În pași de dans spre fericire

47 4 1
                                    

Titlu: În pași de dans spre fericire 

 Autor:  -walles

Realizat de: VoicuLarisa


          ,,Nimeni nu are dreptul să aducă ploaia asupra visurilor tale."

          Cu toţii avem vise – multe vise. Dorim să facem lumea mai bună, dorim să găsim iubirea cea mare, dorim să avem parte de o cină liniștită în compania celor dragi. Unele din aceste vise sunt bazate pe voința proprie, iar altele trec mai repede decât o ploaie de vară. În consecință, dorim mult prea multe lucruri simultan, și nu avem nici timpul, nici îndemânarea necesară. 

          Orice vis nerealizat este interpretat precum o injurie personală, ca o nouă graniță nedescoperită în totalitate. Prin urmare, visele sunt ale noastre, şi nu ȋmpărţim eșecul nerealizării lor cu nimeni. Singuri le încropim, iar ceea ce sperăm noi să realizăm în fiecare zi reprezintă un imbold imens spre o nouă etapă a vieții. 

          O singură zi, o singură clipă de neatenție, au determinat punctul de încheiere al unui scop, al unui vis măreț. Un tragic accident de mașină i-a luat puterea Vivianei de a dansa, transformându-o în slăbiciune. Ea a simțit că fericirea nu mai constituie un loc important în viața ei, fiind acaparată de suferință. 

          Întrebarea este, va reuși Vivian să își reclădească idealul? Oare totul va avea un sfârșit fericit? 

Plata: 

 – Follow permanent grupului 

 – Follow permanent contului meu

PromovăriWhere stories live. Discover now