A treia oară-i cu noroc

55 4 3
                                    

Autor: Keoley Rowen (-rowen-)

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Autor: Keoley Rowen (-rowen-)

Promovare realizată de: Li Marvel (asgardianblood)

       Când simți că nu mai poți, iar orice din jur îți face viața insuportabilă, pur și simplu, pleacă.

       Asta a și făcut Avalline Ruth. A evadat din propria bulă în încercarea de a-și găsi liniștea departe de casă și cei apropiați. Nu a fost ușor, dar gândul că trecutul va rămâne în urmă, acolo unde îi și este locul, e atât de atrăgător și dulce, mai ales atunci când nimic nu pare să o țină pe loc.

       Ava decide și alege aglomeratul Huston în locul liniștitului Abernathy.

       Își găsește un post de lucru care îi permite independență financiară, iar viața pare să revină la normal. Tot ce vrea Ava e să fie fericită. Și ce ar putea să încurce acestui lucru?

       Zaaeh Posh este un ambițios student ce o remarcă pe Ava, iar simpla atracție pe care o are față de ea începe să crească în ceva mult mai mult.

       Zaaeh simte acest lucru, iar temerile nu întârzie să-i cutreiere mintea. Ava ar putea să-i dea toate planurile peste cap, și totuși, Zaaeh nu poate rezista tentației de a se apropia de ea. Firea reținută a ei îl fac tot mai curios și îndrăzneț față de trecutul ei.

       Ce i s-a întâmplat? De ce a fugit? Acestea sunt doar câteva întrebări ce-i bântuie mintea, iar răspunsurile le poate afla doar într-un singur fel.

       Autoarea prezintă acțiunea într-un mod impresionant și atrăgător, căci, și Ava, cât și Zaaeh au un posibilitatea de a-și descriere emoțiile. Așa că, tu poți alege din care unghi să-i descoperi pe cei doi.

       Fii alături de Avalline Ruth și află chiar de la ea cine îi bântuie trecutul sau treci de partea lui Zaaeh Posh și descoper-o pas cu pas pe cea care i-a furat inima.

Plată:

▪️follow permanent grupului;

▪️o părere la cartea mea „Abisul" din întuneric din care să reiasă că ai citit. 

 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


PromovăriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum