20

3.9K 192 45
                                    

《PERSPEKRIVA PISCA》

Posmatrala ga je dok cvrsto spava te nesigurno okrenula ledja i uzela svoj telefon napustajuci sobu na prste. Znala je gde treba uci, radna soba te kljuc koji je stajao na stolu od ladice bivaju joj na izvol'te.

Nesto sto do sada nije osjetila bio je osjecaj boli u srcu dok u poslednjok fioci nalazi dokaze da je nelegalno zemljiste izeto od strane Medvedeva. Slikala je potom slika i dokaze o hotelu Belver koji su legalni ali ima i onih nelagalnim putem  stecenih hotela. Sitni dokazi, nasprem onoga sto HGB zna o njemu. Ali dovoljno da se Viktor nadje iza resetaka i da njegov zivot pocne biti pod lupom drzave.

I dok salje slike, plakala je i drzala svoje srce koje je kucalo kao ludo. Zavoljela ga je, ali ceo njen zivot bio bi unistan da ne uradi ovo...  toliko komplikacija  bi je sacekalo, dok sa druge strane Viktor saznao bi istinu i pokusao bi je unistiti. Izabrala je raditi protiv njega. Te kad slike odu zagrizla je svoju saku i glasno pocela plakati.

U savrsenom planu kovanom od pocetka nije se mogla desiti greska, sve je isplanirano od pocetka do kraja ali jednu stavr niko nije predvideo... Vasili od trena kada je Dasa bila napadnuta sumnjao je u nju i nije mu dalo mira ma koliko glumio da je sve uredu i tog dana je pratio sve sto Dasa radi, usao je u kucu pre i na kamerama jasno video da je bio upravu.

Nije budio Viktora, nije je spreciti da bilo sta poslaje... Spremio joj je zamku za koju je samo on znao i upala je. Viktor mu ni sada ne bi povjerovao,bio je zaljubljem ludo u nju samim tim pustice  da Viktor Volkov samo na jedan dan padne da bi ga opametio.

Prica dalje tece ovako...

Probudio se uz zvuk marice dok ustaje iz kreveta i krece prema prozoru.  Pored njega nije bilo Dase. Izleteo je iz sobe oblaceci se u hodu dok  zatice praznu sobu svog prijatelja Vasilija... medjutim ne plasi se za njega koliko za Arianu koja nije bila pored njega.

-" Ariana!!?"

Povisio je ton, a kad sidje vise od 30 specijalnih agenata  uperilo je pistolj u njega.

-"na koljenaaa!!"

Prodrali su se dok on pogledom skenira svakog od njih i uocava nju koja nosi prsluk sa natpisom HGB. Pad na koljena mu nije pao tesko koliko mu je mrak na oci izvelo to sto vidi Arianu medju njima.

-"Sta se desava?"

Uspjeo je pitati, ne plasi ga sto ga odvode i drze na nisanu plasi ga odgovor koji ce dobiti od nje.

-" Volkov dosao je tvoj kraj!"

Porucnik Simonov mu je prisak i cucnuo pored njega.

-"Upoznaj Dasu Ignjatov..."

Blago ga podignu sa poda i usmjeravaju ka njoj koja gleda u njega. U njoj sve se slamalo dok je on gledao tim pogledom punim mrznje zbog izdaje, gledao je kao najveceg neprijatelja,ali nije izdrzao njegove krvavo bijesne oci ispustile su suzu ispred nje

-"izvini"

Izgovorila je tiho,dok on pusta i drugu i sam dobrovoljno krene do izlaznih vrata. Drzali bi ga jos ispred nje ali to bi ga unistilo pa je bolje da sam krene. Osoba koju je voleo, osoba kojoj je dao svoje povjerenje izadala ga je i dok hoda do marice jos jednom baci  pogled na nju.

-"Ne bih oprostio izdaju Ariana..."

Prodrao se da cuje te usao u policijsko auto.  Nije je nazvao imenom pravnim jer ocim potezom sve se menja zar ne?

 Viktor VolkovWhere stories live. Discover now