ep.33______[선원 달🌙💎]

1K 129 4
                                    

Jisung Hyunjinle aralarındaki soğukluğa kendisinin neden olduğunu düşünerek duruma el koymaya karar vermişti. Böylelikle her zamanki gibi tek başına yemeğini yerken  ''üniversiteye hazırlık 100 sayfada edebiyat '' adlı kitabını okuyan Sai'yi kendi masalarına sürüklemiş bulundu.
Kız daha şikayet dahi edemeden kendini Hyunjinin 2 sandalye ötesinde bulmuştu. Aralarında ise Jisung ve Changbin duruyordu. Karşılarında salık sarı saçlarıyla alt sınıflardan tanımadığı bir kız ve uzun at kuyruğuyla Yeji oturuyordu.
Yeji Jisung ve Saiye baktı konuşmasını yarıda keserek samimiyetle gülümsedi.

-"Hoşgeldiniz...Jisung..bize bir türlü tanıtmadın arkadaşını..."

Sai beklemediği tepkiyle az da olsa şaşkınlığını belli ederek Jisung'a baktı. Yejinin samimi gülümsemesi kendisini kötü hissettirmişti çünkü Yejiyi hep rakibi olarak görmüştü.
Oysaki düşününce hiçbir kötü davranışına şahit olmamıştı. Ayrıca Hyunjin için kendisinden daha iyi bir partner olabilirdi...çocukluktan beri tanışıyorlardı sonuçta.

Sai Yeji'ye karşı kendini suçlu hissederek elinden geldiğince sevecen bir şekilde gülümsedi .

"Ben Sai...Sai Harumi..."

Yeji kızı sevimli bularak gülümsedi ve sırayla herkesi tanıttıktan ve bir süre Sainin Japon olmasından bahsettikten sonra  yarım bıraktığı konuşmasına döndü.

"Ne anlatıyordum ben yaa..heh..hatırladım..işte sonra bir hafta önce tekrar mesaj geldi..ama bu seferki biraz daha tehtitkardı...işte dün de yine garip garip şeyler yazmış...korkutuyor beni yaa..."

Hyunjin kaşlarını çatarak konuştu.

-"Yoona teyzeye söyledin mi?"

-"Annemi tanımıyormuş gibi konuşuyorsun Hyunjin...ona söylersem ne yapar biliyorsun.."

Hyunjin kızın haklılığını kabul ederek arkasına yaslandı ve derin bir nefes alarak bir çözüm yolu düşündü.

-"Bir süre eve seni ben bırakayım o zaman.."

Sai duyduğu cümleyle içten yıkılsa da fiziksel olarak bir tepki vermedi ve sakince yemeğine devam etti. O kadar umutsuzdu ki bir anlığına da olsa not yazmayı bırakması gerektiğini bile  düşündü. Yeji iyiydi güzeldi..ve Hyunjin onu korumak istiyordu...muhtemelen Yeji onu kendisinden daha iyi tanıyordu. Sai duyduklarını hazmetmek için soğuk suyun kapağını açtı ve bir dikişte yarısını bitirdi . Jisungsa başından beri yine işleri eline yüzüne bulaştırmış olduğunu düşünerek af dilercesine Saiye bakıyor ama ondan hiçbir tepki alamıyordu...sanki kendi iç dünyasında bir savaşı vardı kızın...

Bir süre sonra konu tamamen değişmiş ortam şenlenmişken iç mücadelelerini yeni tamamlamış olan Sai yersiz bir soru sorduğunun farkında olmadan bakışlarını Yeji'ye çevirdi ve dikkatleri üzerine çekerek konuştu.

"Adı neydi...sana yazan kişinin?"

Yeji durumu garipsese de çok düşünmeden cevapladı.

-"Lee Taeyong...bizim okuldan değil...bizim evin o taraflarda okulu..."

Sai anladım diye geçiştirerek biran önce konuyu kapadı. Ne yapacağını bilemiyordu...Eğer kendi okulundan olmayan birine not gönderirse herkes anlardı...ama hiçbir şey yapmazsa Hyunjin'i kaybetmekten korkuyordu.

.
.
.

🌙s a i l o r m o o n🌙|Hyunjin{StrayKids}✅Where stories live. Discover now