ep.40______[선원 달🌙💎]

909 111 26
                                    

Sai aldığı notun üzerine cesaretini toplayarak Yeji ile konuşmaya karar verdi...Kim olduğunu anladığına göre kolundaki alçının da bir önemi kalmamıştı.
Yemekhanede arkadaşlarıyla sohbet etmekte olan Yeji'ye yaklaştı hızlı adımlarla. Gergin hissetmesi ellerinin terlemesine sebep oluyor, nefes alışverişini hızlandırıyordu.

Yeji kızı fark edince arkadaşlarıyla olan sohbetini kesti ve sadece ona odaklandı.

-"Biraz konuşalım mı Yeji.."

Yeji arkadaşlarına şaşkın bakışlar atıp tereddütle kalktı yerinden. Sai sergilediği mükemmel oyunculuğa karşı burnundan nefes vererek güldü. Hyunjin'i de böyle kandırmıştı herhalde.

Sai okulun arka bahçesine geldiklerinde durdu ve arkasını döndü. Yeji de Sai'nin ani dönüşüyle durdu ve bir şeyler söylemesini bekledi.

-"Sanırım bana o gün hakkında söyleyeceklerin var..."

Sai onu kışkırtmaması gerektiğini biliyordu bu yüzden doğru cümleyi kurup kurmadığından emin olmaya çalıştı fakat yapacak bir şey yoktu, çoktan çıkmıştı ağzından.
Yeji ciddiyetle kaşlarını çattı.

-"Demek gerçekten sendin..."

Bir süre sessizlik oldu. Ardından devam etti Yeji.

-"Bak..ne düşündüğünü biliyorum..ama gözüktüğü gibi değil...lütfen işime burnunu sokma Sai...böylece iki taraf da mutlu olur.."

Sai şaşkınlıkla bakakaldı Yeji'ye...vurdumduymazlığı aşırı derecede sinirini bozuyordu çünkü onun yüzünden kaybediyordu her şeyini teker teker.

-"Üzgünüm Yeji...elinden geleni ardına koyma...ama Hyunjin'e bunu yapmana izin veremem..."

Sai hızla çekip giderken ne yapacağını bilemediği için şaşkınlıkla oracıkta kalakalmış  Yeji son umudu olarak telefonunu çıkardı ve Taeyong'u aradı.

-"Aşkım...sanırım büyük bir problemimiz var..."

🌙s a i l o r m o o n🌙|Hyunjin{StrayKids}✅Where stories live. Discover now