Blestemata

35 3 5
                                    

Autor: AGBlackness13

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Autor: AGBlackness13

Promovare realizată dekarina-of-the-night

       Astăzi vă prezint o nouă carte numită „Blestemata" scrisă de ce o are in prim plan pe Alexa și ce ne prezintă peripețiile ei ca un înger negru.

       Multe personaje ale acestei cărți o vor percepe ca o fată arțăgoasă și arogantă care nu vrea să fie bună și cu care nu te poți înțelege deloc, însă nu este deloc așa. De fapt ea nu lasă pe nimeni să-i pătrundă sufletul ce ascunde atâta durere și întâmplări ce au marcat-o de-a lungul anilor.

       Alexa era o fată inocentă și copilăroasă, dar care ducea o cruce grea de care nu era nici măcar ea conștientă de acest fapt și de existența ei. Totul începe atunci când singura persoană care o înțelegea atât de bine moare și se duce într-un loc mai bun. Acela fiind bunicul ei cu care se înțelegea de minune și cu care avea o relație extrem de bună. După acel incident trist și dureros începe să se închidă în colivia ei, nelăsând pe nimeni să mai pătrundă în sufletul ei.

       Însă orice moment poate schimba un destin, iar apariția lui Santiago în poveste o face să cadă pe gânduri și într-un gol plin de furie, unul care nu poate fi explicat în cuvinte și care pur și simplu îl simte în inima ei. Dar și Alexa o sa aibă un efect ciudat asupra lui Santiago, făcându-l să rămână fără suflu și provocându-i alte sentimente fără vreo explicație anume.

       Pentru Santiago ea va rămâne o enigmă misterioasă care stă în umbră și care te face să-ți pui atâtea întrebări despre existența ei. Dar și Santiago este umbrit de o bătălie cumplită cauzată de unchiul său. Mai bine spus război cauzat, având câștigul doar o singură copilă nevinovată, verișoara lui Santiago, Xendra.

       Xendra este un personaj important al poveștii, care este prezent de altfel și cea mai slabă și lipsită de apărare. Ea duce cea mai profundă luptă în interiorul ei, fiind pusă în situația de a alege între bine și rău, două tabere ce o vor, una dorindu-i binele și alta fix opusul. Alături de ea povestea se schimbă radical și multe întâmplări vor fi din cauza ei sau din cauza celor ce se luptă pentru ea.

       Pe mine personal m-au atras foarte tare personajele cărții și tot acest război ceresc plin de îngeri și factori ce o vor schimba. Aș putea mai pe scurt să o descriu ca un război ceresc ce este pregătit să cadă și pe capul nostru. Multe personaje vor fi prezentate, cu povești diferite, sentimente diferite și total opusul a ceea ce vedem în fiecare zi și ce simțim în fiecare zi. Iar acum să fim serioși, când nu mai simți nimic și doar respirăm, simțim respirația ce ne stă în plămâni cum vrea să iasă afară.

       Vă invit și pe voi să le descoperim povestea și sa fim alături de ei până la sfârșit!

       Recomand cu drag! Felicitări autoarei! 

Plată: follow permanent grupului, mie, voturi cărții mele „Yalan" și o mică părere.

Plată: follow permanent grupului, mie, voturi cărții mele „Yalan" și o mică părere

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
PromovăriWhere stories live. Discover now