46 - La revedere.

8.4K 445 48
                                    

Imi ia ambele maini intr-ale lui, iar pret de cateva minute nici unul dintre noi nu mai scoate un cuvant. Se uita adanc in ochii mei, in timp ce eu imi focusez privirea pe perete, respirand greoi.

-O sa incepi sa tipi si sa-mi spui cat de mult ma urasti? sparge Harry linistea.

-Mnu, zic, luandu-mi ochii de pe perete, privindu-l cu ochii usor inlacrimati.

-Poftim? spune, inabusind un mic raset. Nu ai nimic de spus in legatura cu asta? zice, afisand o expresie confuza. Adica.. nu te deranjeaza deloc? ridica o spranceana.

-Bineinteles ca ma deranjeaza, spun incet. Dar, nu am de gand sa iti rup capul si sa il arunc in flacari, afisez un mic zambet jucaus. Sunt suparata, dar o sa-mi treaca. Pana la urma, sunt doar patru luni.

-Si in plus putem vorbi la telefon mereu! adauga el vizibil bucuros de faptul ca nu sunt nervoasa.

-Stii ca esti cea mai tare, nu? zambeste el usor.

Dau incet din cap, apoi ma apropii de el, imbratisandu-l strans.

-Te iubesc, sopteste el in urechea mea.

*peste doua saptamani*

-Pe toate posturile se vorbeste despre turneul vostru! zic, bagandu-mi mana in bolul cu chipsuri. Spun ca s-au vandut toate arenele, zambesc, schimband pe un alt post, pentru a vedea aceeasi stire.

Stam cu totii la masa, asteptand ca pestele pe care l-am bagat in cuptor sa se gateasca. Mai sunt doua zile pana cand vor pleca, si n-am gandit sa ii invitam pe la noi pentru o cina linistita.

M-am acomodat destul de mult cu ideea plecarii lui Harry. Ultimele zile le-am petrecut impreuna, profitand de fiecare moment in parte si bucurandu-ne de toate prostiile pe care le-am facut impreuna. Despartirea va fi grea, insa am cazut de acord ca in fiecare seara, indiferent de ce, sa ma sune si sa povestim toate cele intamplate.

-Deci, Ariana, spune Louis ranjind, ce ai de gand sa faci o data ce ramai singura-singurica?

-Am de gand sa vizionez cat mai multe seriale posibile si sa-mi petrec zilele inchisa in apartament. Fara paparazzi, fara blitz-uri, fara tipete din toate partile si fara intrebari tampite. Gelosi, huh? dau din sprancene, laudaroasa.

-Ba chiar deloc, imi raspunde el. Noi vom avea stripteoze si bautura! imi copiaza miscarea sprancenelor.

-Louis, omule, se uita Harry catre el, afisand o privire de mormant.

Raman putin blocata, dar imi dau seama ca probabil a fost doar o glma nesarata... sau cel putin asa sper. Cuptorul bipaie, si ma ridic de pe scaun, luandu-mi manusile in mana. Deschid cuptorul apoi scot tava cu grija, asezand-o pe masa. In scurt timp, toata lumea isi pune pe farfurii cate ceva, televizorul fiind singura sursa de zgomot din incapere.

-Si? Cum se descurca iubitele voastre cu despartirea? intreb, apoi iau o gura de suc.

-Pai... spune Zayn, uitandu-se catre ceilalti baieti.

-De fapt, este prima data cand ne insotesc toate in tur, avand in vedere ca au terminat facult...

-Niall! il opreste Liam, facand ochii mari catre el.

-Ooooh! face el, apoi afiseaza o fata de vinovat.

-Ah, rad usor. Deci... toate vin cu voi, nu? Adica, nu va "distrag atentia" si nu va incurca... Interesant, zambesc amar catre farfuria mea.

Deci, doar eu sunt cea care l-ar incurca pe Harold. Bineinteles ca toate celelalte se duc! Bineinteles ca ele vor fi alaturi de iubitii lor in fiecare moment si se vor distra. Hah, super.

The Beard // H.SWhere stories live. Discover now