BE

153 13 131
                                    

Albüm beklentilerimi tam anlamıyla karşıladı...Her şarkıya tek tek değinmeyeceğim çünkü her şarkı muhteşemdi.

+Güncelleme:Lgo mükemmeldi ama Namjoon'un sesi şarkıya hiç uymamış.Bunu eklemeyi unutmuşum.

Vee artık resmi olarak bir 'ordu'yum.Fandoma yeniden girdim.

"Yeniden"
Bir ara fandomdaydım ama sonra fandomdan çıktım,sebebini anlatayım size:
Ben kpop'ı Bts'le tanıdım ve fandomına girdiğim ilk kpop grubu Bts'ti ama bir süre sonra grubun şarkılarının çoğunun bana hitap etmediğini farkettim.Bu yüzden fandomdan çıktım.Fakat fandomdan çıkmamın sebebi çocukların konsept değişikliğine gitmesi ve müzik stillerinin değişmesi değildi.Çoğu kişi Bts'in konsept ve müzik stilleri değiştiği için fandomdan çıkıyor ama ben bu sebepten dolayı çıkmadım fandomdan.Ben ztn her türde müzik dinlerim.Benim için önemli olan şarkının altyapısıdır,türü değil.Şarkının catchy olması,nakaratın sıkıcı olmaması,eğer şarkıda birden fazla altyapı varsa bu altyapıların birbirine uyumlu olması vesaire önemlidir benim için.

Yani konsept değişikliğine gittikleri (ki ztn ben Bts'e bwl,dynamite vb. konseptini yakıştırıyorum) ve müzik stilleri değiştiği için çıkmadım fandomdan.Mesela benim Map Of The Seoul:7'da sevmediğim şarkılar olduğu gibi Skool Luv Affair albümünde de sevmediğim şarkılar var.

Dedim ya;benim için önemli olan altyapı,şarkının türü değil.

Her neyse,konumuza dönecek olursak:
Her ne kadar Life Goes On'u sevsemde mv biraz sade geldi bana.Sahi böyle bir şarkıya böyle bir mv giderdi.Idol gibi bir mv çekecek halleri yok.

Mv sade olabilir -ki yukarıda da söylediğim üzere,böyle bir şarkıya böyle bir mv giderdi zaten- ama gayet kaliteliydi.Lgo mv'sine de kalitesiz demezsin amk.

Bence gayet gayet güzeldi fakat çoğu insan albüme negatif eleştirilerde bulunmuş.Bazı insanlar Bts'i sırf eleştirmek için eleştiriyor...Yaw amına Çamlıca gazoz şişesi kapağı soktuğumun evlatları bu çocuklar daha n'apsın amk??N'apsınlar daha?Havada uçan takla mı atsınlar amk?Şapkadan tavşan mı çıkarsınlar??Sinirlerim bozuldu lan.

Tmm bak gerçekten sevmediğin için negatif eleştirilerde bulunabilirsin,ama gördüğüm çoğu kişi saçma salak sebepler öne sürerek negatif eleştirilerde bulunmuştu.Pffff .d

ANKET
Aslında direk olarak anket kitabı çıkaracaktım ama yeni bir kitap çıkarmak fazla üşengecim LGŞSXŞJĞRDÜHŞ
Bazı bölümlerin sonlarına böyle ufak anketler koymayı planlıyorum

1-Sence bu dünyadaki en güzel kadın kim?

•Annem...

2-En sevdiğin sayı?

•8.Çünkü "8" sonsuzluğu ifade eder.Sonsuzluğu merak ediyorum.Merak etmek güzeldir.8 sayısını merak ediyorum.Yaşamınız boyunca her zaman,her şeyi merak edin.Merak etmekle de kalmayıp,sorgulayın.Merak etmeyi ve sorgulamayı seviyorum.

3-Sana saçma gelen şey/ler?

•Yaz dizileri,tiktok,Enes Batur.Gerçekten...Oturup ciddi ciddi Enes Batur izleyen var mı aramızda?

4-Şu anda bulunduğu konumdan daha iyisini hakettiğini düşündüğün kişi/ler?

•Barış Özcan ve Murat Soner
Aslında daha çok var ama şu an aklıma gelmedi.

5-Bu söze hak veriyor musun?
👉"İnsanları anladığımı sandım.Daha sonra sandığımı anladım."

Hak veriyorum.İnsanlar neden barış yerine savaşı seçti ve kendi kendilerini bir cehenneme sürüklediler ki...Buna anlam veremiyorum

Neyse bb,iyice duygusala bağladım ben amk ŞCTŞDŞVUŞEİDŞNYİSŞVŞNQWERTYĞÜZXSÇÖHKĞ

byeeeğğğ =^

𑁍︎𝐌𝐲 𝐤𝐩𝐨𝐩 𝐨𝐩𝐢𝐧𝐢𝐨𝐧𝐬𑁍︎Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin