capitolul 90

132 7 21
                                    

                    Perspectivă autor

11:15 -Haide iubito, trezește. îi șopti băiatul, blând, mângâind-o pe cap, fata neluându-l în seamă. Trezirea, somnoroaso. continuă, fata doar începând să mormăie ceva.
-Încă cinci minute, mamă. mormăi somnoroasă, punându-și plapuma pe cap.
-Mamă? întrebă el, chicotind, întrebându-se oarecum singur.
   Fără a mai încerca să o trezească, băiatul își strecură ușor și el capul sub plapumă, începând să-i depună săruturi blânde pe piept și gât.
-Mama ta te sărută așa? o întrebă mai mult șoptit, urcând cu săruturile de pe gât până pe maxilar.
-Taehyung. spuse fata, somnoroasă, deschizându-și ușor ochii și trăgându-l pe acesta cât mai mult peste ea, el aruncând plapuma de pe capetele lor și de pe trupul ei, într-un final ajungând peste ea, sărutându-i buzele cu foc. Cea mai frumoasă trezire de dimineață. îi spuse ea, așezându-și mai bine mâinile după gâtul lui, privindu-l de parcă ar fi văzut un zeu.
-Bună dimineața, raza mea de soare! îi spuse Taehyung, pupând-o iar, scurt.
-Neața! îi spuse și ea, zâmbind.
-Acum m-ai sunt mama ta? o întrebă, așezându-se mai bine peste ea, privind-o intens.
-Nu. Scuze! spuse ea, râzând. Dar ce faci aici, nu trebuia să fie la companie?
-Aa, dacă nu-ți convine, atunci plec. îi spuse el, prefăcându-se că vrea să se ridice.
-Nuu, stai! N-am spus că nu-mi place. îi spuse ea, trăgându-l înapoi. Ahh! gemu aceasta când pieptul lui se presă puternic de sânii ei.
-Ah, ce bine se aude. spuse Taehyung, mușcându-și buza și încercând să nu se excite prea rău. Și mi-am luat liber azi,  cum aproape toți sunt amețiți de aseară, am vorbit cu domnul Bang și am decis să ne luăm liber.
-Aa, atunci mă bucur. îi spuse fata, zâmbind cald. Și să știi că a durut, d-aia am făcut așa. continuă, schimbându-și zâmbetul într-o încruntare, și rușinată să spună cuvântul.
-Aaa, d-aia, nu de plăcere. îi spuse acesta, strângând-o ușor, dar plăcut, de sâni.
-Îhm! mormăi ea, mușcându-și buza de plăcere.
-Păi...bine atunci. spuse el, masându-i sânii și mai senzual, și începând să o sărute pasional.
   Ușor, ușor, Taehyung își strecură mâinile pe sub maieul fetei, apucându-i sfârcurile între degete, începând să i le frământe tandru, coborând din ce în ce mai mult săruturile până pe gât, fix lângă ureche.
-Îmm! scoase fata ușor pe gură, când băiatul o sărută în spatele urechii, asta excitându-l și mai rău, făcându-l să o ciupească tare de sfârc. Ahh! gemu ea de plăcere, simțind cum se udă din ce în ce mai rău.
-Acum tot de durere ai gemut? o întrebă în șoaptă la ureche, trăgând-o ușor și senzual de lob.
-Nu...de plăcere. spuse ea, începând să respire sacadat, lăsându-și capul mai mult într-o parte pentru ai oferi mai mult loc și ducându-și mâinile pe spatele lui. Taehyung, te vreau...
   După auzirea cuvintelor dorite, băiatul rânji ușor și se îndepărtă, ridicându-și capul.
-Acum, domnișoară Ma-Ry, cred că meriți o pedeapsă pentru aseară. îi spuse acesta, ridicându-se pentru a o amăgi și el.
-Ce pedeapsă poate fi mai grea decât cea de a nu te avea lângă mine? îl întrebă fata, punându-și mâinile după gâtul lui, oprindu-l din a se mai îndepărta de ea și privindu-l sincer în ochi, asta înmuindu-l pe băiat, făcându-l să cedeze până la urmă.
-Prefer daddy! îi spuse el, năpustindu-se asupra buzelor ei. Și pentru mine a fost o pedeapsă să nu te am și să nu te simt lângă mine aseară. continuă, coborând ușor cu săruturile până pe pieptul fetei, unde îi lăsă decolteul maieului în jos și îi scoase sânii la iveală, începând să-i sărute și să-i sugă cu cea mai mare plăcere, din când în când și lingându-le sfârcurile, în așa fel încât o înnebunea de-a binelea pe fată. 

                   Perspectivă Mary

   Ah, Doamne, omul ăsta are gură de aur sau ce dracu?!
-Îmm...Taehyung-ah, te vreau. îi spun gemând, băgându-mi mâinile în părul său de plăcere.
-Cât de tare? mă întrebă, ridicându-și puțin privirea spre mine și începând să-mi maseze păsărica prin pantaloni, limba sa lingându-mi un sfârc încontinuare, iar privirea nepărăsind-o pe a mea, astfel ducându-mă la maximul extazului.
-Foarte tare. îi spun mai mult gemând, încordându-mi spatele de plăcere și împingându-mă mai mult în mână lui, strângându-i părul în pumni, ochii mei închizându-se de plăcere și extaz. Te vreau extrem de mult.
-Și unde mă vrei? mă întrebă iar senzual, ridicându-și ușor mâna până la tiv, punând puțină presiune în timp ce o ridica, făcându-mă să gem înfundat, strecurându-și-o rapid în pantalonii mei, începând să-mi tachineze clitorisul.
-Te vreau în mine. îi spun rugător, el băgându-și brusc un deget în mine. Ahh! gem de plăcere, când îi simt degetul lung și puțin gros în mine. Doamne! strig, strângându-l în brațe și mișcându-mă pe degetul lui, deoarece acesta mă tachina, doar stând în interiorul meu.
-Îți place? îmi puse iar o întrebare, băgându-și și al doilea deget în mine, începând să le miște ușor, dar bine.
-Îhm! îl aprob eu, lăsându-mi capul pe spate și mușcându-mi buza.
-Atunci... spuse ieșind, trăgându-mi pantalonii și chiloții, apoi scoțându-și degetul mijlociu și fixându-l la intrarea mea, pătruzându-mă și începând să-l miște brutal, după puțin timp făcându-mă să am primul orgasm din dimineața asta.
-Taehyung-ah!! strig, strângându-i părul, acesta scoțându-și degetul din mine și ridicându-l senzual, întizând orgasm pe toată păsărica, apoi băgându-mi-l în gura mea, eu începând să-l sug apetisant și să-l ling, privindu-l direct în ochii, iar cu cealaltă mână deschise noptiera, luând prezervativele, fără aș lua privirea din a mea.
-Uite în ce fel mă aduci. îmi spuse făcând referire la erecția lui, scoțându-și degetul din gura mea, apoi dându-și pantalonii și boxeri jos, punându-și un prezervativ, eu rămânând uimită pentru a nu știu câta oară de minunăția lui mare, bună și frumoasă.
-Ahhh! țip gemând, când acesta intră în mine.

Vedetă sau Iubită?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora