14 - Sentimente... multe, multe sentimente.

14.4K 614 51
                                    

Harry's POV.

Cand ma trezesc, o vad incolacita de abdomenul meu, dormind profund, cu gura deschisa, si ma abtin cu greu din a rade. Incerc sa ma misc putin, fiind amortit, insa ea ma strange si mai rau in brate, si se pare ca sunt blocat aici. Ochii ii sunt inca inchisi atunci cand isi pune capul pe umarul meu. Are corpul acoperit de plapuma groasa, insa un picior a evadat de sub cearceaf, iar rochita i s-a ridicat pana la coapsa.

Okay, Harry! Ia-o incet.. nu te uita acolo. Ia-o incet.. incet si lipeste-o de perete apoi.. Iisus Cristos! Opreste-te.

Isi misca putin capul, ridicandu-si barbia, iar din aceasta pozitie as putea linistit sa ii ating buzele, insa prefer sa ma holbez la chipul ei angelic si la semi sforaitul ei dragalas.

Serios acum, trebuie sa ma opresc din a placea-o. Poate ea nu a citit in totalitate contractul pe care Crina i l-a inmanat, dar eu am facut-o, iar undeva, in josul paginii scria ceva ce inca nu imi iasa din minte. Nu avem voie sa intretinem alte nenorocite de relatii, decat profesionale. Bine, cu un limbaj mai profi, insa v-ati prins.

Trebuie sa ma departez putin de ea... trebuie sa-i gasesc cateva defecte ce sa ma imiedice din a... stiti.. Plus are un iubit, nu? Un iubit extrem de enervant, arogant si tampit. Un dobitoc pe doua picioare, cu o groaza de tatuaje si cu parul ala extrem de gelat... ugh! Trebuie sa-mi controlez sentimentele. Trebuie sa imi pun nenorocitele de ganduri impreuna si sa incetez din a ma gandi la ea.. in modul acela. Insa de fiecare data cand incerc sa ma departez, sau mai bine zis, sa o departez pe ea de mine.. face ceva si imi da tot planul peste cap. Mereu trebuie sa rada ea si sa scoata acel sunet adorabil pe care il iubesc si sa isi acopere gura cand nu isi poate controla fericirea... Sunt atat de multe chestii pe care am incercat sa le fac. De ce naiba nu m-a abandonat inca? I-am snopit in bataie iubitul! M-am comportat ca un nenorocit.. ce sunt, insa intelegeti.

Pur si simplu continua sa se intoaraca la mine. Continua sa uite ce i-am facut si continua sa ma priveasca.. ca pe un prieten. Si asta ar trebui sa fac si eu! Insa eu ce fac? O oblig sa se culce in pat cu mine si ma holbez juma' de noapte la cum adoarme si cum respira. Sun ca un obsedat, stiu. Nu vreau sa ma indragostesc. Nu vreau asta. Nu trebuie sa se intample asa ceva. Crina ma va omori. Si nu prea ma intereseaza de mine, insa pe Ariana ar face-o praf in instanta. Ar dobori-o pur si simplu. I-ar lua tot si ar lasa-o pe strazi. Asa ca, nu multumesc.

Dupa cateva momente in care arat ca un ciudat obsedat mintal, ea incepe sa se zvarcoleasca, iar intr-un final, o vad deschizandu-si ochii. Nu pot sa fac altceva, decat sa zambesc cand dau de ochii ei caprui si obositi de dimineata.

-Ce naiba faci? spune cu o voce joasa, departandu-se.

-Eu? chicotesc.

-M-ai luat in brate! protesteaza ea, frecandu-si ochii cu pumnii.

-Oh, sigur! Eu te-am luat! imi dau ochii peste cap, apoi ma dau jos din pat.

Ariana's POV.

Il privesc coborand din pat. De fapt, ii privesc abdomenul si bicepsii si tatuajele.. si aproape salivez. Oricat as incerca sa ma uit in alta parte, il privesc apucand un prosop din dulap, apoi punandu-si-l pe umar si se intoarcandu-se spre mine.

Ma descopar de acea plapuma calduroasa, uitandu-ma la el. Instant ii apare un zambet larg pe fata, si in scurt timp rade. Pret de cateva secunde, nu inteleg ce tot face, apoi ma uit spre picioarele mele. Bineinteles ca rochia asta afurisita este ridicata pana in gat, si bineinteles ca mi se vede lenjeria intima.

-Harry! tip in timp ce ma acopar iarasi.

-Ce-am mai facut de data asta?!

-Te-ai holbat! soptesc de parca cineva ar fi langa noi.

The Beard // H.SWhere stories live. Discover now