5.

4.8K 227 11
                                    

Definitivno stvari su isle po planu ali strah me je sprecavao da se opustim... prisao je par koraka te osjetim kako njezno stavlja ruku na moje obraze povlacevi me ka sebi.

-"Posle prvog upoznavanja ljudi me uvek zapamte vrlo dobro, a sa tobom sam tu tradiciju pokvario"

Saputao je tiho na mojim usnama, ali ih ne dotkne.

-"Bio sam vrlo iziritiran tim sto si me pozvala i zaspala"

Podignem obrvu

-"Zaista se ne secam tog djela..."

Izustim ovo znajuci da ce da ga iznervira.

-" Nisi mi dopustila da ti urezem u pamcenje jer si zaspala, ali veceras neces"

-" Zapravo sam pospana"

Pribio je moje tijelo uz svoje te se poceo smjeskati.

-" Srce ti kuca kao ludu Ariana ne verujem da je zbog pospanosti"

Smireno kaze te osjetim kako njezno prstim sa mog ramema povuce haljinu.

-"Mislim da su zelje od sinoc ostane neostvarene, a ja navikao sam da ostvarim sve sto pozelim"

Svuce i drugo rame te haljina spadne sa mene. Ovako treba da bude, treba da se opustim da ga privucem da on mene ne zaboravi... da me pamti,da trazi jos i pametno da odigram dalje.

-" Imas opasno zgodno tijelo"

Saputao je na mom uvu dok ja kao pokusavam ostati hladna ali taj spat je kao vatra koja se polako siri i obuhvata sve pred sobom.

-" Zelim da ga uzmem i nateram ga da me pamtis"

Dodao je jos tise ostavljajuci sitne poljubce,dopustim da ljubi moj vrat dok me on podize na kukove i krece ljubiti moje usne. Uzvracam nevjerovatne poljubce dok u glavi imam da nikad nikog ovako nijesam ljubila. Ne prekidamo nase poljubce dok on uzima moje tijelo i spusta me na trosjed blago spustajuci usne na moje grudi. Izvijam se pod njegovim rukama koje drzi na kukovima. Prekida sve samo par trenutaka u kojim za samo tren otkopca svoju kosulju i pokaze mi svoje tijelo opasno zategnuto.

Hajde Dasa dodjavola opusti se...

Opomenem sebe, a on nastavi da njezno ljubi moje tijelo. Ostavljajuci me potpuno nagu nasprem njega. Blago se uspravim kada osjetim njegovu duzinu u sebi, potom blago izdahnem dok se on smjeska i nastavlja ubrzano da se pomjera u meni. Podize me sa kreveta i krece prema kupatilu gde pali toplu vodu koja krene padati niz nas... nastavlja da me ljubi, dok pusta vodu da sa svih strana krece prskati. Uzeo je kupku te je pomirisao i blago se osmjehnuo.

-" Breskva"

Kaze dok blago krene trljati moje tijelo. Vrlo kratko se zdrzimo u kupatilu dok on nastavlja njezno da me ljubi sve do sobe koju zalupi i baci me na krevet.

-"Sada ce da me pamti svaki deo tvog tijela"

Prstom polako krene od mog vrata,te se zadrzi na bradavicama dok ocima posmatra moje lice zeleci da ne propusti neki moj uzah ili reakciju.

-" Zelim da te mucim"

Njegov prst se nadje na mom centru... sva prica se zavrsi, ostanu smao uzdasi koje ni on nije skrivao od mene. Uzivao je, a posebno iznenadjenje bilo je sto sam uradila sve da on ne zaboravi mene. Bar se nadam da jesam.

(***)

Otvorim oci te gane nadjem pored sebe,otisao je i cula sam kad je to uradio. Dodjavola sada smo ostaje da cekam da li sam uradila dobar posao ili cu preci na plan B.

Obucem se i shvatim da u zivotu za svojih 27 godina nijesam imala ovakvu ludacku noc uzivanja.

-"Uzivanja?"

Lupim se po glavi te udjem u kuhinju sipajuci sebi kafu.

-"Ovo je sve zbog posla,trunuce u zatvori"

Kazem smireno te sa kafom odem na terasu. Jebeno premotavam film po glavi od sinoc.  Ne postoji drugi nacin i svjesna sam toga.

 Viktor VolkovWhere stories live. Discover now