36 - Interogatoriu.

8.3K 458 52
                                    

Dupa cateva ore bune petrecute proband zeci de rochii sofisticate, iata-ne iesind din mall cu bratele pline de plase. Mbine, Crina are doar cafeaua ei in mana, insa nu am de gand sa ma plang.

-Okay, poti baga alea in portbagaj, zice ea soferului atunci cand ajungem langa limuzina.

Barbatul ne ia repede plasele din mana, asezandu-le frumos in portbagaj, apoi Gerard ne deschide usile pentru a putea intra.

-Iar acum, ce? intreb eu cand ma asez pe bancheta.

-Iar acum poti incepe sa te rogi si poti exersa cum sa te abtii din plans. Oamenii aia sunt niste bestii, zice ea uitandu-se in gol, pe fereastra.

Nu prea am de gand s-o las sa ma manipuleze. Cine stie ce probleme are Crina cu acei oameni. Poate chiar or sa ma placa. De fapt, sigur or sa ma placa.

Soferul ne conduce pana in fata cladirii in care locuiesc, apoi Gerard ma ajuta sa car toate plasele pana sus. Deschid usa cu cotul, iar imediat il aud pe Harry cum vine catre mine.

-Heei, saluta el, apoi imi ia cateva plase din maini. Ti-ai cumparat o intreaga colectie sau ce? rade usor, in timp ce Gerard pune celelalte plase pe jos.

-Mersi, spun eu zambindu-i.

Ma imbratiseaza, apoi se retrage, in timp ce Harry inca se holbeaza la gramada de plase.

-Nu intreba, zic eu usor, vazandu-l confuz.

-Nici nu aveam de gand, rade, apoi vine catre mine.

-Deci, tu in ce o sa te imbraci? spun, atunci cand isi pune mainile pe soldurile mele.

-Haine normale, spre deosebire de tine, pe mine ma plac! imi face cu ochiul, tachinandu-ma, apoi pleaca spre bucatarie.

-Oh, serios? Dupa ce or sa ma cunoasca pe mine or sa vrea sa ma adopte! strig dupa el.

-Mai vedem noi! tipa inapoi.

...

Dupa ce decid in ce sa ma imbrac si imi fac machiajul, sunt aproape gata. Ies din baie dupa aproape trei ore petrecute acolo, timp in care el probabil m-a injurat non-stop.

-Ta-daaam! spun gesticuland din maini, intrand in dormitor.

Sta in pat, relaxat, iar atunci cand ma vede isi deschide larg ochii.

-Deeci, cum arat? intreb flurturand din gene.

-Arati ca o fata din anii '40. Dar sexy.

-Ar trebui sa te grabesti, sau nu o sa prindem rezervarea! il informez, in timp ce-mi caut parfumul.

Se ridica din pat, apoi vine incet spre mine.

-Stii, mereu am avut un fetish in care i-o trageam unei tipe din '40, imi sopteste in ureche, trecand pe langa mine si intrand in baie.

...

Reusim inca o data sa trecem de marea de fotografi si sa ajungem teferi si intregi in masina lui. Porneste motorul, apoi cateva secunde mai tarziu suntem pe drum spre restaurantul la care ne-au dat intalnire. Nu stiu de ce am atatea emotii. Crina a reusit inca o data sa ma manipuleze, iar asta nu este deloc bine.

-Nu-ti face griji. Nu or sa te manance, spune el cu o mana pe volan si alta pe piciorul meu. In cel mai rau caz or sa te faca sa-ti pierzi toata stima de sine, insa nimic mai rau.

Ma uit speriata si derutata catre el.

-Glumesc! rade. Sunt sigur ca va fi bine. Iar daca nu, vom iesi de-acolo ca niste agenti 007 si vom ajunge acasa pentru a da viata fetish-ului meu! ridica o spranceana catre mine, in timp ce-mi dau ochii peste cap.

The Beard // H.SWhere stories live. Discover now