20 - A lăsa in urmă si a da drumul.

11.3K 568 22
                                    

-Nu, Crina, o sa rezolvam asta! incearca Harry sa o calmeze.
O pot auzi de aici tipand. Femeia aia are niste plamani bine dezvoltati! De cateva minute ne tine morala, insa nu prea putem intelege nimic din ce urla ea. Am auzit cateva injuraturi nasoale, apoi a spus ceva de o inmormantare... nu vreau sa stiu ce gandeste in acest moment.
-Nu o sa ai cum sa rezolvi asta! Toata lumea te va crede un mincinos! o aud vorbind.
-Si? Ar crede ceva gresit? Sunt un mincinos. Si poate ca eu chiar merit asta. Doar... da-mi o sansa si o sa-ti arat ca o sa repar toata nebunia asta! spune el mai putin panicat ca acum cateva minute, apoi inchide telefonul cand se termina publicitatea de la TV.

-Esti pregatita? se uita catre mine, stand nemiscat in fata televizorului.
-Nu?! Nu sunt deloc pregatita sa vad mizeria aceea de om cum iti distruge cariera! zic furioasa.
Eu nu am o imagine de protejat. Pe mine poate sa ma tarasca prin namol cat vor, insa de cariera lui sa nu se atinga! Nici macar nu stie Jai cat de mult isi iubeste Harry fanii, sau cat de mult munceste pentru tot ce realizeaza in fiecare zi.
Cred ca sunt suparata pe mine insami. Eu cu gura mea mare si tampita i-am spus. Eu insami... iar acum din cauza mea, trebuie sa stau si sa-l privesc pe Harry cum se prabuseste... numai din vina mea.

-Ei bine, iata-ne inapoi! se aude de catre televizor, vocea lui Ellen. Iar acum, sursa noastra este in direct cu noi! aplauda, iar camera se itoarce spre Jai.
-Bineinteles, rasufla nervos Harry, apoi isi inchide ochii oftand.
Ocolesc masa, si ma duc langa el, in fata plasmei. Se uita spre mine, si incerc sa zambesc cat de cat, pentru a-i arata ca sunt aici pentru el. Ma uit spre mana lui, apoi i-o apuc pentru a-i dovedi ca suntem impreuna in asta.
-Deci, Jai, este adevarat ca totul a fost o minciuna? Relatia dintre cei doi nu este una adevarata, nu? se uita spre el.
-Pai, Ellen, ca tot ai adus vorba de asta... nu. Nu, relatia lor nu a fost adevarata. Totul era doar pentru publicitate si pentru estomparea scandalului cu drogurile si alcoolul. Totul a fost o cascadorie, pana cand cei doi, eventual, si-au gasit drumul unul spre celalalt! vorbeste omul in care aveam incredere.. omul ce ne-a tradat.

-Vrei sa spui ca cei doi sunt intr-o relatie adevarata in acest moment? intreaba ea, mirata si entuziasmata.
-Presupun. Pare desprins din povesti sau filme, nu? zambeste.
-Pai, da! zice uitandu-se spre public. Totusi, intorcandu-ne la gestul incredibil pe care Harry l-a facut, crezi ca el era impacat cu acest.. plan sa-i spunem?
De ce nu poate femeia asta sa taca dracului din gura si sa nu aduca chestiile negative in discutie? Oh, da. Pentru ca este Ellen...
-Nu! Ba chiar el a urat toata chestia asta, si pentru cateva saptamani, viata Arianei a fost un total calvar datorita lui! O trata ca pe o pereche de pantofi.
-Chiar asa?! spune ea socata. Toata lumea stie ca Harry este un gentleman in adevaratul sens al cuvantului!

-Personal, eu nu l-as numi asa! rade pe sub mustata Jai. Nu o suporta. Iar de fiecare data cand ieseau la o intalnire...
-Falsa, il intrerupe Ellen.
-Da, cand ieseau la o intalnire falsa, o facea sa explodeze de nervi.
-Deci tu spui ca Ariana este inocenta in aceasta poveste? se uita catre el, iar Jai se uita in jos, zambind amar.
-Oh, nu. Ea este departe de inocenta. Foarte departe.
-Ticalosul! spune printre dinti Harry, insa il strang si mai tare de mana, simtind cum i se incordeaza muschii.
-Ei bine, se pare ca aceasta poveste va face lumea sa sara in sus! Inainte de a incheia subiectul, mai ai ceva de zis?
-Oh, da! Am ceva de spus domnului Styles.

-Oh, Dumnezeule! soptesc, asteptand ingrozita sa vad ce va mai scoate din gura aia afurisita.
Jai se uita fix in camera de filmat, stiind probabil ca noi urmarim emisiunea.
-Tu ti-ai cerut-o! spune cu un ranjet mizerabil pe fata, refolosind cuvintele pe care Harry i le-a adresat atunci cand l-a batut mar.
Imediat dupa ce spune asta, intra pauza publicitara.
Harry isi smulge mana dintr-a mea, apoi pleaca din camera.
-Harry?! strig dupa el, apoi il urmez.
Il vad intrand in bucatarie, apoi aud diferite zgomote. Grabesc pasul, si cand intru in bucatarie, il vad stand in genunchi, cautand ceva sub ciuveta.
-Ce...
Nu imi pot termina intrebarea, caci il vad scotand de acolo o sticla maronie. Imediat realizez ca este o sticla de Jack Daniel's.
-Ce naiba crezi ca faci?! imi ridic tonul cand observ cum incearca sa o deschida, si merg grabita spre el.

Nu ma baga in seama, ci deschide sticla, apoi si-o pune la gura, si ia cateva dusci bune pana cand ajung langa el, si i-o smulg din mana, iar cateva picturi murdaresc parchetul.
-Ariana, nu ma enerva! spune, si face un pas spre mine, insa duc mana cu care tin sticla in spate si ridic un deget la el.
-Din cate imi amintesc nu ai voie sa bei alcool! ii zic serioasa.
-Din cate imi amintesc eu, tu nu imi poti spune ce sa fac, asa ca da-mi nenorocita aia de sticla pana nu ma supar! foloseste acea voce iarasi, insa de data asta nu ma mai sperii.
Sunt prea nervoasa pentru a simti sentimentul de frica. Sunt prea dezamagita si socata pentru ca incearca sa-si inece amarul in alcool.

-Aha, iar daca o sa te superi, ce? Nu esti buricul pamantului, Harry! Nu toata lumea o sa faca ce vrei tu cand vrei tu! tip catre el.
Il vad razand punandu-si mana la gura.
Cand ma uit catre sticla, observ ca a apucat sa bea mai bine de un sfert. Oh, okay, acum trebuie sa ma confrunt si cu betivul-Harry. De parca nesmtitul-Harry nu mi-ar fi distrus atatea zile pana acum.
-Alcoolul nu rezolva totul! ii spun, intrerupandu-l din a rade copios.
-Umm, spune-i asta iubitului tau ce tocmai ne-a dat in gat.
-Nu e iubitul meu! spun ranita si mirata.
-Serios?! Pentru ca mi se pare ca nu iti pasa ca el s-a dus acolo si ca mi-a distrus lumea din cauza ta! ridica glasul spre mine.
-Cauza mea? zic cu vocea tremuranda. Tu crezi ca am vrut sa se intample asta?! strig catre el.
-Nu, nu cred asta. Sunt convins! spune, apoi merge spre mine probabil pentru a-si lua sticla, insa imi dau seama ce vrea sa faca, asa ca ma grabesc spre chiuveta, si las tot lichidul maroniu sa curga.

-Ce dracului crezi ca faci?! tipa, apoi imi smulge sticla, insa au mai ramas doar doi stropi in ea.
-Te salvez.
-Ma salvezi?! Nu, Ariana, tu faci doar opusul! Mereu ai facut-o! Uita-te la tine, zice si rade, din vina ta toata lumea a aflat despre plan. Din vina ta, eu o sa sufar iarasi din cauza presei!
-Din vina mea? tip incercand sa-mi potolesc nodul din gat. Din vina ta se intampla toate astea! Tu te distrugi cu mana ta! Si distrugi si ce-i in jurul tau.
Nu pot sa cred ca da vina pe mine. De parca nu as stii ca eu am cauzat toate astea.. de parca nu m-as simti destul de prost din cauza ca ii distrug cariera si ii distrug imaginea. De parca... nu mi-ar fi ajuns tot ce mi-a facut pana acum.

-Nu, Ariana. Stii foarte bine ca tu esti aceea ce distruge tot. Tu darami totul, parca ai fi o bomba cu ceas. Poti exploda imediat, si ii poti distrugi pe toti de pe langa tine, doar pentru ca esti prea preocupata de persoana ta!
-Sunt prea preocupata de mine? nodul din gat se mareste cu fiecare cuvant ce iese pe gura lui. De cand te-am cunoscut ma gandesc numai la tine si la cum sa te ajut! Dar se pare ca nu este posibil, pentru ca nu poti ajuta un om ce nu vrea sa fie salvat. Asa ca probabil o sa-ti dau drumul la mana si o sa te las sa pici in prapastie, si-asa nu te-ar deranja asta, din moment ce incerci sa scapi de stransoarea mea de la inceput!
-Esti patetica! spune.
-Poate ca eu sunt patetica. Insa iti dau drumul, Harry. Nu vreau sa cadem amandoi, asa ca poti pica singur..
-Nu ma deranjeaza sa pic singur! zice incruntat spre mine.
-Exact! zambesc catre el, apoi imi intorc spatele si merg pe hol, apucandu-mi geanta din cuier.

-Sper ca tu si Jai sa fiti fericiti impreuna! Eu o sa ma bucur de privelistea de aici, din "prapastie"! rade de metafora mea.
-Oh, sa stii ca o sa fim fericiti impreuna! spun doar ca sa-l ranesc, apoi ies pe usa, trantind-o in urma mea.
Nu prea mai vad bine din cauza lacrimilor ce stau sa cada, insa pot sa merg pana spre lift. Nu vreau sa ma privesc in oglinda. Nu vreau sa-mi vad fata.. are dreptate. Eu sunt de vina pentru ce a spus Jai, insa nu este vina mea ca el nu poate accepta ajutorul. Cand ma gandeam ca putem fi fericiti si ca eventual putem forma un cuplu.. face asta.

Iesind din lift, imi asez mai bine geanta pe umar, apoi merg pana la iesire, unde usierul ma lasa afara. Cum pasesc pe ciment, zeci de camere si de microfoane sunt indreptate spre mine.
-Este adevarat ca totul a fost doar o prefacatorie? aud o voce de femeie.
-Ariana! Te simti bine pentru ca ai mintit toata lumea? intreaba un alt domn.
-Ce crede Harry despre toate astea?
-Inca sunteti impreuna? tipa cineva.
-Ariana! Vorbeste-ne! se aude din toate partile, si simt ca o s-o iau razna.
Reusesc sa scap de multime, insa ma urmaresc pana cand ma urc intr-un taxi ce era, din fericire, in apropiere.
Ii vad batand in geam si tipand in continuare catre mine, insa masina incepe sa mearga, si ii las in urma.
Si pe ei, dar si pe el.

nu aruncati cu rosii spre mine!
multumesc. 
APROPO LOCUL UNU LA FANFICTION?! NU CREEEEEEEEEEEED
VA IUBESC SI VA MULTUMESC DIN SUFLET <3<3<3<333333333333

The Beard // H.SWhere stories live. Discover now