Hoofdstuk 76

22 0 0
                                    

Eind van de maand Februari

Veel succes zegt Tess terwijl  ze John kust. John is net van plan om de deur uit te gaan om naar het arbeidsbureau te gaan. Tegelijkertijd komt Tess haar moeder binnengelopen. Ik moet zo nog wel even een boodschap doen kind zegt haar moeder terwijl ze Tess knuffelt. Een kwartiertje, twintig minuten kan je toch wel alleen zijn? Nou aarzelt Tess. Ik heb het liever niet, maar als het niet anders kan. Gaat dat wel lukken vraagt John bezorgt. Het moet maar zucht Tess. Ga nou maar schat. Ik zie je vanmiddag weer. Snel kust ze John gedag en hij loopt de deur uit.

Wat wil je dat ik doe vraagt haar moeder zacht. Mam, je hoeft niks te doen zegt Tess. Laten we gewoon even een dvd kijken ofzo. Welke vraagt haar moeder verbaast. Uhm, Serendipity antwoord Tess. Die lijkt me wel leuk, en heb ik een tijdje al niet gezien. Goed, dan wordt het die zegt haar moeder. Ik ga even popcorn maken zegt Tess. Snel loopt Tess naar haar keuken. Na een paar minuten komt Tess met een schaal popcorn naar haar moeder gelopen. Gezellig verzucht haar moeder als ze naast elkaar op de bank zitten. Dat is een tijd geleden.

Na de film staat haar moeder op. Ik ga even boodschappen doen in het dorp, ik ben zo terug. Benauwd kijkt Tess haar moeder aan. Je blijft niet al te lang weg toch? Wat kan er nou gebeuren in een half uurtje, uurtje vraagt haar moeder verbaast...

Voetstappen in het bosWhere stories live. Discover now