Tentativă fatală

19 2 2
                                    

Autor: -confuzie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Autor: -confuzie

Promovare realizată de: scepticism

           Mulți o cunosc pe @-confuzie pentru volumele ei de poezii(„Cu capul în nori", „Găsește-mă în inima ta"), dar și pentru lucrarea ei ce se încadrează în proză scurtă, „Existențe cromatice". Astăzi, vreau să vă prezint un cu totul și cu totul alt univers, ce o aduce în prim-plan pe Leila Dupont.

          Lucrarea autoarei, „Tentativă fatală", are în momentul de față șase capitole pline de acțiune și suspans.

          Protagonista comite greșeala care îi va marca viața în cel mai sumbru sens, din dorința de a-și salva viața.

          Adam Peral este, fără îndoială, un bărbat viclean, lacom, inuman, care o obligă pe Leila prin șantaj să injecteze „iad prin vene" unchiului său pentru a pune mâna pe averea sa.

          Autoarea îi creionează Leilei portretul fizic într-un mod care mi-a captat atenția: „Părul mereu purtat într-un coc și cămașa slab decoltată îi dădeau stilul care nu o reprezenta deloc".

          Cei doi protagoniști sunt creați în antiteză, căci Adam e „un om creat din răutate pură, cu sprâncenele adunate la centru, cu un rânjet lung, și cu părul pe cât de blond, pe atâta de aspru", iar Leila este întruchiparea zeiței „adevăratei frumuseți".

          Cei doi au fost cândva colegi de clasă, iar Adam a fost îndrăgostit de frumoasa Leila. Astfel, relația ce se stabilește între cei doi este de-a dreptul specială.

          Autoarea a pus accentul pe fiecare detaliu și a îmbinat perfect narațiunea, descrierea și dialogul, presărându-le cu intrigă. Fiecare replică schimbată între Leila și Adam îți răsună în cap, te introduce în lumea lor atât de complexă.

          Vă recomand din tot sufletul această lucrare și vă invit să o citiți datorită personajelor complex caracterizate și a firului narativ presărat într-un mod unic cu suspans și intrigă.

          Plata constă în follow permanent grupului și o părere scurtă lucrării mele, Opalin și galben de martie.

          Mulțumesc că m-ai ales! Multă inspirație în continuare!

          Mulțumesc că m-ai ales! Multă inspirație în continuare!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
PromovăriWhere stories live. Discover now