.

Pomalu jsem mu začal sát bradavky a následně lehce okousávat, Harry začal vzdychat. Z toho jsem odůvodnil, že mu dělám dobře. Pak jsem přešel na jeho potetovanou hruď, kde má dvě holubice (aspoň myslím, že to jsou holubice, prostě nějácí dva ptáci). Tam jsem zanechalval rudé flíčky.

Došel jsem k bodu, který jsem něžně objel dlaní. Jeho penis jsem vzal do mých ruk a trochu jsem mu vyhonil, na chvilku jsem přestal a Haroldova hlava najednou na mě koukala vražedným pohledem. Ďábelsky jsem se usmál a vzal si ho už konečně do úst.

Obouma ruka jsem si ho přidržoval, tak aby byl vztyčený nahoru a mně se líp uspokojovalo. Ještě mám docela silný dávící reflex, ale jednou to musím překonat.

Celého ptáka jsem ji dal do úst a pomalu jsem si vsunoval dál do úst, než jeho chlouba projela okolo mých mandlí. Divím se, že jsem mu nepoblil celého. V duchu jsem se podplácel po rameni.

Následně jsem ho začal uspokojovat. Jazykem jsem objel špičku. Harry jen slastně vzdychal a vjel mi do vlasů, mírně za ně zatahal.

Najednou uslyšíme ze zdola bouchání na dveře. Oba se na sebe vykulíme oči, zkoušíme najít naše oblečení, ale marně. Museli jsme si vzít na sebe župany, co máme pověšené v koupelně.

Župany jsme si nandali a Harry zakřičel: "UŽ JDEME!". Seběhli jsme tedy ke dveřím a koho tam nevidíme? Naše matky, které si daly "opožděné" líbánky. Asi se ptáte, jestli Ann a Jay jsou spolu? Musím vás zklamat, ano jsou. Po tom co nám udělali, jsme se já a Harry moc od té doby nebavili s nima, ale to až někdy jindy.

-More then friends- Larry Stylinson CZECH FFKde žijí příběhy. Začni objevovat