Suflete Regăsite

74 7 2
                                    

Titlu: Suflete Regăsite
Autor:  mikayla4d
Realizat de: _gryffindor_heir_



          Iubirea este sentimentul divin care te înălță și îți dă speranța într-o lume mai bună

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Iubirea este sentimentul divin care te înălță și îți dă speranța într-o lume mai bună. Atunci când în spatele tău se află cel care te citește ca o carte deschisă și te acceptă așa cum ești, nimic nu ți se pare atât de complicat.

Asta a crezut și Lara până când cel pe care îl iubea la infinit i-a spus că fiecare trebuie să-și urmeze propria cale, căci doar așa pot ajunge la scopul propus.

Cu toate că Lara nu îi împărtășește părerea iubitului său, aceasta îl lasă liber și încearcă să treacă peste. Ea știe că iubirea nu poate fi forțată, iar atunci când unul cedează, sentimentele sunt firave, iar fiecare moment devine din ce în ce mai greu de suportat.

Lara nu se dă bătută. Părinții săi îi sunt mereu alături, iar inițiativa Larei de a fi o fire independentă și puternică modelează din ea o ființă demnă de admirație.

După câțiva ani în care cei doi și-au clădit propriul drum, soarta le dă o nouă șansă, doar că acum, jocul s-a schimbat, iar fiecare pas este cu mult mai greu de făcut.

Când Lara cere ajutorul unui avocat, a cărui nume îi înfățișează amintirea dureroasă a trecutului, pentru a o ajuta cu mariajul ei, rămâne șocată de răspunsul pe care îl primește de la aceasta. Kurt i-a decizii de care le va regreta mai târziu. Dar oare care sunt adevărate motive pentru răspunsul său?!

Dragostea poate să răzbată prin timp sau nu?! Aceasta este întrebarea principală și doar alături de Lana și Kurt vei afla răspunsul. Pătrunde în lumea lor și află-le destinele.

Plată:
▪️follow permanent grupului.

Plată:▪️follow permanent grupului

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
PromovăriWhere stories live. Discover now