40 - Cina cu Mickey Mouse.

8K 442 126
                                    

Dupa ce cumparam si celelalte ingrediente necesare pentru prepararea puiului, intr-o liniste absolut jenanta si cu privirea lui Harry ce voia sa ma omoare, iesim toti trei din magazin, mergand spre masina.

-Huh, ma asteptam sa ai un Jaguar sau un Lamborghini, spune Mike cand ajungem langa masina.

Harry prefera sa taca si sa puna toate cumparaturile in portbagaj. Ma asez pe locul din fata, iar Mike pe cel din spate, iar in scurt timp ni se alatura si iubitul meu, vizibil iritat de prezenta lui Mike.

-Deci, voi doi sunteti o chestie oficiala acum, huh? spune acesta din spate, intrerupand muzica de pe fundal.

-Uh, da, de ceva luni.

-Tare. Cel putin nu vei mai fi nevoita sa iti tabacesti fundul cu munca si facultati degeaba.

Vreau sa ii raspund, intorcandu-mi capul spre el, dar fix cand imi deschid gura, Harold da volumul radioului extrem de tare, asa ca ma asez inapoi la locul meu, uitandu-ma pe geam si lasand timpul sa treaca.

Dupa ceva momente de trafic intens, ajungem in fata cladirii, iar Mike se da jos din masina, ridicandu-si capul pentru a vedea unde se termina zgarie-norul.

Harry ia toate plasele in maini, apoi ne indreptam spre intrare. Ma asigur sa deschid usa pentru a le face loc, si in scurt timp intram in liftul micut.

-Liftul asta arata mai bin ca garsoniera mea! spune brunetul entuziasmat, uitandu-se pe pereti, in timp ce Harry ofteaza adanc, stand cu fata spre usa.

-Asta am zis si eu prima data cand am intrat aici! chicotesc spre el.

Cand usa se deschide, ne dam pe rand jos, mergand spre apartament.

-As vrea sa ne scuzi dezordinea. Au fost niste zile intense pe aici, spun in timp ce rotesc cheia in broasca usii.

Aseasta se deschide, si intrand in holul nostru, ne dezbracam pe rand.

-Aici este bucataria, gata sa fie utilizata, ii spun lui, cand Harry pune plasele pe masa. Stiu ca faceai un pui grozav, insa mereu uit reteta, rad usor.

-Oh, termina. Fara ajutorul tau nu mi-ar fi iesit asa grozav! chicoteste.

-Daca voi doi ati terminat cu prostiile, putem incepe gatitul? spune Harold de pe cealalta parte a mesei.

-Mi-ar face placere, raspunde Mike repede.

Ma mut spre plase si incep sa scot pe rand tot ce este in ele, in timp ce Mike se acomodeaza cu incaperea. Mereu a fost asa.

Harry's POV.

Imi trag un scaun de sub masa, si ma asez, analizandu-l pe Mickey Mouse ce sta in picioare cu zambetul ala patetic pe fata lui. Si brusc, acel sentiment de gelozie si de disperare ma cuprinde din nou. Insa nu este asa puternic ca dorinta mea sa ii dau un pumn in moaca pentru ca a acceptat sa vina cu noi. Serios, omule? Aveam planuri pentru asta seara, ce nu implicau doar gatit si mancatul, dar uite-l pe domnul strica-tot aici, razand cu iubita mea.

"Stiu ca faceai un pui grozav", oh, te rog. Poate nu sunt eu bun la clatite, insa, scumpo, ai vrea sa gusti din puiul meu.

-Cum ati vrea sa fie puiul? intreaba acesta, punandu-l intr-un vas cu apa.

-Comestibil, imi mijesc ochii catre el.

-Comestibil? Mike gateste asa bine incat vei visa puiul lui! zice Ariana, pregatind legumele.

Nup, sunt sigur ca voi visa altcva de-al lui. Taiat in bucatele mici, micute.

-Oh, haide, nu sunt un Gordon Ramsey sau ceva. Doar imi place sa gatesc. Mai ales cand am companie placuta, spune, uitandu-se discret catre iubita mea.

The Beard // H.SWhere stories live. Discover now